- 1 Eylül 2010
- 713
- 511
- 103
- 32
- Konu Sahibi Yorgun1989
-
Merhaba iyi aksamlar herkese. Ben 29 yasindayim ve 4 senedir evliyim. Bal ayi ve bir kerede bi hafta tatilimiz disinda hic tatile gitmedik esimle. Hafta sonu kacamagi bile yapmadik. Evlenmeden once tatile gideriz, hafta sonu kacamaklari yapariz vs vs diye soylerdi hep ama hic olmadi. Tatile gidememe sebebimiz onun isi. Surekli calismasi gerekir surekli. Yada isi yeterinde kazandirmadigi icin paramiz olmaz. Evlendigimizden beri birak bu isi diye soylendim durdum ama nafile. Takmis kafaya adam. Benim gibi 4 senedir evli olan ve neredeyse hic tatile gitmeyen varmi?bu arada bende calisiyorum ve tatile ihtiyacim var. Ve esim gercekten caba gosterse gidebilirizde. Tatili gezmeyi ozunde oda sever yani oyle konusur herzaman. Ama gitmedik neredeyse hic nedense:s calisiyorum eve geliyorum yemek yap topla et, boyle geciyor gunlerim. Hafta sonlarida gec yatiyor isinden dolayi, aksama kadarda uyuyor. Ben gunduz yine yanliz.. degisecek hersey diyor ama bunu bi kac senedir diyor yani guvenemiyorum. Benim gibi olanlar varmi acaba? Sizde benim gibi kendinizi kotu hissediyormusunuz? Yoksa benmi abartiyorum? Bende calisiyorum neredeyse hafta ici hergun, tatile gitmek gezip tozmak istiyorum
Merhaba iyi aksamlar herkese. Ben 29 yasindayim ve 4 senedir evliyim. Bal ayi ve bir kerede bi hafta tatilimiz disinda hic tatile gitmedik esimle. Hafta sonu kacamagi bile yapmadik. Evlenmeden once tatile gideriz, hafta sonu kacamaklari yapariz vs vs diye soylerdi hep ama hic olmadi. Tatile gidememe sebebimiz onun isi. Surekli calismasi gerekir surekli. Yada isi yeterinde kazandirmadigi icin paramiz olmaz. Evlendigimizden beri birak bu isi diye soylendim durdum ama nafile. Takmis kafaya adam. Benim gibi 4 senedir evli olan ve neredeyse hic tatile gitmeyen varmi?bu arada bende calisiyorum ve tatile ihtiyacim var. Ve esim gercekten caba gosterse gidebilirizde. Tatili gezmeyi ozunde oda sever yani oyle konusur herzaman. Ama gitmedik neredeyse hic nedense:s calisiyorum eve geliyorum yemek yap topla et, boyle geciyor gunlerim. Hafta sonlarida gec yatiyor isinden dolayi, aksama kadarda uyuyor. Ben gunduz yine yanliz.. degisecek hersey diyor ama bunu bi kac senedir diyor yani guvenemiyorum. Benim gibi olanlar varmi acaba? Sizde benim gibi kendinizi kotu hissediyormusunuz? Yoksa benmi abartiyorum? Bende calisiyorum neredeyse hafta ici hergun, tatile gitmek gezip tozmak istiyorum
bu arada çoğu yorumda balayına bile gitmedim, evden çıkamıyorum vs denmiş tabıkı maddı sartlar elvermıyorsa bırsey dıyemem ama iki tarafta çalışıyorsa genel geçer borçları dışında bir ödeme yoksada en azından senede bir tatile gidilmeli bence..
gerçi bu birazda aileden görme ve alışkanlıklarla alakalı benim ailemin yazlığı var çocukluğum yazlıkta geçti deniz-kum-güneş üçgeninde doğa ile içiçe , her sene uak gezılere de gıderdık, esımlede evlılık oncesı ve sonrası her yaz bır yerlere gıderız, hatta son bır ıkı yıldır cocuklu tatıl yalnız tatıl ve bayramlarda yazlıkta bırlıkte takılıyoruz.
ben ayrıyetten aılemın devremulku var oraya gıdıyorum yanı tatıl olmazsa olmazım
siz evde huzur arayanlardansınız ben ve benim gibiler huzuru değişik yerler gezerek, denizin güneşin tadını çıkararak, doğada bulunarak buluyor...Yazlık bizde de var, yıllardır kapısını açmıyorum, her sene aynı şeyler o da sıkıyor insanı
O şimdi ikinci bir tir almayı planliyordur ilki kendisininse. . Gitmek istiyorsan ikna etmeye çalış ,yalnız zorlama .tircilar kadın ruhundan anlamıyor pek :) ikna edemezsen yalnız tatil yap ..Oyle cift olan arkadaslarimiz fazla yok. Sadece bir tane var. Ama esimin cok borcu var, coguda hep yaptigi hatalardan. Onu oduyoruz bide. Ama yinede gidebiliriz tatile eger kendisi surekli isini dusunmekten vazgecerse
Ben de böyle düşünüyorum ve eşim bu düşüncemi çok saçma buluyor. Yazlık onun için cennetten bir köşeymiş! ! inşallah yıkılır bizimki :))Yazlık bizde de var, yıllardır kapısını açmıyorum, her sene aynı şeyler o da sıkıyor insanı
Ben de böyle düşünüyorum ve eşim bu düşüncemi çok saçma buluyor. Yazlık onun için cennetten bir köşeymiş! ! inşallah yıkılır bizimki :))
herkes çocuk istemek zorunda değil cnm normal.yaş kaç?Esimin cok borcu var ve nihayet onlari odemeye basladi. Ama gecen senelerde onuda odemiyordu. Surekli isinde yukselme cabasinda ve bu yuzden cok calisiyor, calismassa uyuyor. Ama 8 senedir bu isi yapiyor ve hicte ilerlemedi. Bende artik baska bi ise bak diyorum ama yapmiyor, son bi sene daha denemek istiyormus. Zamaninda kumar oynamisligida var ve borclarin coguda parayi kumarda yedigi icin. Ben cok kiziyorum kendisine ve bana yasattiklarina. Hayatimi maf etmisim ben resmen. Artik degisecegini soyledi fakat tam guvenemiyorum. Baya bi piskolojim bozuldu aslinda. Surekli gelecegim nasil olacak diye dusunuyorum. Cocuk hic dusunmuyorum ama yasimda ilerliyor. Ama hic cocuk istegim yok. Bu normalmi sizce?
Biz veremiyoruz ,arada kullanıyoruz .eşim orayı abarttıgı için sanırım ,bir türlü sevemiyorum .her yıl tatil planı yapılırken muhakkak yazlığın bir bahsi geçer ..neyse yikilmasin :) arada arkadaşlarla kız gecesi yapıyoruz :)Aman deme öyleee =) yıkılmasın mal canın yongası =)) biz kiraya verdik en temizi =)
Yasim 29. 4 yillik evliyim. Esimle cok sorunumuz oldu evlendikten sonra. Hepsi maddiyat yuzunden. Kendisinin piskolojisi iyi degil ve paramis olmayinca (yaptigi is yuzunden, benimkisi yetmiyor). Simdi sorunlarimizi halletmeye calisiyoruz. Son bi sans daha verdim kendi kendime. Kendisi cokta fazla caba gostermeyen birisi iliskimiz icin. Cok inattir bide. Esimle aramiz iyi olsaydi bende bir bebek isterdim galiba ama suan icin allah korusun diyorumherkes çocuk istemek zorunda değil cnm normal.yaş kaç?
İkimizde yoğun çalışıyordukInsallah en yakin zamanda gorursunuz antalyayi. Peki siz neden gidemiyorsunuz?
Ben ve eşim çalışıyoruz, 3,5 yaşında oğlum var çocuk bunalıyo diye bahanemizle senede mayıs ve ağustos eylül aylarında 2 kez yaz tatili kışında termal tatilimiz olur hatta geçen sene abartıp 4 kere gitmiştik, çokta bi para değil aslında uygun yerler var bi değişiklik olabilir, bende sizin kafadayım yapamam tatilsiz, çalışıyosam gitmeliyim, geçen hastane için valiz hazırladım oğlum anne tatile mi gidiyoruz diyo gerisini sen düşün :)bu arada çoğu yorumda balayına bile gitmedim, evden çıkamıyorum vs denmiş tabıkı maddı sartlar elvermıyorsa bırsey dıyemem ama iki tarafta çalışıyorsa genel geçer borçları dışında bir ödeme yoksada en azından senede bir tatile gidilmeli bence..
gerçi bu birazda aileden görme ve alışkanlıklarla alakalı benim ailemin yazlığı var çocukluğum yazlıkta geçti deniz-kum-güneş üçgeninde doğa ile içiçe , her sene uak gezılere de gıderdık, esımlede evlılık oncesı ve sonrası her yaz bır yerlere gıderız, hatta son bır ıkı yıldır cocuklu tatıl yalnız tatıl ve bayramlarda yazlıkta bırlıkte takılıyoruz.
ben ayrıyetten aılemın devremulku var oraya gıdıyorum yanı tatıl olmazsa olmazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?