• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimm

Eşim işi bırakalı 2 hafta oldu neredeyse ama bu durum beni aşırı derecede zorluyor. Evi mahvetti 2 haftada. Evde her yer her yerde. Anlatılcak gibi değil. Zaten az çok tahmin edersiniz evi. İşten geliyorum birde onun arkasını topluyorum. Artık iyice çökmüş gibi hissediyorum.

Dün eve geldim hemen yatıp uyucam dedim. yatak odasına bir girdim ki ne göreyim korniş yerde. ne oldu kornişe dedim camdan arabaya bakarken yere indi ama kızma hazır düşmüşken perdeyi de yıkadım demesin mi. ne yaptın sen dedim. kaçta yıkadın nasıl yıkadın. perdeyi bir çıkardım ağzı burnu kaymış. 60 da yıkamış günlük programda perdeyi kendine getirene kadar bir sürü uğraştım. dur kornişi yapayım dedi. on yerden delik açtı en sonunda oldu ama her yer toz içinde kaldı. süpürge açıldı mecburen. Ben süpürdüm ona da sildirdim.

1 saat önce resim atmış kvdem de kahve günü varmış oda kahve içiyor. Resmen kadınlarla kahve günü yapıyor adam şen dul şaban gibi. Afiyet olsun sen afiyetle iç kahveni benim yerime de ben çalışıp eve para getiririm dedim sinirle. Bişey yazmadı.

Ya artık deliricem. Heryerden çorap toplamaktan bıktım. Mutfak masasında çorabın ne işi var. Eve geliyorum dağ gibi bulaşık. Lavabo temizliğini zaten anlatmak istemiyorum. Gece yatmak bilmiyor sabah kalkmak bilmiyor

Patronu aradı gel diye tam üç kere. Ben tükürdüğümü yalamam gurursuz değilim dedi gitmedi. Üstüne de istifa dilekçesi yazdı. . Birde benden çocuk istiyor. Tam çocuk konusunda yumuşuyorum hop birsey yapıyor. bugun ku resım atması benı çok üzdü ya.

az önce yazmıs ben hafta onu ava gidicem iki gün yokum. 300 lira ayırdım onun içinde haberin olsun.

Bİlmiyorum nabayım ya
gerekirse restini cek neymis hava gidecekmis 300 lira ayirdim oldu pasam

Ben açılan konuya göre cvp yazdım, çağırılmış gitmemiş kısmı ilk bölümde yer almıyordu efenimm, biyandan oğlum elimden tlfu çekiştirdiği için dikkatli takip edemiyorum kusuruma bakmayın :)
Acaba neden gitmiyor buda var tabii..
Takip ederseniz onuda bildirin lutfen
Geç olsun güç olmasın efeniiimmmm..

aynen ya yeni nesil erkekler neden böyle? hiç unutmam bundan seneler önce babamı işten çıkarmışlardı. eve geldi ağzını bıçak açmıyor acayip canı sıkkın. günlerce sabahın köründe kalkar akşama kadar iş arardı görüşmelere giderdi onu bunu arar haber bırakırdı, oraya buraya başvuru yapardı.
bulunduğumuz şehirde bi otel inşaatı vardı daha açılmamıştı bile. o otel kabul etti, inşaat biter bitmez başlayacaksın diye. inşaatı bitene kadar da memlekete gitti akrabasının yanında çalıştı para gönderdi.

ben babamın işsiz olupta evde oturduğunu hiç hatırlamam.
benim babami Emekliliğine 6 ay kala işten çıkardılar babam 2 hafta sonra bunalima girdi.

Eşim işi bırakalı 2 hafta oldu neredeyse ama bu durum beni aşırı derecede zorluyor. Evi mahvetti 2 haftada. Evde her yer her yerde. Anlatılcak gibi değil. Zaten az çok tahmin edersiniz evi. İşten geliyorum birde onun arkasını topluyorum. Artık iyice çökmüş gibi hissediyorum.

Dün eve geldim hemen yatıp uyucam dedim. yatak odasına bir girdim ki ne göreyim korniş yerde. ne oldu kornişe dedim camdan arabaya bakarken yere indi ama kızma hazır düşmüşken perdeyi de yıkadım demesin mi. ne yaptın sen dedim. kaçta yıkadın nasıl yıkadın. perdeyi bir çıkardım ağzı burnu kaymış. 60 da yıkamış günlük programda perdeyi kendine getirene kadar bir sürü uğraştım. dur kornişi yapayım dedi. on yerden delik açtı en sonunda oldu ama her yer toz içinde kaldı. süpürge açıldı mecburen. Ben süpürdüm ona da sildirdim.

1 saat önce resim atmış kvdem de kahve günü varmış oda kahve içiyor. Resmen kadınlarla kahve günü yapıyor adam şen dul şaban gibi. Afiyet olsun sen afiyetle iç kahveni benim yerime de ben çalışıp eve para getiririm dedim sinirle. Bişey yazmadı.

Ya artık deliricem. Heryerden çorap toplamaktan bıktım. Mutfak masasında çorabın ne işi var. Eve geliyorum dağ gibi bulaşık. Lavabo temizliğini zaten anlatmak istemiyorum. Gece yatmak bilmiyor sabah kalkmak bilmiyor

Patronu aradı gel diye tam üç kere. Ben tükürdüğümü yalamam gurursuz değilim dedi gitmedi. Üstüne de istifa dilekçesi yazdı. . Birde benden çocuk istiyor. Tam çocuk konusunda yumuşuyorum hop birsey yapıyor. bugun ku resım atması benı çok üzdü ya.

az önce yazmıs ben hafta onu ava gidicem iki gün yokum. 300 lira ayırdım onun içinde haberin olsun.

Bİlmiyorum nabayım ya
Şaşırdım kaldım doğrusu enteresan bi karakter bi şeyleri yıkıp dağıtırken bişeyler de yapmaya çalışıyor sanki Siz de roller karışmış biraz. Evin hanımı beyi değişmiş. Bırak dinlensin hadi ama 1 ayı geçmemeli sıkıntı büyür. Ve ev görevlerini de hemen konuşmalısın. Eve geldiğimde evi temiz görmek istiyorum lütfen çalışmıyosun bari yükümü azalt de yorulduğunu ve üzüldüğünü de hissettir bence:/

Ay bu erkekler cidden çocuk gibi durum sinir bozucu acilen ise girmesi gerek Ama okurken gülmekten kendimi alamadım umarım bian önce is bulur :dua:

Şen dul şaban a koptum ben de:KK45:. Çok tatlısınız.
Bilmiyorum yaptınız mı ama dokundurmaları boşverin direk bir bir yüzüne söyleyin derim zira dokundurmalar çoğu erkeğin filtresinden geçmiyor.
Benim de maddiyatla ilgili rahatsız olduğum ve anlatsam yüzde yüz hak vereceğiniz konular vardı. Evin dağınıklıği ile ilgili de konular vardı. Çok dokundurma yaptım anlamamış gibi devam etti.Konu hassasiyetine göre yer yer sözlerimi tarttım dikkat ettim yer yer ağzıma geleni saydım ama tüm düşüncelerimi söyledim. Etkili oldu. Mucize olmadı ama etkili oldu.
Konuşmadıysanız açık açık konuşun lütfen. Ömür geçiyor böyle böyle. Size yazık.

kornis düsünce perdeyi yikamasi +1 :D kadinlarla kahve icmesi :D biz simdi gülüyoruz da sizin icin skntili olabilir, daginik erkek de zordur,tecrübeli üyelerin dedigi gibi acik acik konusman da fayda var. Mutluluklar :)

2 haftada "ben çalışıyorum sen keyif yapıyorsun" demen çok erken olmuş. Hayat bu, herkes bir dönem işsiz kalabilir.
Annesine uğramıştır, oradaki kadınlar da eşinin küçüklüğünü bilen teyzelerdir herhalde. Tuhaf bir durum göremedim. Adamın kapı kapı gezip 7/24 iş arayacak hali yok. Hazır boşken annemi göreyim demiştir.
Asıl sorun, gerçekten iş arıyor mu ? Eski işine kesin dönmeyecekse şimdiden başvurular yapmış olması gerekirdi. Var mı böyle bir çabası ?

Madem ev işini yemeği falan yapsın.. tükürdüğünü yalamazmış. Tükürüğümle boğacam seni az kaldı deseydin. . Yüzsüz ya.. bebepw de o bakacak anladığım kadarıyla. .

Bİlmiyorum nabayım ya
Ya bisey sorcam yaşlariniz kac yada kać yillik evlisiniz? Benim eşimde çok daginikti ama zamanla söyleye söyleye laf sokup igneleyerek yeri geldiginde yola getirdim:KK70:

Bu konuda zamana ihtiyaciniz vardir belkide.ama evde sabahtan aksama kadar benimle 1 gun kalsa işime karısır mutfakta cıldırırm mesela tartışıriz :(

Acilen bi iş bulmasi lazim eşinizin fazla dagınıkmış ama sizinkide:KK20:

1900 tl benım kazandığıma dokunmaz ama şuanda ev hayatı cazip geldi ev sıcak tabi.
Azcik sende galesiz ol canim ciddiyim yemek yapma eve bakma tek basima yoruluyorum de yatak odasi daginiksa yatagin kendi kismini bosalt yorgani tepene cek yat o zaman gör bide

Benim eşim de işi bırakmak diyip duruyor sırf su yazdıklarınızin bir kısmıni yaşamaktan korktuğum icin yüz vermiyorum ama bigun bırakacağını biliyorum.. bunun nedeni de çok açık el bebek gül bebek büyüdükleri için. Şahsen benim kvalideyle butun gün gezerlerdi eşimle.. ama ben ailesine gider şikayet ederim diye dusunuyorum, biraz sen de rahat ol diyeceğim ama o da kişilik meselesi olmayınca olmuyor.. konuş bence.. eve gelince de direk uyu, sabah kalk git yüzünü bile gormesin bakalım ne yapacak..
Allah yardımcın olsun...

Isten eve geldim. Pilav ve patates yemegi yapmis turşu cikarmis. Oturmus esra erol seyrediyor. Cok masum geldi gozume sarildim seviyorum yine de kiyamiyorum yumusadim yine hemen :)

Yıllardır hayalim bir gün evde oturup fasülye kırarken evlendirme programı izlemek :) eşin hayalimi gerçekleştirmiş.

Kısa bir zaman dilimi elbet bir işe girecek eminim çıldırtıyordur ama bu dönemde biraz sabır lazım

:KK70::KK70:bütün erkekler aynı cnm iş bulur ama o zamana kadar allah yardımcın olsun.

Back
X