Böyle durumlarda kur hesabı yapmaktansa birim olarak hesaplamak doğrudur. Yani orası için 300 tl gibi bir şey. Hadi 500 olsun. Yani öyle aman aman bir para değil.
Baktım baktımGiriş bileti alınca içerde herşeye binerken para veriliyor mu ona bak bencediyelim 100 Euro girerken verdik çocuğun her bindiği şeye para mı verilecek
Yok ya30 eur mu yazcaktı acaba?
3000 tl ye ne lunaparkı bence onu kimse ciddiye almadı.Euro olmus 9.85 kadın 300 euro diyor. 2.955₺ sadece lunaparkta eğlenmek için gidecek arkadaşlar istememesi doğal değil mi? Bazıları Türkiye ile karıştırmış bizde 300₺ ile lunaparkta rahatça eğlenirsin ama demek ki onların bulunduğu yerde öyle değil.Kaldı ki bizim 300₺miz gibi değil onlar için 300€ yani eş değer kıymette değil. Yani böyle bakınca haklısınız. Türkiye’de olsaydınız sizi suçlar yaptığınızın pintilik olduğunu söylerdim ama durumlar mekanlara göre değişebiliyor.
Belki bütün aile gidecekBen de baktım
60 eur disneyland giris bileti ya 300 eur nedir:S
Ben hep 100 tlBaktım baktım
Yok ya
Ben kıyaslama olsun diye kur olarak çevirdim
Ülkelerdeki karşılıkları daha farklıdır tabi ki
Ama berlinde bi lunapark buldum onun girişi bedavaydı mesela
Bakin tam bundan bahsediyorum...hediye aldık hepsine demişsiniz ya. Zaten burada olup komsunuza misafirlige de gitseniz eli boş gidilmez. Yani özel birşey değil yaptığınız olması gereken.Bizim türkiyeyle alakamız yok biz türkiyeye izine gittik hepsine hediye aldık hani bunlar söz konusu bile değil..onun aileside bizde almanyadayız
Ben de şaşırdım eğer öyleyse haklı3000 tl ye ne lunaparkı bence onu kimse ciddiye almadı.
Rakam ya yanlıs yazıldı ya abartılıyor.
Ben de baktım
60 eur disneyland giris bileti ya 300 eur nedir:S
Yok artıkBelki bütün aile gidecek
1 gorumce
1 kayin
1 konu sahibi
1 koca
1 kv
60×5=300
Her halde uzay mekigine falan bindirecek..
Ayrica yurt disinda yasiyorum demis, esimin ailesinin yanindayiz demis..
Ama 300 eur lunapark parasi demis.
Aklim almadi ,bu lunapark nerde simdi
Turkiye de 300 eur luk lunapark yok.
Hadi yurtdisinda bu yer desek, e oda yurtdisinda 300 tl gibi ye tekabul eder. ( bir yemek 60 eur, su 5 eur) disneyland bile 100 eur...
Yurtdisinda olan biri icin bu tutarlar yuksek olmamali fikrimce hem .. bahsettigi 300 eur bile kat kat abarti bence,gozunde nasil buyuttuyse..
Pahalı cnm60*3 kişi desek 180 eur*9.85 1.773TL
bana yine pahalı...
hayır ağlamıyorum gözüme döviz kuru kaçtı
Ama ulkeler arasi fiyat karsilastirmasi olmadan dusunelimEuro olmus 9.85 kadın 300 euro diyor. 2.955₺ sadece lunaparkta eğlenmek için gidecek arkadaşlar istememesi doğal değil mi? Bazıları Türkiye ile karıştırmış bizde 300₺ ile lunaparkta rahatça eğlenirsin ama demek ki onların bulunduğu yerde öyle değil.Kaldı ki bizim 300₺miz gibi değil onlar için 300€ yani eş değer kıymette değil. Yani böyle bakınca haklısınız. Türkiye’de olsaydınız sizi suçlar yaptığınızın pintilik olduğunu söylerdim ama durumlar mekanlara göre değişebiliyor. Şaşırdım ne kadar pahalıymış acaba içine yol ücreti yemek vs de mi kattınız?
Disneyland 'a faalan götürcek herhlde
Konu sahibi konaklamalı lunapark mı aldınız naptınız?Üşenmedim merak edip baktım yetişkin 58€, çocuk 51€ imiş. Yol ve konaklamayı içine katarsa ancak belki o zaman 300 € bulabilir üç kişinin parası
300 eur onlra da fazla ama 300 tl gibi baksak 300 tl ye lunapark nedir:SAma ulkeler arasi fiyat karsilastirmasi olmadan dusunelim
Bizde 1 tl ne ise onlarda da 1 dolar o yada euro
Para karsiligi alinan ürün yada hizmetlerin fiyat farki ise bambaska birseye donusuyor
Aslında öyle değil. 1₺’ye bir ekmek alamazken Almanya’da ekmek fiyatı 1.23€. Yani 1 Euro 1 ₺ gibi değil arkadaşlar. Bizde 1lt süt 8.45₺ onlarda 1 TL süt 0.67€. Yani onlar için de Euro kıymetli. Para değerleri kıymetleri eş değer değil. Bu yüzden 300₺ 300€ ile asla eş değil.Ama ulkeler arasi fiyat karsilastirmasi olmadan dusunelim
Bizde 1 tl ne ise onlarda da 1 dolar o yada euro
Para karsiligi alinan ürün yada hizmetlerin fiyat farki ise bambaska birseye donusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?