Eşin ailesine gitmek istememe

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
İyi haftalar kızlar. Eşimle haftasonu biraz tartıştık,normal konuşuyoruz ama aramız iyi değil. Sebebi benim ailesine gitmek istememem.Ama bu duruma engel olamıyorum,oraya gidesim gelmiyor. Haftaiçi bir gün kızımı oraya bırakıp iş dönüşü alıyoruz(uyuyacağımız zaman eve dönüyoruz); çalışan biriyim bu yeterli değil midir Allah aşkına? Eşim haftada 2-3 gün uğrar,ona asla lafım yok ama ben neden her aradıklarında gitmek zorundayım?

Size sormak istediğim; sadece bu sebeple eşinden ayrılan var mı? Eşim bir gün yeter artık diyip çekip gider mi? Ailesine her zorlamasında gitmiyorum diye ayrılmak isterse güle güle diyeceğim çünkü,asla taviz veremiyorum.Annesi çok üzülüyormuş, aramıyormuşum bile. Ya arıyorum,saygıda kusur etmiyorum; asıl bize saygı duymayan kendisi.Oğlunun evlendiğini biraz kabullense...

Son düzenleme:
Kv. Küsmeden önce bizdede bu sorun vardı. Hergun eve geçerken marketlerıne ugramama ragmen pazar gunu gelmıyoruzz diye kızardı. KV'le tamamen ilişkimi bitirerek bu sorunu ortadan kaldırdım.
Umarım sende ilişkine zarar vermeden bu durumdan kurtulursun..

tabıkı bu yuzden bosanılmaz....

ıyı anlamak ıcın soruyorum acaba esınız soyle mı dusunuyor kı ?
hep cocugu vermeye gıdıyoruz sadece cocuk bakımı ıcın muhattap oluyoruz, bunun dısında bızım onlara zaman ayırmamız gerek aılem yanlıs anlar dıye mı dusunuyor acaba esınız ?

Cooookk haklisin esin anasiz duramiyosa ugrasin ona lafim yok ama sen mecbur degilsin gonlunun olmadigini bilerek goturmesi cok cirkin gonulsuz as ya karin agritir ya bas esin niye senle tadini kacirip huzursuzluk yaratiyo ki kesin anasi fitliyodur sabirli ol bunda kirilcak bisey yok diye yoruldugunu calistigin icin is guc yetismiyo vs. Diye anlat derdini

KV tamamen mi koptunuz? Ben böyle bir şeyin imasını bile yapsam kesinlikle boşanmıştık. Bunun ortası niye yok ki sanki...

KV tamamen mi koptunuz? Ben böyle bir şeyin imasını bile yapsam kesinlikle boşanmıştık. Bunun ortası niye yok ki sanki...
Ben koptum eşim hala gider bişey demiyorum istediği kadar gidebilir ama benı karıştırmasın. Belki 2-3 sene sonra bı çocuk yaparsam onun hatrı ıcın görüşürüm o kadar.

Sadece bu yüzden boşanılmaz herhalde ..
Sürekli gitmek zorunda değilsin, tatlı dille anlat eşine haklılığını ..
Ama atıştığımız başka bir konu olsa böyle büyümüyor,çarçabuk düzeliriz. Annesi yüzünden bir şey olmuşsa aramıza öyle bir duvar örüyor ki korkmuyor değilim. Ben akıllanayım diye mi yapıyor anlamıyorum

çok mu yakın oturuyorsunuz.
biz farklı şehirlerde oturduğumuz için sorun olmuyor bu mevzular.

ama eşin gidiyormuş bir de 2-3 gün, sen gitsen belki iyi olur, kadının hoşuna gider, ama gitmek istemiyorsan da kimse zorlayamaz, sen onu kendi ailene zorla götürüyor musun?

Herkesin hassas noktaları, eşine karşı sınırlarını çizdiği alanlar var ..
Bu da senin eşinin hassasiyeti belli ki .

kv ye hic prim vermeyin.mumkunse de uzaga tasinin.
Zaten hep mesafeliydim yani ne bileyim,eltimle çok yakın otururlar mesela ama ikisinin de arası iyi değil.Ben baştan içli dışlı olamadım.Eltim hep eziliyor,bunu gördükçe de iyiki böyle yapmışım diyorum. Benim evim yakın değil, araçla-trafik yoksa yarım saat sürüyor

Bu yüzden boşanılırsa bizde boşanırız demek ki ,..

Çünkü ortada çok büyütülecek bişey yokken bile gitmek istemiyordum kadının herşeye karışan ,meraklı ve diğer hareketlerinden hoşlanmadığım için ama son zamanlarda bi iki laf atışması ve görümce kavgası biraz rahatlattı beni eşim ailesine düşkün de olsa ben gitmek istemiyorum .. En son yaklaşık on gün önce onlar yüzünden eşimle aramız açıldı ve daha dün düzelebildik ,bu yüzden boşanırsa da güle güle gitsin anasının koynuna yatsın artık napıyım 30 yasında adam hala kuzu kuzu... Sizde taviz vermeyin ailesi için yıva yıkacaksa da verdiğim emeğe yazık diyip bırakın.

valla esınız her boş vaktini orada geçirmek istiyorsa haklısınız ama haftada bir gün bırkaç saat ailecek gidelim ailemi ziyarete derse ben bunda sorun yaratacak birşey göremiyorum..
gitmek istememenizin başka nedenleri mi var acaba? ne bileyim evlilik sürecinde size sıkıntı mı çıkardılar, size karşı saygısızlıkları falan mı oldu? ... vs...
mesela biz kvdelere haftada bir ugrar maksımum yarım saat otururuz, onun dısında aramam ararsamda cok nadır Ama eşim beni zorlamaz bende onu zorlamam evlendiğimizden beri eşim bir balayı dönüşü birde geçen 2 bayramda ailemi ziyarete gelmiştir.
Gerisinde ben tek başıma gitmişimdir, aılem sehır dısında eşiminde bir tek pazarı boş bende gel gel dıye ısrar etmem o nedenle....
Ama özel gun olur, kandıl vs olur yada öze bır durum arar konusur, bende aynı sekılde...
Yanı demem o kı esınızınkı takıntılı bır durum degılse, sızde kırmayın, bunun ıcın dargınlıga degmez..

Benim de oğlum var; ileride gelin haftada bir gün bana çocuğunu baktırsa ama haftada 1 gün olsun oğlumla gelmeyip oğlumu yalnız gönderse bana, bozulurum sanırım. Eşin nerde oğlum? Gelmiyor anne (alt metin: seni kullanırken çocuğu baktırırken iyi ama seni sevmiyor)...Üzücü bir durum inşallah yaşamam.

Yakın oturmuyoruz canım,keşke başka ilde otursak bizde.
Eşimin gidiyor ama uğrama gibi, yani annesi istiyor ki sabah gelsinler akşama kadar kalsınlar. Çünkü onların ailesinde herkes böyle,bizden çok farklı yaşantıları var. Ayak uyduramıyorum ben. İşin kötüsü annem de eşime hak veriyor,benim hiç bir yere gidesim gelmiyormuş.Niye eltim gibi sık sık gitmiyormuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…