KV tamamen mi koptunuz? Ben böyle bir şeyin imasını bile yapsam kesinlikle boşanmıştık. Bunun ortası niye yok ki sanki...Kv. Küsmeden önce bizdede bu sorun vardı. Hergun eve geçerken marketlerıne ugramama ragmen pazar gunu gelmıyoruzz diye kızardı. KV'le tamamen ilişkimi bitirerek bu sorunu ortadan kaldırdım.
Umarım sende ilişkine zarar vermeden bu durumdan kurtulursun..
Ben koptum eşim hala gider bişey demiyorum istediği kadar gidebilir ama benı karıştırmasın. Belki 2-3 sene sonra bı çocuk yaparsam onun hatrı ıcın görüşürüm o kadar.KV tamamen mi koptunuz? Ben böyle bir şeyin imasını bile yapsam kesinlikle boşanmıştık. Bunun ortası niye yok ki sanki...
Ama atıştığımız başka bir konu olsa böyle büyümüyor,çarçabuk düzeliriz. Annesi yüzünden bir şey olmuşsa aramıza öyle bir duvar örüyor ki korkmuyor değilim. Ben akıllanayım diye mi yapıyor anlamıyorumSadece bu yüzden boşanılmaz herhalde ..
Sürekli gitmek zorunda değilsin, tatlı dille anlat eşine haklılığını ..
Ama atıştığımız başka bir konu olsa böyle büyümüyor,çarçabuk düzeliriz. Annesi yüzünden bir şey olmuşsa aramıza öyle bir duvar örüyor ki korkmuyor değilim. Ben akıllanayım diye mi yapıyor anlamıyorum
Zaten hep mesafeliydim yani ne bileyim,eltimle çok yakın otururlar mesela ama ikisinin de arası iyi değil.Ben baştan içli dışlı olamadım.Eltim hep eziliyor,bunu gördükçe de iyiki böyle yapmışım diyorum. Benim evim yakın değil, araçla-trafik yoksa yarım saat sürüyorkv ye hic prim vermeyin.mumkunse de uzaga tasinin.
valla esınız her boş vaktini orada geçirmek istiyorsa haklısınız ama haftada bir gün bırkaç saat ailecek gidelim ailemi ziyarete derse ben bunda sorun yaratacak birşey göremiyorum..İyi haftalar kızlar. Eşimle haftasonu biraz tartıştık,normal konuşuyoruz ama aramız iyi değil. Sebebi benim ailesine gitmek istememem.Ama bu duruma engel olamıyorum,oraya gidesim gelmiyor. Haftaiçi bir gün kızımı oraya bırakıp iş dönüşü alıyoruz, çalışan biriyim bu yeterli değil midir Allah aşkına? Eşim haftada 2-3 gün uğrar,ona asla lafım yok ama ben neden her aradıklarında gitmek zorundayım?
Size sormak istediğim; sadece bu sebeple eşinden ayrılan var mı? Eşim bir gün yeter artık diyip çekip gider mi? Ailesine her zorlamasında gitmiyorum diye ayrılmak isterse güle güle diyeceğim çünkü,asla taviz veremiyorum.Annesi çok üzülüyormuş, aramıyormuşum bile. Ya arıyorum,saygıda kusur etmiyorum; asıl bize saygı duymayan kendisi.Oğlunun evlendiğini biraz kabullense...
Aynen öyle. Bekarken aramaz sormazlar. Evlenince annecim de annecim. Be adam bekarken niye aramıyodunnnnedense evlenince erkeklerin anneleri bi kıymete biniyo. bekarkende yüzlerine bakan yok.
Yakın oturmuyoruz canım,keşke başka ilde otursak bizde.çok mu yakın oturuyorsunuz.
biz farklı şehirlerde oturduğumuz için sorun olmuyor bu mevzular.
ama eşin gidiyormuş bir de 2-3 gün, sen gitsen belki iyi olur, kadının hoşuna gider, ama gitmek istemiyorsan da kimse zorlayamaz, sen onu kendi ailene zorla götürüyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?