Eşimle tartıştık ve evden kovuldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi awa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Karısını sokağa adam adamdan kime hayır gelir ?
kusura bakma lütfen belki biraz ağır olucak yazacaklarım ama bizim oralarda genelde erkekler evi terkeder kadın kadındır!! sokağa atılması büyük terbiyesizlik ve ş..sizliktir..
ayrılmak son çare her zaman ama bu kez bari bekle o gelip alsın seni..
kötü alışmış adam her defasında aynı şeyi yapmaya..
çok ayıp..

bir adamın çocuğuyla beraber karısını sokağa atması evden kovması, bunu kendinde hak olarak görmesi kadın erkek eşitliği midir? hiç sanmıyorum...

Evliliğinizde saygı bitmiş gibi geldi... Kocanız haksız da olsa siz de hiç altta kalmışsınız gibi gelmedi bana, küfretmişsiniz ki ben bir bayana hiç yakıştıramam bunu... O sizin kartınızı aldı, size bunu

yaptı diye sizin onun seviyesine düşmeniz olmamış ... Zaten bu olayların bir evveliyatı da vardır, bizim bilemediğimiz.. Siz severek evlendiyseniz , ne diye eşinizle aranızdaki yaş farkını habire dile

getiriyorsunuz ki.. Sonuçta siz onu yaşıyla kabul ettiniz ki evlendiniz..

Ben yaşımla ve güzelliğime değil , kişiliğimle ve huylarımla eşimin saygı ve sevgisini kazanmak isterim..

Sizin eşinizden çok çok genç olmanız onun size saygı göstermesini ve el üstünde tutmasını gerektirmez, saygıyı karakterinize göstermesi gerekir, yaşınıza değil ...

her kelimesine kesinlikle katılıyorum....

kredi kartını almasına önemli şeylerin sebep olduğu kuvvetli ihtimal.

görümcenin evine gidiyorsun sonra yarın evine dönüyorsun.
işin ciddiyeti kalmamış
bu böyle sürer gider.
ya kendi evden gitsin.
seni bir daha kovarsa ailenin yanına git.çocuk oyuncağımı bu.....
seni almaya gelmeden sakın dönme.ders vermenin zamanı çoktaan gelmiş

çantanda kartın olmadığını bile bile seni alışverişemi gönderiyor burayı yanlışmı anladım bir sn ya inşalaah yanlış anlamışımdır... öpücükmü vericekin karşılığından töbe töbe insan karısını bu zor duruma sokarmı seninde eşine küfrü etmen yanlış ama bende olsam ederdim insanı sinir edercesine git başımdan yok kart falan gbi bir tavır karşısında sinirlerim oynardı.. ama görümceme gitmezdim..o gitsin evden...alalh alalh o çalışıyor sen evdesin sanırım biran önce işe girmelisin bu adama güven olmaz hayatını garantiye al paranı biriktir biraz uyanık olun kızlar ya koca eline bakmayın

Siz gidip gelmeyi alışkanlık haline getirmişsiniz, eşinizle olan muhabbetinizde bence bir evlilikte olmaması gereken muhabbetler.
Bence evliliğinizi gözden geçirmeniz gerekiyor.

eşinize gereken saygıyı göstermiyorsunuzki saygı göresiniz...
tabiki kucağında çocuğuyla eşini evden kovmak hiç bir şartta hiç bir erkeğe yakışmaz ancak sizde kantarın topuzunu kaçırmışsınız.
o 38 siz 23 yaşındasınız diye ne olmuş?
bunun için size minnettarmı olması gerekiyor?
aşk evliliği yaptıysanız eğer bunun ne önemi var?
siz kucağınızda çocuğunuz olduğu için istediğimi yaparım,beni kovamaz diye umdunuz ama baltayı taşa vurdunuz...
parasını harcarken,hakaret ederken iyi ama adam karşılık verincemi kötü?
kusura bakmayın ama kullandığınız kelimeleri ağzınıza hiç yakıştıramadım.
adam kabahatli evet,ama önce oturup düşünün bir ben ne yaptımda bu muameleyi görüyorum.
tek üzüldüğüm zavallı çocuğunuz.
sizin ve eşinizin öfke nöbetleri arasında en sakin geçirmesi gereken zamanları kavga ortamlarında geçiriyor.
sizi anlıyordurda.
yazık yavrucağa...
eşinizle aranızdaki sorunları çözmeden çocukta yapmamalıydınız.

ısteklerinden bıktım, isteklerine burun kıvırınca da bana bağırıyor falan demişsiniz...
Şimdi ben bir bayanım, benim de esimden isteklerim oluyor(maddi anlamda değil) bazen çok şey de isteyebilirim, ve benim isteklerime burun kıvırsa ben de bağırırım... Sonuçta o benim bende onun isteklerine saygı duymalıyız.. Ha yaparsın yapmazsın, ama burun kıvırmak yanlış, yapmak istemezsen neden yapmak istemediğini söylersin olur biter...
Yani bence eşine saygısını yitirmiş olan sizsiniz, eşiniz de buna karşılık veriyor... Karşılıklı saygınızı yitirmişsiniz..
Eşinin isteklerine burun kıvıran bir bayan, eşini araba alarak evliliğe ikan eden ve kızdığında kredi kartını elinden alan bir adam, kredi kartı elinden alındı diye küfür eden bir kadın, kavga ettiler diye karısını evden kovan bir adam, evden kovulduğu halde görümcesine giden ertesi gün de tıpış tpış geri dönen bir kadın, nasıl olsa geri dönüyor diye her kavgada evden kovan br adam...
Yani sinin evliliğiniz nerden tutsam elimde kalıyor... Hatta ben ortada evklilik de göremedim, atılmış iki imza, evlilik cüzdanı ve zavallı bir bebekten başka....

ok verdiğin cevabınla teyet ettimmm
üzgünüm adına ama kocan haklııı :lepi:

gölgelerin gücü adına..şakkıdı
neden senı aldıgına sevınsın kı :1shok:
onda o para o jestler olduktan sonra ...sırnaşık şey
seni bulmus ya..:bbo:
daha senın gibi kac tane bulur..:1no2:

ne denirki bu duruma...
kalıp dayanmak da;çekip gitmek de senin kararın.
bırak git demek kolaydır dışardan bakana.karar sadece seninn

çocuk oyuncağımı bu, evcilik mi oynuyosunuz siz?defol demek bidaha gelme demek kendi aykalrınızmla geri dönmke nedemek.görümcenizin evinde ne işiniz var yaa

Kadın erkek eşitliği diye bir şey yok. Türkiye'de yaşıyorsanız bunun hayalden ibaret olduğunu bilirsiniz. Burada ayakları üzerinde duramayan, erkeğe muhtaç bir kadın var. Karşılıklı küfürler, yaş farkı ile övünme bunlar yanlış şeyler ama olan olmuş artık. Gecenin bir yarısı küçücük çocuğu ile eşim dediği insanı sokağa atmak insafsızlık diyeceğim ama o bile yetersiz kalır. Ben kedime bile ne kadar kızsam asla sokağa atmak aklımdan bile geçmez.

Bu ''beni aldığına sevinmesi lazım oysa..o 38 ben 23'' lafına takılmadanda edemeyeceğim...Sen ya$lısın ben genç havaları sizi ancak buraya kadar götürür.. Sizi zorla almadı ya gönüllü gitmi$siniz..Bu ya$ vurgulamalarını sürekli e$inize de yapıyorsanız çileden çıkması i$ten bile değil..Benim e$imle aramdaki ya$ farkı sizinkinden bile fazla..Hiçbirzaman bunu kompleks yapmasına neden olacak davranı$lar göstermedim..Doğrusu da bu zaten..Sizede aynı tavsiyede bulunuyorum...

bazı arkadaslar yas farkından bahsetmıs neden evlendın fılan dıyede
bende bıseyler soylemek ıstıyorum benım eşimlede aramda 14 yas var hıc bıgu n evden kovmadı hep sevkatlı oldu hersey cok guzel yas farkının onemı oldugunu dusunmuyorum

ayrıca konu sahıbı arkadasa sunu soylemek ıstıyorum ne demek ben 23 o 38
evlenmeseydın kardeşim eminim bunu adamada dınllendıyosundur cok cok yanlıs
eşinin yaptıgı dogru demıyorum asla onun yaptıgı daha buyuk ayıp yanlıs
erkek adam gerekırse kendı cıkar gıder
ama sizinde cok masum oldugunuzu düşünmüyorum acıkcası

umarım en kısa surede çözersınız sorunlarınızı

canım bence sen daha tam olarak olgunlaşmamışsın.evliliğin bilincinde bile değilsin
erken yaşta evlilik yapmışsın ve yine çok erken anne olmuşsun bence
eşinin yaptığı asla kabul edilemez ama aradaki saygının kaybolmasında seninde payın var maalesef
ben okuduklarımdan bunu çıkardım.şimdi sana tavsiyem eşinle en azından bundan sonra ilişkini daha seviyeli bir hale getir.içinde küfür bağrış çağrış olmayan bir evliliğiniz olsun.biraz sabır ve hoşgörü her zaman için iyidira.s

o nedemek öle evlenmeseydın kardesın fln??? kımseye sormucam heralde evlenebılırmıyım dıe hem ben yorum bekledım ve senınde bu konusmaların benı asırı rahatsız ettı ve benım topıgıme yorum yapıpta benı kızdırma ugrasacak halde degılım

gölgelerin gücü adına..şakkıdı
neden senı aldıgına sevınsın kı :1shok:
onda o para o jestler olduktan sonra ...sırnaşık şey
seni bulmus ya..:bbo:
daha senın gibi kac tane bulur..:1no2:

gıtsın bulsun ozaman ben onları bı sınırlılıkle soyluyo olamazmıyım yanı burda madur olan benım sızde ustume gelmeyın yaaaaaa alla alla

Canım ezdirme kendini ve aileni muhakkak haberdar et bence. Hatta görümceden uzaklaş ve ailenin yanına git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…