- 26 Haziran 2018
- 21
- 10
- 1
- 36
- Konu Sahibi Yorgun1989
-
Esnaf mı,babamda esnaf pazar tatili dışında tatili yok birde bayramda oda 2-3 vs annem ben vs kendimiz gideriz ama babam gitmez daha doğrusu gidemez iş yerini kapatıp.Sadece pazarları günü birlik yada bayram da güni birlik gider gideceği yere bizimle.Merhaba iyi aksamlar herkese. Ben 29 yasindayim ve 4 senedir evliyim. Bal ayi ve bir kerede bi hafta tatilimiz disinda hic tatile gitmedik esimle. Hafta sonu kacamagi bile yapmadik. Evlenmeden once tatile gideriz, hafta sonu kacamaklari yapariz vs vs diye soylerdi hep ama hic olmadi. Tatile gidememe sebebimiz onun isi. Surekli calismasi gerekir surekli. Yada isi yeterinde kazandirmadigi icin paramiz olmaz. Evlendigimizden beri birak bu isi diye soylendim durdum ama nafile. Takmis kafaya adam. Benim gibi 4 senedir evli olan ve neredeyse hic tatile gitmeyen varmi?bu arada bende calisiyorum ve tatile ihtiyacim var. Ve esim gercekten caba gosterse gidebilirizde. Tatili gezmeyi ozunde oda sever yani oyle konusur herzaman. Ama gitmedik neredeyse hic nedense:s calisiyorum eve geliyorum yemek yap topla et, boyle geciyor gunlerim. Hafta sonlarida gec yatiyor isinden dolayi, aksama kadarda uyuyor. Ben gunduz yine yanliz.. degisecek hersey diyor ama bunu bi kac senedir diyor yani guvenemiyorum. Benim gibi olanlar varmi acaba? Sizde benim gibi kendinizi kotu hissediyormusunuz? Yoksa benmi abartiyorum? Bende calisiyorum neredeyse hafta ici hergun, tatile gitmek gezip tozmak istiyorum
Merhaba iyi aksamlar herkese. Ben 29 yasindayim ve 4 senedir evliyim. Bal ayi ve bir kerede bi hafta tatilimiz disinda hic tatile gitmedik esimle. Hafta sonu kacamagi bile yapmadik. Evlenmeden once tatile gideriz, hafta sonu kacamaklari yapariz vs vs diye soylerdi hep ama hic olmadi. Tatile gidememe sebebimiz onun isi. Surekli calismasi gerekir surekli. Yada isi yeterinde kazandirmadigi icin paramiz olmaz. Evlendigimizden beri birak bu isi diye soylendim durdum ama nafile. Takmis kafaya adam. Benim gibi 4 senedir evli olan ve neredeyse hic tatile gitmeyen varmi?bu arada bende calisiyorum ve tatile ihtiyacim var. Ve esim gercekten caba gosterse gidebilirizde. Tatili gezmeyi ozunde oda sever yani oyle konusur herzaman. Ama gitmedik neredeyse hic nedense:s calisiyorum eve geliyorum yemek yap topla et, boyle geciyor gunlerim. Hafta sonlarida gec yatiyor isinden dolayi, aksama kadarda uyuyor. Ben gunduz yine yanliz.. degisecek hersey diyor ama bunu bi kac senedir diyor yani guvenemiyorum. Benim gibi olanlar varmi acaba? Sizde benim gibi kendinizi kotu hissediyormusunuz? Yoksa benmi abartiyorum? Bende calisiyorum neredeyse hafta ici hergun, tatile gitmek gezip tozmak istiyorum
Kendisi tir soforu ve kendi isi. Ben cok bunaldim artikBiraz daha anlayışlı olabilir? Ne iş yapıyor bu arada bu kadar engel mi bu iş mevzusu? Insan bazen kafayı boşaltmak istiyor bir tatille.
Ben odeyin gel gidelim desem bile gidemiyoruz malesefBalayi , tatil vs hic gitmedim esimle.
Bir problemde arz etmiyor acikcasi benim icin.
Esiniz maddi imkani saglayamiyorsa sizde bu kadar hevesli iseniz siz ayarlayin parayi gidin yapin tatilinizi.
Hayat musterek sonucta
Oyle cift olan arkadaslarimiz fazla yok. Sadece bir tane var. Ama esimin cok borcu var, coguda hep yaptigi hatalardan. Onu oduyoruz bide. Ama yinede gidebiliriz tatile eger kendisi surekli isini dusunmekten vazgecerseSiz çalışıyorsanız tatil parasını siz ayarlasanız, 5 gün iZni de aya kocaman 365 gün 6 saat içinde.
Haftalık, aylık durum içinde plan yapın. Mesela 1 haftasonu uyusun 1 haftasonu güzel bir kahvaltıya gidin, üstüne kahvenizi içip evinize gelin.
Ya da akşam sinemaya gidin, tiyatroya gidin, arkadaşlarınızla buluşun eşlerle...
Bence bunlar biraz kadının elinde. Kendinizden başlayın derim.
Nasil dayaniyorsunuz cok uzuldumBende evlendiğim ilk yil calisiyordum ikinci yil birakmak zorunda kaldim biz de balayi yapmadik hala da tatile gitmedik birak tatili ben evden disari adimimi atamiyorum apartmanin bahcesi disinda :)))
Surpriz yapmak isterim ama o isini birakipts gelmezki. Hatta kavga cikartir kendi kendime ayarladim diyeBenim esimin bayram haric tatili yok malesef bizde bayrama denk getiriyoruz once kendimizi hazirliyoruz maddi anlamda plan yapip cikiyoruz.
Siz kendiniz tatil ucretini ayarlayip supriz mi yapsaniz ?
Insallah en yakin zamanda gorursunuz antalyayi. Peki siz neden gidemiyorsunuz?7 yıl oldu
3 günlük balayı ve arkadaşlarla 2 günlük tatil dışında eşimle tatile gitmedik
Konunun parayla ilgiside yok üstelik
Ben kızımla gittim o da yakın bir termal otele
Çok istiyorum Antalya yı görmeyi kısmet olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?