- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 44
awa kullanıcısından alıntı Mesajı göster
söle anlatayım eşimle evde 2 gun once tartıstık bıkmıstım artık ısteklerınden vede ıstedıklerıne burun kıvırsam bana olmadık laflar bagırmalar yapıyodu sonra bugunde ben markete gıdıcem dedım gıtmem lazımdı yanı cantamdan kavgalıyız dıe kartı almıs bende bı guzel alısverısı yaptı kasada kart arıyom delırcemm yokyokyok sonra delırdım resmen aglıya aglıya aradım kartımı senmı aldın dedım bu hep alır ve asla haber vermez bende herseferınde g.t olurum oda yaa defol kart mart yok sana dedı bende kızdım kufur ettım dayanamadım yanı haksızmıyım oda benı aradı gelme eve senı agzını burnunu kırarım dedı bende delırdım daha fazla solendım ve bu gorumcemlerı aradı vırvırvır konustu yaa adam benı aldıgına sewınmıyo 38yasında ben 23 ve hala bana bole yapıyo delırcem yaa yedıremıyom kendıme
Evliliğinizde saygı bitmiş gibi geldi... Kocanız haksız da olsa siz de hiç altta kalmışsınız gibi gelmedi
bana, küfretmişsiniz ki ben bir bayana hiç yakıştıramam bunu... O sizin kartınızı aldı, size bunu yaptı
diye sizin onun seviyesine düşmeniz olmamış ... Zaten bu olayların bir evveliyatı da vardır, bizim
bilemediğimiz.. Siz severek evlendiyseniz , ne diye eşinizle aranızdaki yaş farkını habire dile
getiriyorsunuz ki.. Sonuçta siz onu yaşıyla kabul ettiniz ki evlendiniz..
Ben yaşımla ve güzelliğime değil , kişiliğimle ve huylarımla eşimin saygı ve sevgisini kazanmak isterim..
Sizin eşinizden çok çok genç olmanız onun size saygı göstermesini gerektirmez, saygıyı karakterinize
göstermesi gerekir, yaşınıza değil ...
ben onu benı cok sewdıgı ıcın bana deger verdıgı ıcın evlendım hayatım boyunca sewgısız kalmıstım sewgılılerımden ılgı goruyodum ama onunkı baskaydı bana araba aldı ve cıkarken jestler jestler ..... ama evlendık sımdı al..... dermıs gıbı benı bu hale koydu ve ben bıktım bunaldım :çok üzgünüm:
Kadın erkek eşitliğini savunanlar nerde kaldı?..İşimize geldiğinde kadın erkek eşittir,hakları birdir..biri yapıyosa diğerininde yapma hakkı vardır..ama işimize gelmediğinde sen kadınsın nasıl seni kovar nasıl sana küfür eder nasıl seni aşağalar diye başlıyoruz feminizme.kadın çek git defol diyebiliyorsa ,erkekde der efendim..kadın kavga çıkarıp hakaret ediyosa erkekde kavga çıkarıp hakaret etme hakkını kazanır..kadın damarına basıldığında kötü gelinliğini ortaya çıkarıyosa,erkekde damarına basıldığında kötü damatlığını çıkarır ortaya..kadın yaşı küçük diye kendini 10 adım önde 50 basamak yukarda görüyorsa,erkekde olgunluğunu kullanıp kendini yüceltir ezdirmez..konu sahibinin beni aldığına sevinmiyo ben 23 o 38 demesi ve kötü gelinliğim ortaya çıkar ,o yüzden benden yana olur görümcemler demesi beni çok rahatsız etti..ve azçok anladım yapısını..bu kadar..
bazı arkadaslar yas farkından bahsetmıs neden evlendın fılan dıyede
bende bıseyler soylemek ıstıyorum benım eşimlede aramda 14 yas var hıc bıgu n evden kovmadı hep sevkatlı oldu hersey cok guzel yas farkının onemı oldugunu dusunmuyorum
ayrıca konu sahıbı arkadasa sunu soylemek ıstıyorum ne demek ben 23 o 38
evlenmeseydın kardeşim eminim bunu adamada dınllendıyosundur cok cok yanlıs
eşinin yaptıgı dogru demıyorum asla onun yaptıgı daha buyuk ayıp yanlıs
erkek adam gerekırse kendı cıkar gıder
ama sizinde cok masum oldugunuzu düşünmüyorum acıkcası
umarım en kısa surede çözersınız sorunlarınızı
gölgelerin gücü adına..şakkıdı
neden senı aldıgına sevınsın kı :1shok:
onda o para o jestler olduktan sonra ...sırnaşık şey
seni bulmus ya..:bbo:
daha senın gibi kac tane bulur..:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?