Mantıken söylediklerinizin hepsi doğru, bir sonraki mesajımda keşke içmeseler diye belirttim zaten ancak adam içiyorsa ve ağzıyla içemeyenlerdense o durumda tahrik etmek, trip yapmak kimseye kazanç sağlamaz çünkü muhatabın algıları o an ters işliyor zaten, anlatmaya çalıştığımız bu, alkolün asabileştirdiği bir adamla inadın sonu maalesef hoş olmuyor, konu sahibesinin bu konuda radikal bir çözümü yok, yani bunu yaşadım ben bu adamla hayatıma devam edemem demediğine göre verilecek akıl içkiliyken idare et olacak var mı başka çözüm?
Yine diyorum keşke içmeseler , keşke içkiliyken olan olaylara değil de içkinin içilmesine bir çözüm olsa... Bu konuda davranışın kaynağı içki keza adam ayılınca özür dilemiş ve her şey kaldığı yerden devam ediyor o yüzden böyle yorumlar yapıldı. Bu arada sorunuzu da cevaplayayım alkollü ya da ayık bu tür davranışları çekmem, Allah da dağına göre kar veriyor hiç yaşamadım çok şükür ama herkes ben değil, o yüzden tavsiye verirken olumlu olmaya kimseye boşan dememeye çalışıyorum ki konu sahibinin zaten öyle bir niyeti yok, o halde neden kafasını karıştıralım ve ya onu üzelim, uzlaşmak her zaman iyidir ben beceremiyorum diye herkese tavsiye etmem gerekmiyor değil mi?