- 26 Haziran 2018
- 21
- 10
- 1
- 36
- Konu Sahibi Yorgun1989
-
Bikere kendim gittim ailemin yanina ve aylarca basima kalkti bunu. Bazen bosan yeter artik kendini dusun biraz diyorum kendi kendimeçalışan insansınız arkadaş çevreniz de vardır eşinizin uykunve dinlenme seçenegine karşı kendi planlarınızı uygulayın.
arkadaşlarınızla sinema konser günü birlik planlar yapabilirsiniz.
Kendinize saygılı olun lütfen planlar erteleniyor ama hayat dünden devam etmiyor her gün gelip geçiyor.
şimdi ben eşimle plan yapmak istiyorum diyebilirsiniz ama adam sizin gb düşünmüyor belkide sizin onu yanlız bırakmanız kendine gelmesine sebep olabilir.
Siz yine balayina ve bir haftalik bir tatile gitmissiniz ben ona da gitmedim hic yani sıfır balayi bilr yok. Gunu birlik bile yok yani olmadi :) bu arada 6 senelik evliyim. Bende cok istiyorum hemde çok fazla hatta benden sonra evlenip gidenleri gormek bile istemiyorum ben evlenirken daha aday yoktu simdi bulup evlendiler de tatile bile gidiyorlar derim hep.. :) esimde para var çok sukur bir birikimi var ama asla harcamaz beni de en cok sinir eden bu zatenMerhaba iyi aksamlar herkese. Ben 29 yasindayim ve 4 senedir evliyim. Bal ayi ve bir kerede bi hafta tatilimiz disinda hic tatile gitmedik esimle. Hafta sonu kacamagi bile yapmadik. Evlenmeden once tatile gideriz, hafta sonu kacamaklari yapariz vs vs diye soylerdi hep ama hic olmadi. Tatile gidememe sebebimiz onun isi. Surekli calismasi gerekir surekli. Yada isi yeterinde kazandirmadigi icin paramiz olmaz. Evlendigimizden beri birak bu isi diye soylendim durdum ama nafile. Takmis kafaya adam. Benim gibi 4 senedir evli olan ve neredeyse hic tatile gitmeyen varmi?bu arada bende calisiyorum ve tatile ihtiyacim var. Ve esim gercekten caba gosterse gidebilirizde. Tatili gezmeyi ozunde oda sever yani oyle konusur herzaman. Ama gitmedik neredeyse hic nedense:s calisiyorum eve geliyorum yemek yap topla et, boyle geciyor gunlerim. Hafta sonlarida gec yatiyor isinden dolayi, aksama kadarda uyuyor. Ben gunduz yine yanliz.. degisecek hersey diyor ama bunu bi kac senedir diyor yani guvenemiyorum. Benim gibi olanlar varmi acaba? Sizde benim gibi kendinizi kotu hissediyormusunuz? Yoksa benmi abartiyorum? Bende calisiyorum neredeyse hafta ici hergun, tatile gitmek gezip tozmak istiyorum
Yani en kotu senede bir yapablrsnz. Bu şeklde zaman ayırablr diye düşünüyorumMerhaba iyi aksamlar herkese. Ben 29 yasindayim ve 4 senedir evliyim. Bal ayi ve bir kerede bi hafta tatilimiz disinda hic tatile gitmedik esimle. Hafta sonu kacamagi bile yapmadik. Evlenmeden once tatile gideriz, hafta sonu kacamaklari yapariz vs vs diye soylerdi hep ama hic olmadi. Tatile gidememe sebebimiz onun isi. Surekli calismasi gerekir surekli. Yada isi yeterinde kazandirmadigi icin paramiz olmaz. Evlendigimizden beri birak bu isi diye soylendim durdum ama nafile. Takmis kafaya adam. Benim gibi 4 senedir evli olan ve neredeyse hic tatile gitmeyen varmi?bu arada bende calisiyorum ve tatile ihtiyacim var. Ve esim gercekten caba gosterse gidebilirizde. Tatili gezmeyi ozunde oda sever yani oyle konusur herzaman. Ama gitmedik neredeyse hic nedense:s calisiyorum eve geliyorum yemek yap topla et, boyle geciyor gunlerim. Hafta sonlarida gec yatiyor isinden dolayi, aksama kadarda uyuyor. Ben gunduz yine yanliz.. degisecek hersey diyor ama bunu bi kac senedir diyor yani guvenemiyorum. Benim gibi olanlar varmi acaba? Sizde benim gibi kendinizi kotu hissediyormusunuz? Yoksa benmi abartiyorum? Bende calisiyorum neredeyse hafta ici hergun, tatile gitmek gezip tozmak istiyorum
Merhaba iyi aksamlar herkese. Ben 29 yasindayim ve 4 senedir evliyim. Bal ayi ve bir kerede bi hafta tatilimiz disinda hic tatile gitmedik esimle. Hafta sonu kacamagi bile yapmadik. Evlenmeden once tatile gideriz, hafta sonu kacamaklari yapariz vs vs diye soylerdi hep ama hic olmadi. Tatile gidememe sebebimiz onun isi. Surekli calismasi gerekir surekli. Yada isi yeterinde kazandirmadigi icin paramiz olmaz. Evlendigimizden beri birak bu isi diye soylendim durdum ama nafile. Takmis kafaya adam. Benim gibi 4 senedir evli olan ve neredeyse hic tatile gitmeyen varmi?bu arada bende calisiyorum ve tatile ihtiyacim var. Ve esim gercekten caba gosterse gidebilirizde. Tatili gezmeyi ozunde oda sever yani oyle konusur herzaman. Ama gitmedik neredeyse hic nedense:s calisiyorum eve geliyorum yemek yap topla et, boyle geciyor gunlerim. Hafta sonlarida gec yatiyor isinden dolayi, aksama kadarda uyuyor. Ben gunduz yine yanliz.. degisecek hersey diyor ama bunu bi kac senedir diyor yani guvenemiyorum. Benim gibi olanlar varmi acaba? Sizde benim gibi kendinizi kotu hissediyormusunuz? Yoksa benmi abartiyorum? Bende calisiyorum neredeyse hafta ici hergun, tatile gitmek gezip tozmak istiyorum
İnsan bir yerdən sonra nə ev işləri nə də ümumiyyətlə işləmək istəmir. Restart olmaq lazımdır arada. bunun yolu isə tətil dincəlmək. bizdə də məsələn işdən iimkan olmur getməyə. ona görə sahiilə gedib bir çay falan bunlarnan az da olsa ruhu dinləndirmək olur.Merhaba iyi aksamlar herkese. Ben 29 yasindayim ve 4 senedir evliyim. Bal ayi ve bir kerede bi hafta tatilimiz disinda hic tatile gitmedik esimle. Hafta sonu kacamagi bile yapmadik. Evlenmeden once tatile gideriz, hafta sonu kacamaklari yapariz vs vs diye soylerdi hep ama hic olmadi. Tatile gidememe sebebimiz onun isi. Surekli calismasi gerekir surekli. Yada isi yeterinde kazandirmadigi icin paramiz olmaz. Evlendigimizden beri birak bu isi diye soylendim durdum ama nafile. Takmis kafaya adam. Benim gibi 4 senedir evli olan ve neredeyse hic tatile gitmeyen varmi?bu arada bende calisiyorum ve tatile ihtiyacim var. Ve esim gercekten caba gosterse gidebilirizde. Tatili gezmeyi ozunde oda sever yani oyle konusur herzaman. Ama gitmedik neredeyse hic nedense:s calisiyorum eve geliyorum yemek yap topla et, boyle geciyor gunlerim. Hafta sonlarida gec yatiyor isinden dolayi, aksama kadarda uyuyor. Ben gunduz yine yanliz.. degisecek hersey diyor ama bunu bi kac senedir diyor yani guvenemiyorum. Benim gibi olanlar varmi acaba? Sizde benim gibi kendinizi kotu hissediyormusunuz? Yoksa benmi abartiyorum? Bende calisiyorum neredeyse hafta ici hergun, tatile gitmek gezip tozmak istiyorum
planı yapın ona da katılması kalsın gelmezse tek yada aılenızle gıdın ....Merhaba iyi aksamlar herkese. Ben 29 yasindayim ve 4 senedir evliyim. Bal ayi ve bir kerede bi hafta tatilimiz disinda hic tatile gitmedik esimle. Hafta sonu kacamagi bile yapmadik. Evlenmeden once tatile gideriz, hafta sonu kacamaklari yapariz vs vs diye soylerdi hep ama hic olmadi. Tatile gidememe sebebimiz onun isi. Surekli calismasi gerekir surekli. Yada isi yeterinde kazandirmadigi icin paramiz olmaz. Evlendigimizden beri birak bu isi diye soylendim durdum ama nafile. Takmis kafaya adam. Benim gibi 4 senedir evli olan ve neredeyse hic tatile gitmeyen varmi?bu arada bende calisiyorum ve tatile ihtiyacim var. Ve esim gercekten caba gosterse gidebilirizde. Tatili gezmeyi ozunde oda sever yani oyle konusur herzaman. Ama gitmedik neredeyse hic nedense:s calisiyorum eve geliyorum yemek yap topla et, boyle geciyor gunlerim. Hafta sonlarida gec yatiyor isinden dolayi, aksama kadarda uyuyor. Ben gunduz yine yanliz.. degisecek hersey diyor ama bunu bi kac senedir diyor yani guvenemiyorum. Benim gibi olanlar varmi acaba? Sizde benim gibi kendinizi kotu hissediyormusunuz? Yoksa benmi abartiyorum? Bende calisiyorum neredeyse hafta ici hergun, tatile gitmek gezip tozmak istiyorum
Yook üzülmeyin mesajin sonuna gülücük koydum ironi degildi yani bir sıkıntı yok cocuklardan dolayi isten ayrildim ve yine onlardan dolayi cikamiyorum ben oyle cok gezmeyi seven bi insan degilim cocuklar olmasa da esimin memleketine giderdik bayramda vs bir de universitede tanistik esimle beraber antalya manavgat vs kisa sureli de olsa birlikte tatil yapmisligim var belki 5 10 sene sonra vucut dinlenme ister bilmiyorum ama şimdilik aramıyorum tatil vs acikcasi sizNasil dayaniyorsunuz cok uzuldumneden isi biraktiniz? Yasiniz kac?
Size katiliyorum ben evden cikamiyorum demistim ama cok da sorun etmiyorum yani bu biraz da heves meselesi.. yani hayatim boyunca pek haz etmedim havuz deniz tatil vs den yanlizligi sakinliği seven telaseyi sevmeyen bir yapim varbu arada çoğu yorumda balayına bile gitmedim, evden çıkamıyorum vs denmiş tabıkı maddı sartlar elvermıyorsa bırsey dıyemem ama iki tarafta çalışıyorsa genel geçer borçları dışında bir ödeme yoksada en azından senede bir tatile gidilmeli bence..
gerçi bu birazda aileden görme ve alışkanlıklarla alakalı benim ailemin yazlığı var çocukluğum yazlıkta geçti deniz-kum-güneş üçgeninde doğa ile içiçe , her sene uak gezılere de gıderdık, esımlede evlılık oncesı ve sonrası her yaz bır yerlere gıderız, hatta son bır ıkı yıldır cocuklu tatıl yalnız tatıl ve bayramlarda yazlıkta bırlıkte takılıyoruz.
ben ayrıyetten aılemın devremulku var oraya gıdıyorum yanı tatıl olmazsa olmazım
Valla alistiricaksin. Başına kaktı diye hemen vazgeçme. Ikiniz de calisiyorsunuz erken rezervasyonla cok uyguna da alabilirsiniz. Para olupta adamın tatil kültürü yok diye sen niye ona uyuyorsun ki. Benim eşim mesela evlenmeden önce öyle ailede tatil falan görmemiş biri. Ben alıştırdım hep.onun sevecegi seylere alistirdim. Yazin turlara gidiyoruz ege akdeniz bayılıyor onlara mesela. Rafting vs hosuna giden seyler oluyor. Şimdi cumaya falan rastlayan izinlerde bile o diyor yakın yerlere turla gidelim diye. Tur sevmezse kistan otel ayarlayin yari fiyatina geliyor. Zaten cok yoğun bir iste çalışıyoruz bu ortamdan uzaklaşmadan rahatlamadan devam etmem imkansız. Hadi insan deniz sevmez neyse derim de sürekli evde nasıl geçer hayat, hiç mi yeni yerler görmek güzel anılar biriktirmek istemez.Bikere kendim gittim ailemin yanina ve aylarca basima kalkti bunu. Bazen bosan yeter artik kendini dusun biraz diyorum kendi kendimeben evlenmeden once boyle sIkIci yasamiyordum
Nasıl balayına bile gitmiyorsunuz hiç tatile gitmiyorsunuz ya? Maddi sebepleri bilemem de hiç mi ihtiyaç duymuyorsunuz? Anaam yorumlara şok oldum. Ben daha şimdiden balayı yerleri bakıyorum.28 yaşındayım, sadece tek bir yaz tatile gidemedim kafayı yiyordum.
tatile gitmesem kafayı yerdim herhalde ne için çalışşıyoruz sonuçta bir de çoluk çocuk yokken gezilir en iyi..çocuk olunca zaten bir yere gidemeyeceksiniz bir süre.yaşlarımız senle aynı hemen hemen sayısını hatırlamadığım kadar tatil yaptık ki eşimin en fazla bir hafta yıllık izni olur hiç bir fırsatı kaçırmadık baharda bilet alır doğu ilini görmeye yemek yemeye gideriz yurtiçi yurtdışı turlara katılırız..haftasonları pansiyon tekne turu tatil yaparız kıyı egedeyim ben uzun tatillerde de fethiye bodrum vs..bayramları değerlendirseniz olmaz mı başbaşa en güzel yıllarınızda tatil yapmayacaksınız da ne zaman yapacaksınız bence isyan bayrağını çek artıkMerhaba iyi aksamlar herkese. Ben 29 yasindayim ve 4 senedir evliyim. Bal ayi ve bir kerede bi hafta tatilimiz disinda hic tatile gitmedik esimle. Hafta sonu kacamagi bile yapmadik. Evlenmeden once tatile gideriz, hafta sonu kacamaklari yapariz vs vs diye soylerdi hep ama hic olmadi. Tatile gidememe sebebimiz onun isi. Surekli calismasi gerekir surekli. Yada isi yeterinde kazandirmadigi icin paramiz olmaz. Evlendigimizden beri birak bu isi diye soylendim durdum ama nafile. Takmis kafaya adam. Benim gibi 4 senedir evli olan ve neredeyse hic tatile gitmeyen varmi?bu arada bende calisiyorum ve tatile ihtiyacim var. Ve esim gercekten caba gosterse gidebilirizde. Tatili gezmeyi ozunde oda sever yani oyle konusur herzaman. Ama gitmedik neredeyse hic nedense:s calisiyorum eve geliyorum yemek yap topla et, boyle geciyor gunlerim. Hafta sonlarida gec yatiyor isinden dolayi, aksama kadarda uyuyor. Ben gunduz yine yanliz.. degisecek hersey diyor ama bunu bi kac senedir diyor yani guvenemiyorum. Benim gibi olanlar varmi acaba? Sizde benim gibi kendinizi kotu hissediyormusunuz? Yoksa benmi abartiyorum? Bende calisiyorum neredeyse hafta ici hergun, tatile gitmek gezip tozmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?