Eşimle tartıştık

Bence kayinvalide, komsular, kayın, elti bilmem kimler de gelmistir
Yoksa lunapark 70 eur falan..
Konu sahibi siz ve eşiniz binmemistir umarim, maliyet olmustur size extra : )

Maddi imkanlarının iyi olmama gibi biri durum yok ki öyle yazanlar için diyorum. Başka şehire gezmeye gidelim diye alternatif sunmuş konu sahibi. Derdi 31 yaşında bir kadın olarak kendisini kıskandığını iddia ettiği 12 yaşında çocuğun isteğinin olmaması. Açık açık yazmış bunu zaten.

İnşallah giderler, sizi de götürmezler.

Garipsiniz hem de çok.. Onlar paylaşmamış sizde paylaşmayın böyle yalnız kalın.

Çocuk merak etmiş babası hasta ne varkı gönlünü yapsaniz sanki, oda onun kardeşi. En iyisi sizin suratinizi çekeceğine yalnız gitsinler.

Est:)
Yok Disneylanda mı gidiyorz 300 eur ya,nasıl bir lunapark burası manasında demistim ki o bile 60 eur mus:)

Hah tamam iste.. biz de usluba takiliyoruz zaten.
Cocukla cocuk olduguna..
Kendi kardesi olsa aynisi denir miydi?
Suan 300 TLyi lunaparka para verirken dusunurum belki( az bir para degil,kabul) ama konu sahibinin yazisindan derdinin cok da para olmadigini eşinin ailesine bilendigini, giciklik olsun diye lunaparka gitmeyi degilde sehir gezisi alternatifi sundugunu dusunuyoruz.
Maksat onlarin dedigi olmasin, muhalefet olunsun.
Yoksa tatli dille anlatilsa kocasi da sen gelme,biz gideriz madem demezdi.. karısının niyetini biliyor demekki..

Ben olsam lunaparka gider, herkesten çok eğlenirdim. İçinizdeki çocuğu öldürmeyin. Ve en önemlisi küçük bir çocuğun kalbini böyle mevzular yüzünden kırmayın.
Hiç sanmıyorum konu sahibi kafasındaki bir insanın gerçekten böyle şeylerden mutlu olup keyif alacağını.
Gitse çocuğu takip eder ne yapıyor ne ediyor diye.
Gitmeyip evinde otursun, çocuk abisiyle güzel bir vakit geçirsin.

Gorumce deyip damarına basma iyice :)

12 yaşındaki çocuğun, çocuk olma isteğini nasil boyle çirkin sözlerle dile getiriyorsunuz? Ustelik babası da hastaymış. 12 yaşındayken anne babamiz disari cikamayacak kadar hasta olsa kim bilir neler hissederdik... kalbiniz taş olmuş sizin.

Tatildeki abisine sormasini, ortalığı karıştırmak olarak düşünmeniz de kendi kalbinizin yansıması bence.

Masraf konusunu bilemem. 300 euro az paradir çok paradır muhabbetlerine girmek istemiyorum.

Sizin icin çok paraymış. Madem öyle, daha yumusak bir sekilde anlatsaydiniz ya. Sacma sapan tavirlara girmişsiniz, kardesine babalık yapsaydin evlenmeseydin diyerek.

Konudaki bütün tavriniz sizin kötü bir insan olduğunuzu gösteriyor üzgünüm. Konu maddiyat degil yani, kalbiniz.

tamam ama sizin yaptiginiz sey kafanizdan senaryo uretip buna gore yorum yapmak. yani siz isin maddi kismini dusunuyorsunuz sadece. konu sahibi esinin ailesini sevmedigi icin kucuk cocuga da dusmanlik yapiyor. maddi kayginin onune gecen durum bu.

yokss kimse maddi durum yoksa kredi cekilip gorumce disneylande goturulsun demedi. konu sahibi normalde de cocuklarla iyi anlasirim diyor. olay sirf sizin soylediginiz gibi maddiyata dayali olsa, o cocugu alir bir gun bir parka piknige goturur veya gorece daha uygun fiyatli bir eglence merkezine goturur gonlunu edersin. hatta insan biraz da kederlenir ya kucucuk babasi da hasta cocugu mutlu edemedik diye. konu sahibi 12 yasindaki cocugu gorumce olarak gorup buna darlaniyor.

ben kendisinin hic “300 euro bizi batirir” tarzi bir mesaj yazdigini gormedim. okuyarak geliyorum simdi.

Arya cim tatil dışında en son ne zaman uzun süreli burda yaşadın bilmiyorum ama bu karşılaştırmayı kulaktan dolma değil de şu andaki şartlarda en az 2 yıl burada yaşadıktan sonra yapmanı tavsiye ederim. Yaşam kolaylığı açısından diyorumBurdan yandim allah diye kacmazsan oraya da kolay değil demeye hakkın olur bence

Babam 10 yaşındayken vefat etti. Ondan önce de baya ağır hastaydı öyle gezdirmek falan hayal yani. Düşündüm abim beni kaç kere nereye götürmüştür. Hiç. Yengem de konu sahibinin aynısı kafa olarak. O çocuğu nasıl iyi anlıyorum konu sahibine nasıl gıcık oldum anlatamam

Ülke ne olursa olsun, kimse ahkam kesemez hangi miktarin çok yada az oldugu. Konu budur aslinda. Durum Türkiyede çok zor, evet kabul. Ancak bu demek degil ki Avrupada hersey süper, hiçbirimiz maddi kaygi yasamiyoruz diye.

Daha öncede dedigim gibi, bu konu sahibin tavrini mesrulastirmiyor sadece.

Çocuk bu her türlü istekte bulunur. Çocuklar fiyattan, paradan anlamaz. Ama çocuğu yetiştirirken gördüğü, istediği her şeyi almak ve yapmak zorunda değilsinizdir. Uygun bir dille anlatırsanız iletişim kurarsanız da anlarlar. 12 yaşındaki çocuk da istekte bulunmuş, (sizin hesabınızla) eşiniz de 300 euroyu çok bulmamış ki tamam demiş. O düşünemiyor mu bunun sizin durumunuzu zorlayacağını. Ha ama siz para biriktirelim araba ev alalım diye yırtınıyorsanız, kendinizden kısıp, kendinize almanız gerekenleri almıyorsanız, hatta eşiniz de baskı yapıyorsa bunu eşinizle konuşmanız gerekiyor bence. Eşiniz hödük bir adamsa o zaman kendi paranızı ayırırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…