Esimle tatile gidememek

Bikere kendim gittim ailemin yanina ve aylarca basima kalkti bunu. Bazen bosan yeter artik kendini dusun biraz diyorum kendi kendime ben evlenmeden once boyle sIkIci yasamiyordum

Siz yine balayina ve bir haftalik bir tatile gitmissiniz ben ona da gitmedim hic yani sıfır balayi bilr yok. Gunu birlik bile yok yani olmadi :) bu arada 6 senelik evliyim. Bende cok istiyorum hemde çok fazla hatta benden sonra evlenip gidenleri gormek bile istemiyorum ben evlenirken daha aday yoktu simdi bulup evlendiler de tatile bile gidiyorlar derim hep.. :) esimde para var çok sukur bir birikimi var ama asla harcamaz beni de en cok sinir eden bu zaten

Yani en kotu senede bir yapablrsnz. Bu şeklde zaman ayırablr diye düşünüyorum

Biz de ailelere gidiyoruz tatillerde
2 günlük ya da 3 günlük denize gittiğimiz oldu
Ama daha uzun değil
Bu sene 4 günlük bi planımız var hamilelik engel olmazsa tabi
Balayına da gitmedik 6 senedir evliyiz

Balayina da gitmedim ama onu ben istemedim, sikayet gibi olmasin =)
onun disinda 5 yildir sadece memleketlere gittik. O bile degisiklik oluyordu suan ozel sebeplerden onu da yapamiyorum

Ayrica esim asiri derecede asosyal. Onun akrabalariyla gorusmeyi bile ben istiyorum ama kabul etmiyor. Sevdigim kuzenleri var mesela, adam surekli eskiden şoyle oldu boyle oldu kafasinda. Gecmiste yasiyor. Eve biri gelecek olsa evden gitmek veya kapiyi acmamak isteyebilir. Yani sehirdisini geç, sehiriçinde bile durumumuz vahim

Bende çalışıyordum ve balayı bile yapmamıştım. İlk tatilimi 5 sene sonra yaptım. Eşim beni amcasının köyüne götürmüştü.
Sağlık olsun gerisi mühim değil.

İnsan bir yerdən sonra nə ev işləri nə də ümumiyyətlə işləmək istəmir. Restart olmaq lazımdır arada. bunun yolu isə tətil dincəlmək. bizdə də məsələn işdən iimkan olmur getməyə. ona görə sahiilə gedib bir çay falan bunlarnan az da olsa ruhu dinləndirmək olur.

planı yapın ona da katılması kalsın gelmezse tek yada aılenızle gıdın ....

bu arada çoğu yorumda balayına bile gitmedim, evden çıkamıyorum vs denmiş tabıkı maddı sartlar elvermıyorsa bırsey dıyemem ama iki tarafta çalışıyorsa genel geçer borçları dışında bir ödeme yoksada en azından senede bir tatile gidilmeli bence..
gerçi bu birazda aileden görme ve alışkanlıklarla alakalı benim ailemin yazlığı var çocukluğum yazlıkta geçti deniz-kum-güneş üçgeninde doğa ile içiçe , her sene uak gezılere de gıderdık, esımlede evlılık oncesı ve sonrası her yaz bır yerlere gıderız, hatta son bır ıkı yıldır cocuklu tatıl yalnız tatıl ve bayramlarda yazlıkta bırlıkte takılıyoruz.
ben ayrıyetten aılemın devremulku var oraya gıdıyorum yanı tatıl olmazsa olmazım

evlenmeden önce hele genç kızken her yıl tatile giderdim.. en son tatilimi evlenmeden önce deniz kum güneşi yaptım...
evlendik eşim tatile gitmemiş ailesi için tüm günü çalışmış bir adam.
yapma etme kurali da var adamin...
bunlari bilmeden evlendim gidelkim üç gün kaçamak yapalim diyorum.. istemiyoo..
ayni senin gibi 4 yılda evliyim ayni yaştayiz...
şimdi işsiz vwe para birkitirme peşinde.. ben çalışan bayanim hele 1,5 yaşinda bebegim var.
denizin içine girmeyi özledim.. güneşlenmeyi özledim balık gibi yüzmeyi de...
eşim simitle yüzer.. en son geçen yıl gittik bi gün.. oda iznik gölü..
bulunduğum şehire yakin yerde.. bana aman boğulursun korkarsin diyo manyakimisin sen ya dedim sinirrlendirdi.. takmadim yüzdüm.. görümcem de benden yüzmeye çalşıyo yüzmeyi pek bilmiyo simitle yüzüyo..
ama bana bi hafta tatil lazim.

düşünüyorum keşke evlenmeseydim..
bekarken yaşadığım rahatlığımı özlüorum babam memurdu her yıl değişik bir yere giderdik...
türkiyenin her yerinde gezmiş bir insanim..
çok gezgindim... evlendik eşim gezgin degil.. sevmiyoo zorla yaptırıyorum öle bi adamla evlendim. pişman oluyorum...

Nasil dayaniyorsunuz cok uzuldum neden isi biraktiniz? Yasiniz kac?
Yook üzülmeyin mesajin sonuna gülücük koydum ironi degildi yani bir sıkıntı yok cocuklardan dolayi isten ayrildim ve yine onlardan dolayi cikamiyorum ben oyle cok gezmeyi seven bi insan degilim cocuklar olmasa da esimin memleketine giderdik bayramda vs bir de universitede tanistik esimle beraber antalya manavgat vs kisa sureli de olsa birlikte tatil yapmisligim var belki 5 10 sene sonra vucut dinlenme ister bilmiyorum ama şimdilik aramıyorum tatil vs acikcasi siz
Esinizle güzel bir konusma yapin bence kendi gereksiz goruyor olabilir ama bir ihtiyac dinlenme siz hafta ici bir yere ayarlayin hafta sonuna sen de gel diin belki ikna olur..

Size katiliyorum ben evden cikamiyorum demistim ama cok da sorun etmiyorum yani bu biraz da heves meselesi.. yani hayatim boyunca pek haz etmedim havuz deniz tatil vs den yanlizligi sakinliği seven telaseyi sevmeyen bir yapim var

Bikere kendim gittim ailemin yanina ve aylarca basima kalkti bunu. Bazen bosan yeter artik kendini dusun biraz diyorum kendi kendime ben evlenmeden once boyle sIkIci yasamiyordum
Valla alistiricaksin. Başına kaktı diye hemen vazgeçme. Ikiniz de calisiyorsunuz erken rezervasyonla cok uyguna da alabilirsiniz. Para olupta adamın tatil kültürü yok diye sen niye ona uyuyorsun ki. Benim eşim mesela evlenmeden önce öyle ailede tatil falan görmemiş biri. Ben alıştırdım hep.onun sevecegi seylere alistirdim. Yazin turlara gidiyoruz ege akdeniz bayılıyor onlara mesela. Rafting vs hosuna giden seyler oluyor. Şimdi cumaya falan rastlayan izinlerde bile o diyor yakın yerlere turla gidelim diye. Tur sevmezse kistan otel ayarlayin yari fiyatina geliyor. Zaten cok yoğun bir iste çalışıyoruz bu ortamdan uzaklaşmadan rahatlamadan devam etmem imkansız. Hadi insan deniz sevmez neyse derim de sürekli evde nasıl geçer hayat, hiç mi yeni yerler görmek güzel anılar biriktirmek istemez.

ben de
ama bizim insanımız tatili lüks görüyo, çok şaşırmamak lazım
ölmüyorsam yaşıyorum demektir diyolar heralde
4 sene batmanda kaldık aileleri özlüyoruz diye yıllık izinleri hep ankarada geçirdik onda da evde durmadık hep bi plan yaptık piknik sinema arkadaşlarla kopmaca vs vs, şimdi ankaradayız aylar öncesinden tatili ayarlıyoruz onu beklerken arada gene 3 5 gün gidiyoruz bi yerlere, eskişehir mesela, bolu, amasra

Altı yıllık evliyim ve hiç tatile gitmedim eşimle.Evlenmeden iki hafta önce eşimin babası vefat ettiği için ciddi bir maddi zorluk yaşadık.O gün bu gündür de kurtulamadık.Ben haftanın beş günü eşim altı günü çalıştığı halde bu sene de tatile gidelim diyecek halimiz olmadı hic.Sizin de maddi durumunuz iyi değilse kendinizi uzmeyin. Ama maddi durumunuzu ayarlayabiliyorsaniz gidebilirsiniz tatile.

Onun müsait olacağı bir zamana siz rezervasyon yaptırsanız önceden ve ona sürpriz yapsanız Böylece mecbur gelmek zorunda kalır.

tatile gitmesem kafayı yerdim herhalde ne için çalışşıyoruz sonuçta bir de çoluk çocuk yokken gezilir en iyi..çocuk olunca zaten bir yere gidemeyeceksiniz bir süre.yaşlarımız senle aynı hemen hemen sayısını hatırlamadığım kadar tatil yaptık ki eşimin en fazla bir hafta yıllık izni olur hiç bir fırsatı kaçırmadık baharda bilet alır doğu ilini görmeye yemek yemeye gideriz yurtiçi yurtdışı turlara katılırız..haftasonları pansiyon tekne turu tatil yaparız kıyı egedeyim ben uzun tatillerde de fethiye bodrum vs..bayramları değerlendirseniz olmaz mı başbaşa en güzel yıllarınızda tatil yapmayacaksınız da ne zaman yapacaksınız bence isyan bayrağını çek artık

Bu konularda erkeklerin yönlendirilmeye ihtiyacı var. benim eşimde iş açtı. ama ben naptım. tatile gitmezsek kışın çalışamam dedim yoruldum birde bebeğim var yoruldum. 2-3 gecede olsa tatile gidelim dedim parasıda benden dedim. tüm tatil siteleri 9 taksit yapıyor. oteli buldum tarihleri söyledim. sana uyar mı dedim tamam dedi aldım. 9 ay ödeyeceğim aylıkta ufak bir meblağa geliyor. birde şimdi rezervasyon yaptırırsanız eylül gibi olursa uyguna gelir. bir kere tatilin tadını alırsa her sene oda ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…