Eşimle tatildeki tartışmamız...içimden atamadım...

Ben alkol sevmem eşim sever, o da arada kaçırır ağzından vallahi oracıkta ağzının payını veriyorum, o dilini tutamıycaksan içme, çocuğun yanında da boş buluncaksın diye çıkışıyorum. O da pardon karıcım haklısın der, konu kapanır. İçiyosa ağzıyla içsin, dağıtmasın, ilk uzatan burda eş kişisi.

Konu sahibine hak verdim ben, kadının modu düşmüş bi kere, o an tatili umursadığını falan düşünmüyorum. Herkes aynı değil, haliyle hepimiz aynı tepkileri vermiyoruz. Ailesi kırmızı çizgisidir, fena yerden vurmuştur eşi. Şakalaşmak keyiflenmek demek içip dağıtmak, istediğini yapmak demek mi? Biz içmeyenler napalım o zaman?? Mecbur muyuz çakırkeyifleri çekmeye? Ki karısına senin alkollü halini çekemem demiş, kendileri paşa hazretleri sanki..

Sakinligimin sirrini anlatmaya kalksam sayfalarca yazarim burada :) konuyu sabote etmemek adina sunu soyleyebilirim , mesela ben evlendigim adami cok iyi taniyorum , onun icini disini , kalbinden geceni , ne dusundugunu , zaten bu kadar iyi tanimadigim adami da koca diye almam , almazdim
Simdi bana ailemle ilgili uzulecegim birsey soylerse ki insanlik hali soyledigi oluyor , sadece dönüp oldu mu bu simdi derim ama zaten o an bunu soylemesinin nedenini de bilirim, evde yanlizsak zaten o an hemen konusurum , o da hatasini anlar , disaridaysak o an yine oldu mu bu simdi derim o anlar kirildigimi , kizdigimi ve zamani geldiginde hesabini soracagimi :)

Surat asmam , konuyu uzatmam cunku o an'da yasamayi severim , eger orada kizarsam , tepki verirsem an'ın buyusunun bozulacagini bilirim , eger adamdan bosanacagim kadar kotu bir olay vuku bulmamissa ben tatilimin ya da o animin tadini cikarmaya devam ederim , bu zor birsey degil , asil o kadar hevesle ciktigim tatili kendi ellerimle berbat hale getirmek daha zor bence

Siz eşinizi iyi tanıdığınıza ve sizi sevdiğine eminsiniz. Konu sahibi ise eşi öyle bir laf edince çok şaşırmış, onu tanımadığını düşünmüş. O yüzden o şaşkınlığını ve moral bozukluğunu anlıyorum.

Çoğu

Aradaki küçük nüanslarıda çoğu kişi kaçırmış
Konu sahibi de bende bir iki kadeh alayım demiş kocası senle mi uğraşacağım demiş
Erkeğin tatilde bir iki kadeh alıp içip rahatlamaya hakkı var kadının yok
Kadın dimdik hep ayık gezmeli erkeğin saçmalaması ı dinlemeli

Ayrıca kadını başka bir adama bakmakla suçlamış o sırada kadın surat asmak yerine küfüre başlasaydı
Sonra da ne var canım sinirliyken ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor deseydi yine konu sahinide adamı buldukları gibi haklı bulurlar mıydı acaba
Tabiki de hayır. Çünkü o bir KADIN.
Aslında yazmak istediğim o kadar şey var ki. :sinirli:
Banlanmak istemiyorum.
Sadece bir insanın fikri ne ise zikri de odur diyorum. Icince dile dökülmüş o kadar. Sabahına özür dilese ne olur dilemese ne olur.

Küfür bende sevmiyorum yanlıl anlama ama şimdi eşiniz içmiş keyifli falan kafa gzüel diyeyim sen ciddi konuşmaya çalışmşsın kendi kendine kafana takmışsın göze gelmiş gbi hop sıkıntı yaşamışsın eşin de küfür kesinlikle yanlış özür dilemesi güzel di hiç değilse odun değil miş masaya otururken bile hep sana bakmış kızgın oldunu anlamış demek ki ama seven insan kıskanmş başkasına bakdını düşünmüş bu durum aranızda ciddi tatsızlıa neden olmasın siz bnce çok güzel çiftsiniz
güncel : arkadaşlar eşim başka bir çocukla kesiştiğimi alenen söyleyip bana küfür etti diyorum neden hala benim üzerime geliyorsunuz bunu bir açıklar mısınız?

Eşimle tatile gittik.Çok güzel eğleniyorduk çok mutluyduk.Biraz içmişti çok keyifliydi.El ele tutuştuk yürüyerek güle eğlene gezmeye,yemek yemeye çıktık.Eşim alalade bir küfür etti ortaya.Hiç hoşuma gitmedi bu yüzden;
- Bu aralar küfür etmeye başladın.
-Bu aralar keyifliyim ne olmuş yani 1-2 kere edince?!
-Eskiden dikkat ederdin yanımda etmezdin.
-Normalde de etmiyorum zaten.Beni parmağında oynatmaya çalışıyorsun sürekli yönlendiriyorsun.
-Bu küfürün neyini savunuyorsun anlayamadım etme işte sevmiyorum.
-Sana mı ediyorum ortaya ediyorum.Annen baban hep inatlaşıyormuş ya sen de onları örnek almışsın aynı şeyi yapıyorsun.
-O zaman iyi bir aile kızı alsaydın beğenmiyorsan.Annemi babamı ne karıştırıyorsun?Ben senin yaralarından vuruyor muyum?
Annem babam boşandığı için bu konuşmasına çok alındım.Yani önüme bu şekilde çıkarması beni çok yaraladı suratım asıldı.Yemek yedik biraz ilgilenmeye çalıştı düzelemedim.Ama gözlerim çok doldu tuttum kendimi çaktırmamaya çalıştım.Annemi de babamı da ayrı ayrı çok seviyorum.Zor zamanlar geçirdik,anlaşamazlardı.Eşime bunların ayrıntılarını sevgililik zamanında anlatmadım.Ama evlenince babam ayrı anlatıyor,annem ayrı anlatıyor derken öğrendi işte.Şimdi de aklında demek ki annesi babası böyle ki bundan oldu diye kendini masum görme yoluna gidiyor.Mesela o da öz annesini küçükken kaybetti üvey anneyle büyüdü.Ben desem ki anne sevgisi görmemişsin ki ne anlarsın sevgiden diye hoşuna gider mi onun...ama asla yapmam,yapamam ki.O nasıl yapıyor anlamıyorum.
Sonrasında bir fasıla gittik.4-5 adam çalgı aletleri tef falan çalıyor,masa masa dolaşıyordu.E ben de eşime alınmıştım ona pek bakmıyordum.Çalanlara bakıyordum,etrafa bakıyordum.Eşim ilk başlar benle baya ilgiliydi sonra bir baktım kendi kendine sinirlenmiş suratı asılmış.Ne oldu dedim balık yiyince bir şeyler mi oldu.Yok bir şey diyip durdu.Neyse sonra yanımızdakilerle tanıştık sohbet ettik derken eşim yine düzeldi ama ben düzelemedim.Sonra otele odaya çıktık.Ben de dedim bir şeyler içeyim nerde diye sordum.Yürü git miden bulanıyo sonra senle uğraşamam dedi.Ben sustum ama kaynar sular döküldü başımdan bu konuşma tarzından dolayı.Nefret ettim ondan içten içe o an.Keşke dedim olmasa hayatımda defolup gitse.Balkona geçtim ama onun olduğu köşeye oturmadım.Arkam dönük oturdum.
-Sen böyle yap böyle devam et.Sen niye o tef çalan çocuğa bakıyordun he neden karşında ben varken oraya bakıyordun.Kaç kere döndüm baktım çocuk bizim masaya bakıyor sen beni ne duruma düşürüyorsun?çocuğu mu kesiyorsun gözümün önünde GÖZÜNÜ S.... SENİN...Beni delirtme aneksanamun beni delirtme.Bana beğenmiyorsan git diyip duruyorsun daha önce de yaptın bunu.Ben sana hayatta böyle bir şey diyemem konuyu hemen ayrılığa getiriyorsun...Her şey söylenir bunlar söylenmez.Kocana biraz saygın olsun.
-Sonunda bana küfür de ettin bunu unutma..terbiyesiz.
Tarzı devam etti konuşmalarımız.Ben ailemden beni vurduğunu kırgın olduğum için ona bakmadığımı o çocukla bir kere bile göz göze gelmediğimi söyledim.Yarın bu tatil bitiyor gidiyoruz dedi.İyi dedim gidelim benimle de muhatap olma dedim bundan sonra.Sonra ben sustukça sürekli buraya bak diyip bir şeyler söylüyor.Sürekli konuşuyo.Doldum ağladım geldi yanıma sakin konuşmaya çalıştı.Git yat diyorum sen de gel sen de gel derken yattık sarıldı.İstemedim dedim sarılma yarın surat asmıcam tatil de berbat olmayacak dedim.Ve öyle de yaptım.Ertesi gün durup dururken sürekli özür diledi.Biz niye tartıştık ki diyip durdu.Sonra akşama doğru saçımı okşarken gözlerimi de sevdi ben bu gözlere mi küfür ettim ben bu gözlere kıyabilir miyim seni kırdığım için çok özür dilerim dedi.O gün içi rahat etmedi her zamankinden daha da yumuşaktı.Ama şimdi aklıma geldikçe tekrar tekrar kırılıyorum ona.Ve biliyorum bir kere küfür etti artık bana bundan sonra eminim eder.Evlilikte istediğim en önemli şey saygıydı benim.Ama bir tartışma aramızda saygı olmadığını gösterdi sanki bana.

Ben alkol sevmem eşim sever, o da arada kaçırır ağzından vallahi oracıkta ağzının payını veriyorum, o dilini tutamıycaksan içme, çocuğun yanında da boş buluncaksın diye çıkışıyorum. O da pardon karıcım haklısın der, konu kapanır. İçiyosa ağzıyla içsin, dağıtmasın, ilk uzatan burda eş kişisi.

Konu sahibine hak verdim ben, kadının modu düşmüş bi kere, o an tatili umursadığını falan düşünmüyorum. Herkes aynı değil, haliyle hepimiz aynı tepkileri vermiyoruz. Ailesi kırmızı çizgisidir, fena yerden vurmuştur eşi. Şakalaşmak keyiflenmek demek içip dağıtmak, istediğini yapmak demek mi? Biz içmeyenler napalım o zaman?? Mecbur muyuz çakırkeyifleri çekmeye? Ki karısına senin alkollü halini çekemem demiş, kendileri paşa hazretleri sanki..
Bir de şu geldi aklıma. Herif küfür ederken birisine denk gelse, karşıdaki de " ay sen alkollusun neyse" mi der bana mı dedin diye kavga mı çıkarır? Hele denk gelen kadınsa karakola şikayet etse direkt içeri alırlar yaaa.
pepperony pepperony değil mi?

Siz eşinizi iyi tanıdığınıza ve sizi sevdiğine eminsiniz. Konu sahibi ise eşi öyle bir laf edince çok şaşırmış, onu tanımadığını düşünmüş. O yüzden o şaşkınlığını ve moral bozukluğunu anlıyorum.
Ben bu konuda konu sahibi ile empati yapamadim ve bana konu bu kadarmis gibi gelmedi o yuzden destekleyemedim konu sahibini , adamin pat diye ailesinden vurdugunu da dusunmuyorum acikcasi , mutlaka oncesi var ki adam ailesinden ornek vermis , bazi durumlarda kisilerin davranislarinin sebebi gercekten aileleridir , mesela benim esiminde yetistirilisinden ozellikle annesinden kaynaklanan bazi davranis bozukluklari var , cok kizdigimda hep bunlar annen yuzunden derim ama esim buna hic alinmaz cunku niyetimi ve kalbimi bilir , haklisin milana hep annem yuzunden der , bana konu cok havada geldi
Ayrica yemekte ese saatlerce bakmayip fasil ekibine bakmak da ayri sacmalik , adamin sonraki tepkisi absurt ama tansiyon o kadar yukselmis ki konu oraya gelmis , mesela ben boyle birsey yapsam esim 15.dakikada kalk gidiyoruz ya da ben gidiyorum sen fasili seyretmeye devam et der kalkar goderdi masadan , adam yine iyi dayanmis tum gece tepki vermeden

Bir de şu geldi aklıma. Herif küfür ederken birisine denk gelse, karşıdaki de " ay sen alkollusun neyse" mi der bana mı dedin diye kavga mı çıkarır? Hele denk gelen kadınsa karakola şikayet etse direkt içeri alırlar yaaa.
E heralde. Sadece alkolü çok alan biri anlar halinden. İçmiş o ciddiye alınmaz der.. Eşimden biliyorum. Ama benim ve benim gibiler için mazaret değil bu, alkollü diye kimsenin huzurunu bozamaz.

Direkt küfür edilenin duyup kafa göz dalması gibi bir seçenekte var
Trafikte yol vermedi diye adam vurulan bir ülkedeyiz

adamin pat diye ailesinden vurdugunu da dusunmuyorum acikcasi , mutlaka oncesi var ki adam ailesinden ornek vermis ,
Tanıdığım erkeklerin çoğu bunu pat diye yapıyor maalesef. Benim eşim annemi hiç tanımıyor mesela. ( annem babamla boşanmış, ben çok fazla görmedim annemi)
Doğum yaptıktan sonra eşime " bebek hiç durmuyor, sürekli ağlıyor" dediğim için kavga çıkardı " sen de annene çekmişsin, annen gibi merhametsizsin " 😳😳😳 dedi. Annem bizi bırakıp gitmiş yaa oradan bağlantı kurmuş ne alaka ise.

güncel : arkadaşlar eşim başka bir çocukla kesiştiğimi alenen söyleyip bana küfür etti diyorum neden hala benim üzerime geliyorsunuz bunu bir açıklar mısınız?

Eşimle tatile gittik.Çok güzel eğleniyorduk çok mutluyduk.Biraz içmişti çok keyifliydi.El ele tutuştuk yürüyerek güle eğlene gezmeye,yemek yemeye çıktık.Eşim alalade bir küfür etti ortaya.Hiç hoşuma gitmedi bu yüzden;
- Bu aralar küfür etmeye başladın.
-Bu aralar keyifliyim ne olmuş yani 1-2 kere edince?!
-Eskiden dikkat ederdin yanımda etmezdin.
-Normalde de etmiyorum zaten.Beni parmağında oynatmaya çalışıyorsun sürekli yönlendiriyorsun.
-Bu küfürün neyini savunuyorsun anlayamadım etme işte sevmiyorum.
-Sana mı ediyorum ortaya ediyorum.Annen baban hep inatlaşıyormuş ya sen de onları örnek almışsın aynı şeyi yapıyorsun.
-O zaman iyi bir aile kızı alsaydın beğenmiyorsan.Annemi babamı ne karıştırıyorsun?Ben senin yaralarından vuruyor muyum?
Annem babam boşandığı için bu konuşmasına çok alındım.Yani önüme bu şekilde çıkarması beni çok yaraladı suratım asıldı.Yemek yedik biraz ilgilenmeye çalıştı düzelemedim.Ama gözlerim çok doldu tuttum kendimi çaktırmamaya çalıştım.Annemi de babamı da ayrı ayrı çok seviyorum.Zor zamanlar geçirdik,anlaşamazlardı.Eşime bunların ayrıntılarını sevgililik zamanında anlatmadım.Ama evlenince babam ayrı anlatıyor,annem ayrı anlatıyor derken öğrendi işte.Şimdi de aklında demek ki annesi babası böyle ki bundan oldu diye kendini masum görme yoluna gidiyor.Mesela o da öz annesini küçükken kaybetti üvey anneyle büyüdü.Ben desem ki anne sevgisi görmemişsin ki ne anlarsın sevgiden diye hoşuna gider mi onun...ama asla yapmam,yapamam ki.O nasıl yapıyor anlamıyorum.
Sonrasında bir fasıla gittik.4-5 adam çalgı aletleri tef falan çalıyor,masa masa dolaşıyordu.E ben de eşime alınmıştım ona pek bakmıyordum.Çalanlara bakıyordum,etrafa bakıyordum.Eşim ilk başlar benle baya ilgiliydi sonra bir baktım kendi kendine sinirlenmiş suratı asılmış.Ne oldu dedim balık yiyince bir şeyler mi oldu.Yok bir şey diyip durdu.Neyse sonra yanımızdakilerle tanıştık sohbet ettik derken eşim yine düzeldi ama ben düzelemedim.Sonra otele odaya çıktık.Ben de dedim bir şeyler içeyim nerde diye sordum.Yürü git miden bulanıyo sonra senle uğraşamam dedi.Ben sustum ama kaynar sular döküldü başımdan bu konuşma tarzından dolayı.Nefret ettim ondan içten içe o an.Keşke dedim olmasa hayatımda defolup gitse.Balkona geçtim ama onun olduğu köşeye oturmadım.Arkam dönük oturdum.
-Sen böyle yap böyle devam et.Sen niye o tef çalan çocuğa bakıyordun he neden karşında ben varken oraya bakıyordun.Kaç kere döndüm baktım çocuk bizim masaya bakıyor sen beni ne duruma düşürüyorsun?çocuğu mu kesiyorsun gözümün önünde GÖZÜNÜ S.... SENİN...Beni delirtme aneksanamun beni delirtme.Bana beğenmiyorsan git diyip duruyorsun daha önce de yaptın bunu.Ben sana hayatta böyle bir şey diyemem konuyu hemen ayrılığa getiriyorsun...Her şey söylenir bunlar söylenmez.Kocana biraz saygın olsun.
-Sonunda bana küfür de ettin bunu unutma..terbiyesiz.
Tarzı devam etti konuşmalarımız.Ben ailemden beni vurduğunu kırgın olduğum için ona bakmadığımı o çocukla bir kere bile göz göze gelmediğimi söyledim.Yarın bu tatil bitiyor gidiyoruz dedi.İyi dedim gidelim benimle de muhatap olma dedim bundan sonra.Sonra ben sustukça sürekli buraya bak diyip bir şeyler söylüyor.Sürekli konuşuyo.Doldum ağladım geldi yanıma sakin konuşmaya çalıştı.Git yat diyorum sen de gel sen de gel derken yattık sarıldı.İstemedim dedim sarılma yarın surat asmıcam tatil de berbat olmayacak dedim.Ve öyle de yaptım.Ertesi gün durup dururken sürekli özür diledi.Biz niye tartıştık ki diyip durdu.Sonra akşama doğru saçımı okşarken gözlerimi de sevdi ben bu gözlere mi küfür ettim ben bu gözlere kıyabilir miyim seni kırdığım için çok özür dilerim dedi.O gün içi rahat etmedi her zamankinden daha da yumuşaktı.Ama şimdi aklıma geldikçe tekrar tekrar kırılıyorum ona.Ve biliyorum bir kere küfür etti artık bana bundan sonra eminim eder.Evlilikte istediğim en önemli şey saygıydı benim.Ama bir tartışma aramızda saygı olmadığını gösterdi sanki bana.
Adam alkolün etkisiyle mi küfür etti yoksa normalde de eder mi bu önemli eğer normalde yoksa uzatmanın bir anlamı yok bence

Tanıdığım erkeklerin çoğu bunu pat diye yapıyor maalesef. Benim eşim annemi hiç tanımıyor mesela. ( annem babamla boşanmış, ben çok fazla görmedim annemi)
Doğum yaptıktan sonra eşime " bebek hiç durmuyor, sürekli ağlıyor" dediğim için kavga çıkardı " sen de annene çekmişsin, annen gibi merhametsizsin " 😳😳😳 dedi. Annem bizi bırakıp gitmiş yaa oradan bağlantı kurmuş ne alaka ise.
Yuhh erkekler ne kadar merhametsiz ya

Sizinki cok agir olmus , mesela ben sizin yerinizde olsam o es kisisini kapinin onune koyar , 3 gun eve almazdim
Ama buradaki konuda bu kadar agir bir itham yok , gecinemeyip bosanan bir anne baba ve gecimsiz oldugu icin bunu ima eden bir es var , ben ortada cok kirilacak , buyuk hakarrt , bel arti vurma gibi bir olay gormuyorum ama sizin esiniz tam bel alti vurmus

Sizinki cok agir olmus , mesela ben sizin yerinizde olsam o es kisisini kapinin onune koyar , 3 gun eve almazdim
Ama buradaki konuda bu kadar agir bir itham yok , gecinemeyip bosanan bir anne baba ve gecimsiz oldugu icin bunu ima eden bir es var , ben ortada cok kirilacak , buyuk hakarrt , bel arti vurma gibi bir olay gormuyorum ama sizin esiniz tam bel alti vurmus
Adam eşine gözünü s....yim demiş

Size göre ağır olmayabilir ama ben konu sahibini anlayabiliyorum. Bu zaten bizim yaramız, yaşadığımız sürece sürekli böyle saçma ithamlara maruz kalıyoruz. Ama en güvendiğimiz insan, eşimiz yapınca daha çok kırılıyoruz.
Madem ortada geçimsiz bir kadının kızı var. E niye evlendin o zaman geçimsiz bir kadının kızıyla?

-Sen böyle yap böyle devam et.Sen niye o tef çalan çocuğa bakıyordun he neden karşında ben varken oraya bakıyordun.Kaç kere döndüm baktım çocuk bizim masaya bakıyor sen beni ne duruma düşürüyorsun?çocuğu mu kesiyorsun gözümün önünde GÖZÜNÜ S.... SENİN...

Küfür deşarj olmak için insani bir durum tabiki zaman zaman ben de yapıyorum bunu nesneye, olaya, şahsa bazen de ama içimden. Bir insana hele de sevgilin veya eşinse yapılmamalı.
Eşinden küfür duymaktan mutlu veya benim için problem değil diyen kac kadın vardır burda?
Ne mutlu ki eşinizde ters tepiyor duygusal, romantik bir insan olmaya evriliyor ya farklı davranıp alkollü olmasına sığınıp küfürlü konuşup bel altı vursaydı?
Alkol ters tepiyorsa bir insanda aldığı alkol oranına dikkat etmeli bir arkadaş daha yazmış alkollü diye herseye müsamaha gösterilmemeli.
Belki olayı uzatma boyutu tartışılabilir ama konu sahibi kendini haklı göstermeden olduğu gibi yazmis.
Uzatmadım herseyi alttan aldım deseydi de yüklenilecekti.
Eşim de sevgilim de olsa tüyüme dokunamaz, hic bir şeyime karışamaz düşüncesinde olan bazı arkadaşların küfürü normal karşılayıp alkol almasıyla durumu haklı hale getirmiş olmalarını bu sebeple anlayamadım.

Mantıken söylediklerinizin hepsi doğru, bir sonraki mesajımda keşke içmeseler diye belirttim zaten ancak adam içiyorsa ve ağzıyla içemeyenlerdense o durumda tahrik etmek, trip yapmak kimseye kazanç sağlamaz çünkü muhatabın algıları o an ters işliyor zaten, anlatmaya çalıştığımız bu, alkolün asabileştirdiği bir adamla inadın sonu maalesef hoş olmuyor, konu sahibesinin bu konuda radikal bir çözümü yok, yani bunu yaşadım ben bu adamla hayatıma devam edemem demediğine göre verilecek akıl içkiliyken idare et olacak var mı başka çözüm?
Yine diyorum keşke içmeseler , keşke içkiliyken olan olaylara değil de içkinin içilmesine bir çözüm olsa... Bu konuda davranışın kaynağı içki keza adam ayılınca özür dilemiş ve her şey kaldığı yerden devam ediyor o yüzden böyle yorumlar yapıldı. Bu arada sorunuzu da cevaplayayım alkollü ya da ayık bu tür davranışları çekmem, Allah da dağına göre kar veriyor hiç yaşamadım çok şükür ama herkes ben değil, o yüzden tavsiye verirken olumlu olmaya kimseye boşan dememeye çalışıyorum ki konu sahibinin zaten öyle bir niyeti yok, o halde neden kafasını karıştıralım ve ya onu üzelim, uzlaşmak her zaman iyidir ben beceremiyorum diye herkese tavsiye etmem gerekmiyor değil mi?

Mantıken söylediklerinizin hepsi doğru, bir sonraki mesajımda keşke içmeseler diye belirttim zaten ancak adam içiyorsa ve ağzıyla içemeyenlerdense o durumda tahrik etmek, trip yapmak kimseye kazanç sağlamaz çünkü muhatabın algıları o an ters işliyor zaten, anlatmaya çalıştığımız bu, alkolün asabileştirdiği bir adamla inadın sonu maalesef hoş olmuyor, konu sahibesinin bu konuda radikal bir çözümü yok, yani bunu yaşadım ben bu adamla hayatıma devam edemem demediğine göre verilecek akıl içkiliyken idare et olacak var mı başka çözüm?
Yine diyorum keşke içmeseler , keşke içkiliyken olan olaylara değil de içkinin içilmesine bir çözüm olsa... Bu konuda davranışın kaynağı içki keza adam ayılınca özür dilemiş ve her şey kaldığı yerden devam ediyor o yüzden böyle yorumlar yapıldı. Bu arada sorunuzu da cevaplayayım alkollü ya da ayık bu tür davranışları çekmem, Allah da dağına göre kar veriyor hiç yaşamadım çok şükür ama herkes ben değil, o yüzden tavsiye verirken olumlu olmaya kimseye boşan dememeye çalışıyorum ki konu sahibinin zaten öyle bir niyeti yok, o halde neden kafasını karıştıralım ve ya onu üzelim, uzlaşmak her zaman iyidir ben beceremiyorum diye herkese tavsiye etmem gerekmiyor değil mi?
Tabiki tavsiye etmek gibi bir zorunlulugunuz yok.
Ama asıl sorun eşi konu sahibini aileden ve bel vurmasıyken surat yaptı ve uzatti diye eleştirilmesiydi bana göre. Ve bence bu konu sahibi icin daha yorucu ve üzücü oldu.Bunu tayin eden kendisidir tabiki ama yorumlarindan anladigim bu.
Zaten kendisi de bunu kaldiramadigi icin konuyu istemeden de olsa uzatmak durumunda kalmis olabilir. Bu da bir tepkidir hicbirsey olmamış gibi davranmasi garip olurdu.Tatile cikildiysa sayet tek taraf değil sadece iki tarafin da imtina göstermesi gerekirdi.
Amacim konu sahibine gaz vermek bosanmasi gerektigini ima etmek ve sizi alıntılama sebebim elestirmek değildi.
Lütfen yanlis anlaşılmasın..

Bence sen çok haklısın bende senin yerinde olsam aynı tepkileri verirdim gayette olgun birisin bence... Yani insan eşi yanındayken arkadaşı var gibi küfür etmemeli ve dizede küfür etmiş bunun önüne gecmeniz gerek suratsa sürat asin konuşmayın ..o ettiğin küfür ve benim zayıf yanlarimi bilip bir düşman gibi ordan vurmanda ötürü içim soğudu bana zaman ver dersin ..burnu surtsun yoksa saygı kalmazsa geriye başka bir şey kalmıyor

Back
X