- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
gerekirse restini cek neymis hava gidecekmis 300 lira ayirdim oldu pasamEşim işi bırakalı 2 hafta oldu neredeyse ama bu durum beni aşırı derecede zorluyor. Evi mahvetti 2 haftada. Evde her yer her yerde. Anlatılcak gibi değil. Zaten az çok tahmin edersiniz evi. İşten geliyorum birde onun arkasını topluyorum. Artık iyice çökmüş gibi hissediyorum.
Dün eve geldim hemen yatıp uyucam dedim. yatak odasına bir girdim ki ne göreyim korniş yerde. ne oldu kornişe dedim camdan arabaya bakarken yere indi ama kızma hazır düşmüşken perdeyi de yıkadım demesin mi. ne yaptın sen dedim. kaçta yıkadın nasıl yıkadın. perdeyi bir çıkardım ağzı burnu kaymış. 60 da yıkamış günlük programda perdeyi kendine getirene kadar bir sürü uğraştım. dur kornişi yapayım dedi. on yerden delik açtı en sonunda oldu ama her yer toz içinde kaldı. süpürge açıldı mecburen. Ben süpürdüm ona da sildirdim.
1 saat önce resim atmış kvdem de kahve günü varmış oda kahve içiyor. Resmen kadınlarla kahve günü yapıyor adam şen dul şaban gibi. Afiyet olsun sen afiyetle iç kahveni benim yerime de ben çalışıp eve para getiririm dedim sinirle. Bişey yazmadı.
Ya artık deliricem. Heryerden çorap toplamaktan bıktım. Mutfak masasında çorabın ne işi var. Eve geliyorum dağ gibi bulaşık. Lavabo temizliğini zaten anlatmak istemiyorum. Gece yatmak bilmiyor sabah kalkmak bilmiyor
Patronu aradı gel diye tam üç kere. Ben tükürdüğümü yalamam gurursuz değilim dedi gitmedi. Üstüne de istifa dilekçesi yazdı. . Birde benden çocuk istiyor. Tam çocuk konusunda yumuşuyorum hop birsey yapıyor. bugun ku resım atması benı çok üzdü ya.
az önce yazmıs ben hafta onu ava gidicem iki gün yokum. 300 lira ayırdım onun içinde haberin olsun.
Bİlmiyorum nabayım ya