- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
- Konu Sahibi Melekmelegimm
Sen ona yüreğini açmışsın. Aileni ve herkesi arkanda birakip gelmişsin.Bu senin ona karşı sevgini ortaya koyuyor. Inan o senin gibisini arasa bulamaz.Bu zamanda çoğu kadin bu şartlara sabretmez. Üstelik senin gibi arkasinda sağlam bir ailesi olan bir kadın hic eyvallah bile etmez.Önce bunu düşünüp kendine gelmesi lazim. Ailenin yanına gittiginde biraz daha dinlenecegini ve moral bulacagini düşünüyorum.Paylasmak insani rahatlatıyor çünkü.( inanın cok bunaldım yuvamıda yıkmak istemiyorum düzeldi düzelicek diye bekliyorum yanlızlık cok zor geldim buraya dertleşecek kimse yok herkez kendini düşünüyor gidicem biraz kafamı toplamam lazım ne kadar kıymet bilir özler orası meçhul..ya ben kabul edemiyorum kocamın sabahlara kadar dışarıda ne işi var tmm ilk zamanlar dedilerki yeni evli sıkma hemen ortamınından vazgeçemez dediler bekledim ama 1 sene olmuş artık yeter bana harçlık vermez alkole para verir..diyorumki eşime yoruldum her akşam geliolar biraz tek kalalım diyoki onlarda ozluyor torunlarını nasıl musaade etmeye bilirimki onuda bilmiyorum.gercekten dediğin gibi canım hepsinin kafası aynı ailece ve eşimle olan en kücük sorunda hurraa hepsi karışıyo..ailemin cok sukur durumu cok iyi ben gitmicem desem bile bakarlar bana ve cocuguma ama acele karar verip pişman olmak istemiyorum tam değişio derken yine bişeyler oluyo..maşallah kardesim senin bebeğin kızmı oğlanmı ? Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cinsiyeti daha öğrenemedim canm. Haftaya öğrenirim gibime geliyor.
Senin de Allah evladıni bağışlasın.Yuvana huzur dolsun inşallah.
Düzelmez diye birşey yok. Düzelir inşallah ama çok yıpratmadan aklı başına gelse bari.