Bence bu konuda haklı değil zaten en başta. Adam kadına küfür etmemiş. Ben de ne babamdan ne abimden ne eşimden küfür duydum şimdiye kadar. Ama eşimin bir birey olduğunu, benim kurallarıma göre yaşayamayacağını biliyorum. Küfür etmek isterse eder, ben en fazla rahatsızlığımı dile getiririm bana küfür etmediği sürece. Triple, kavgayla, surat asmayla bir insanın yola geldiğini görmedim şimdiye kadar.
Sizinle fikirlerimiz yakın olurdu genelde amaa
Bu konuda sizinle kesinlikle aynı fikirde değilim.
Öncelikle ağzı ile içemeyen ve kontrolü kaybeden bir insanı idare etmek durumunda değiliz. Çünkü madem ki alkol çarpıyor, kontrolu kaybediyor. O zaman içmesin... burda davranışını idare etmeyene kızamayız. Davranışa sebep olana kızarız... yani durumu bile bile alkol almaya devam edene.
Şu durumda alkollu iken adam vuranı hoş mu göreceğiz. Napalım alkollü idi mi diyeceğiz. Tabi ki hayır.
Bir diğer mesele;
Küfür etmek isterse eder mantığını ben kabul etmiyorum.
Elinizi vicdanınıza koyarak cevap verin;gercekten siz ya da eşiniz tamamen nefsinize göre mi yaşiyorsunuz?
Hic mi yapmanız gerektiği için istemeden yaptığınız şeyler yok.
Ya da hic mi esiniz için vazgeçtiğiniz şeyler yok.
"Kadınların dekoltesine bakmak istiyorum. Burda doğrudan seni ilgilendiren bi şey yok. Sen etrafına bak. Benim kadınlara baktığımı görmezsin böylece" diyen bir kocaya anlayış göstermemiz gerekiyor bu mantıkla.
Bayramda köy köy ziyaret yapmak hoşumuza gitmese de yapıyoruz.
Kv yi sevmesek de eşimizi kırmamak icin bayramda kapısını çalıyoruz.
Yani hayatın olağan akışı içinde "ben istediğimi yaparım eşimi bağlamaz" diye bir mantık yok.
Bunu kabul etmemek sizin mantığınıza da ters
Az çok tanıyorum sizi.
Siz konunun uzatılmasına yanlış diyorsunuz. Evet ama .. konu sahibi küfür konusunda eşini uyardığı anDa "yürü git" şeklinde tepki almasaydı mevzu zaten kapanacakti.
Burda konu uzamış evet. Ama mevzunun uzamasına sebep olan kişi konu sahibi değil. Eşi.