• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartıştık nasıl davranmalıyım

Aynen bende zannettimki bişey dicek kapıdan konusuyo buyur ettim eve girmedi oysaki hesap soruyo ben kardesimle dısarda vakit geciremicekmiyim diyo e alkol alarakmı ? Gece yarısı eve gelerekmi ? Dedim yeni dogum yaptım e diyo 2 yasında olsa cocugun izin verirmisin çıkmasına hayır dedim kocamın çıkmasını istemiyorum hepten sinirlendi :)) ya oysaki kardeşinin yuvası söz konusu neden fişekliyosun
Cok hadsiz bir insan. Esinde abiside.
Ne esin eş olabilmeyi becermis ne abisi abi olablmeyi

İnanırmısınız dua ediyorumki bi yanlışları olsunda değerimi anlasın diye belki yanlış evet ama artık cok bunaldım
Ama inanin ki oluyor. Cunku hayat sartlari bunu gerektiriyor. Herkes kendi gemisini kurtarmak pesine dusuyor. Mecburen. Gorun ve izleyin. Ben valla bu tarz insanlarin eslerinin sabrina hayran kaliyorum cunku ben yakinima diyodum ki " evlisin sana ayril diyemem ama ben cekmezdim bu adami " . Bir kere dedim o da cok zorladigi icin.
O yuzden sabir isteyen bi yoldasiniz.

Hadi size kiyiyorlar da 18 gunluk sabiye nasil kiyiyorlar. O baba nasil baba ki cocugunu ozlemiyor...
Sorun lutfen esinize, baba olmayi ne saniyormus!!!
Güya söz vermiş bebek olunca ısmarlicskmış dedimki ya sen alkol icinmi soz verdin git hayır yap ne alkolü kimi kandırıyosun zaten aradıgımda bebegin aglamasını duydu da geldi benim icin değil..

Simdi bunlar aile işindeler ve eşim maaş dahi almıyo hepsi kv de birikiyo diyorumki ya az bi miktarda olsa al ben kocamdan harçlık alamıyorum evde ne eksikse soyluyorum aksamdan alıyo yani bana hiçbir faydası yok ve zannediyorki ailesi ona asla yanlış yapmaz.biz asla ayrılamayız diyor.bebegime annesinin kundak yapmasından rahatsız oldugumu falan soyledigimde anne yapma falan dedi ilk defa ben istemiyorum diye soyluyorum ama bazen soylettirmiyo ailem hakkında oyle konusma diye.Onun icin tek gercek aikesi ve yanlışları olmaz düşüncesinde
Bence esinizi tesvik edin baska ise baksin. Cunku bu sekilde esinizi yonetmeniz cok zor olacak. Cunku esiniz arada kaliyor. Ve halen aile cocugu edasindan aile babasi edasina gecememis. Saglam maasli bir isi olsa belki daha iyi olur diye esinizi tesvikleyin ancak isi nerden bulacaksiniz onu bilemiyorum

Güya söz vermiş bebek olunca ısmarlicskmış dedimki ya sen alkol icinmi soz verdin git hayır yap ne alkolü kimi kandırıyosun zaten aradıgımda bebegin aglamasını duydu da geldi benim icin değil..

Tamam olabilir de o sozunu siz lohusayken mi tutmaliymis.
Yahu eskiden lohusa kadini wc ye yanliz gondermezlermis. Beyefendi hem gece gelmeyecek hem geldiginde de alkollu olacak, o yanliz bebegi yikamaniza karisan kv niz iki oglunun da kulaklarindan cekemiyor mu peki?
Hele o abini sozleri... sizi lohusa halinizle gercekten gaza getirmek istemem ama bunlara layik gormeyin kendinizi aman diyeyim..

Ama inanin ki oluyor. Cunku hayat sartlari bunu gerektiriyor. Herkes kendi gemisini kurtarmak pesine dusuyor. Mecburen. Gorun ve izleyin. Ben valla bu tarz insanlarin eslerinin sabrina hayran kaliyorum cunku ben yakinima diyodum ki " evlisin sana ayril diyemem ama ben cekmezdim bu adami " . Bir kere dedim o da cok zorladigi icin.
O yuzden sabir isteyen bi yoldasiniz.
Gerçekten oyle inanın bu 1 yılda beni sinir hastasıda etti duygusal da herşeye ağlıyorum daha neler neler oldu..inşallah dediğiniz gibi olur artık dua ediyorumki bişey olsunda benim değerimi anlasın hep ailem ailem demesin diye üzülüyorumda biye boyle düşünüyırum diye ama napiim..bende kendime şaşırıyorum tahammülüm olmazdı sabırsız biriydim evlenince herşey değişti inşallahki dediğiniz gibi olur tek duam bu

Kadin dogum yapinca ozellikle, adamlara bisi oluyo.lohusalik doneminde kurt adama donusuyolar resmen.
Gece gezmeleri, arkadaslarina taparcasina evden kacis.
Otur allaha sukret, evladin sag salim evinde, esine sevgiyle yaklas. Yok illa kudurucaklar lohusalikta.
Abiside al birini vur otekine.
Kendini uzme bebegine odaklan, allah kolaylik versin.

Bence esinizi tesvik edin baska ise baksin. Cunku bu sekilde esinizi yonetmeniz cok zor olacak. Cunku esiniz arada kaliyor. Ve halen aile cocugu edasindan aile babasi edasina gecememis. Saglam maasli bir isi olsa belki daha iyi olur diye esinizi tesvikleyin ancak isi nerden bulacaksiniz onu bilemiyorum
İmkansız ayrılmaz aile işinde çalışıo benim birikimim vardı gel bize biyer açalım dedim ben ailemden ayrılamam dedi cok baglılar kendilerinin demesi lazım annelerine maas alıcaz diye nerde o akıl ben zaten yonetemiyorum anneleri yonetiyo anneleri ev alıcakmış bize o birikim yapıomuş :)

Tamam olabilir de o sozunu siz lohusayken mi tutmaliymis.
Yahu eskiden lohusa kadini wc ye yanliz gondermezlermis. Beyefendi hem gece gelmeyecek hem geldiginde de alkollu olacak, o yanliz bebegi yikamaniza karisan kv niz iki oglunun da kulaklarindan cekemiyor mu peki?
Hele o abini sozleri... sizi lohusa halinizle gercekten gaza getirmek istemem ama bunlara layik gormeyin kendinizi aman diyeyim..
Hayır kesinlikle haketmiyorum ya birde cocugu her aksam gormeye geliyor kv demler ve yemek yapıyorum ne lohusalığı allah aşkına 4 gün baktı annen gelmiyormu diye 10 kere sordu işini bırakmış benim icinde..eşin bana diyorki kahve yap annemler gitmeden kahve hazır diye odama geliyorum ne göriim gorumcem kv dem ve eşim yatağımda yorganıda çekmişler üstlerine sohbet ediyolar ve benim yataktan kalkmamam lazım göğüs hizamda olması lazım bacaklarımın kan akımı olması lazım umursayan varmı

Kadin dogum yapinca ozellikle, adamlara bisi oluyo.lohusalik doneminde kurt adama donusuyolar resmen.
Gece gezmeleri, arkadaslarina taparcasina evden kacis.
Otur allaha sukret, evladin sag salim evinde, esine sevgiyle yaklas. Yok illa kudurucaklar lohusalikta.
Abiside al birini vur otekine.
Kendini uzme bebegine odaklan, allah kolaylik versin.
Amin sağolun aynen oyle abisiyle aynılar zaten değermi veriyorlar eşlerine

Hayır kesinlikle haketmiyorum ya birde cocugu her aksam gormeye geliyor kv demler ve yemek yapıyorum ne lohusalığı allah aşkına 4 gün baktı annen gelmiyormu diye 10 kere sordu işini bırakmış benim icinde..eşin bana diyorki kahve yap annemler gitmeden kahve hazır diye odama geliyorum ne göriim gorumcem kv dem ve eşim yatağımda yorganıda çekmişler üstlerine sohbet ediyolar ve benim yataktan kalkmamam lazım göğüs hizamda olması lazım bacaklarımın kan akımı olması lazım umursayan varmı

Siz kendinizi umursayin lutfen.
Yapmayin yemek kahve sunlara ya.
Cok uzuldum gercekten..

Siz kendinizi umursayin lutfen.
Yapmayin yemek kahve sunlara ya.
Cok uzuldum gercekten..
Yapmıyorum bugunden itibaren ağlamaktan başım ağrıo ben yürüyemiyodum enfeksiyonumdan dolayı yine eşime hizmet ediyordum bumuydu benim hakettiğim burda yanlızım kimsemde yok birazdan gelirler yine hepsi bebeğin etrafında doluşurlar gece gec saatte giderler ne zamana kadar boyle olucak bilmiyorum

Vaaayyy abi yüreğin en değerli yerini yemiş..
Eşine söyle bir daha abisini evine sokmasın. Hangi hakla gelip sana hesap soruyor, ayrıca telefonla da eşini kışkırtıyor? Hayatına büyük bir müdahale bu ..eğer eşin tercih yapmak zorundaysa ve abisini seçecekse senin o evde yerin yok .boşuna maaşsız hizmetçilik yapma ..

Merhaba 18 gün oldu doğum yapalı ve dün gece eşimle büyük tartışmamız oldu..1 sene oldu evleneli ve eşimin hep bekar arkadaşları var hemen hemen her cumartesi çıkıyordu ve bu hep alkol alarak ve gece 4,5 te girer hep..son Cumartesi çıkamadı doğum telaşından.18 gündür sürekli ailesi her akşam bebek gormeye geliyor iş çıkışı özlüyorlarmış bebeği gittiklerinde geç oluyor haliyle bebeği uyutana kadar eşimde uyuya kalıyor yani birbirimizi zor görüyoruz diyebilirim tek kaldığımızda..dün bana çıkmak istediğini soyledi yine alkollü mekana gidiceklermiş gece 5 te eve gelirim dedi ve saat başı arama ben ararım seni dedi ben ki zaten fobi oldu artık cumartesi günleri çıkmaları bende tam bitti derken yine çıkmalar başlıyor istemediğimi soyşedim yeni doğum yaptım biraz vakit geçirelim alkol almasını istemediğimi ve cok gec geldiğini neyse telefonda baya bi tartıştık eve abisiyle geldi abisi baya hesap sordu bana kardeşimle çıkamicakmıyım diye bende dedimki zaten iş yerindesiniz aksama kadar benden cok seni goruyo eve gelin playstation oynayın veya cakit geçirin ben zaten odamda bebekleyim dedim kocamın alkollü karı kız olan mekanlarda olmadını istemediğimi daha yeni doğum yaptıgımı sonra sinirlendi gitti oysa cok saygılı şekilde konustum sonra sinirlendi gitti eşimi arıyo bağırarak birdaha o kızı gezdirmiceksin dışarıya çıkarmicaksın bebekle parka dahi götürmiceksin diye ona ne oluyosa tabi planlarını bozduğum için oysaki benim derdim eşim gitmesin kendi napıyorsa yapsın resmen eşimi tahrik ediyo bana karşı ve eşim tepkisizdi ne yani gidin alkol alın desem iyimiydim ? Eşimle baya bi tartıştık hatta ayrılıktan bile bahsetti bana cok kırıldım değersiz olduğum icin gözünde ki ben onun icin yurtışından gelip ailemi bıraktım sevdiğimden bilemiyorum kötümü yaptım gondermemekle
Çok iyi yapmışsınız. Yeni bebeği olmuş size vakit ayırsın. En kısa sürede eşinizle bebeğinizi alıp dışarıda hava alın. O soytarı abisi de ailenize saygı duysun!

Aslında kv dem iyidir sadece doğum yaptığımdan beri cocuguma fazla karar verdiği icin sinir oluyorum yani banyosunu tek yaptırmamı istemiyo veya giydirdiğinde değiştirme üstünü diye tembihliyo kendi cocugunu emanet ediyo sanki arayıp üstünü örttün demi sıkı giydirdin demi tarzında ve hoşlanmıyprum onun dışında iyidir ve dün bebeği gormeye geldiğinde noldu ağladınmı dedi o ara dedim dışarıya çıkıcak istemiyorum tartıştık o yuzden diye teselli verdi oglunu aradı çıkmicaksın diye
Kayinvalide iyiyse hiç aranızı bozmayın. Ama abiye iyi bir mesafe şart.

Vaaayyy abi yüreğin en değerli yerini yemiş..
Eşine söyle bir daha abisini evine sokmasın. Hangi hakla gelip sana hesap soruyor, ayrıca telefonla da eşini kışkırtıyor? Hayatına büyük bir müdahale bu ..eğer eşin tercih yapmak zorundaysa ve abisini seçecekse senin o evde yerin yok .boşuna maaşsız hizmetçilik yapma ..
Çok iyi yapmışsınız. Yeni bebeği olmuş size vakit ayırsın. En kısa sürede eşinizle bebeğinizi alıp dışarıda hava alın. O soytarı abisi de ailenize saygı duysun!
Suan konusmuyoruz eşimle abisinden izin alırsa gezdirir belki düşündükçe deli oluyorum

Ailen nerede yurt dışında mı şu anda?

Ya resmen biri çekip alsın şunların elinden seni..

Lohusaya iş yaptırırken yayılıp yatmak, bağırmak yalnız bırakmak nerde görülmüş?

Back
X