Eşin ailesine gitmek istememe

Kayıvalidem haftada 1 gün bakıyor kızıma yalnız. Bir de annemle aynı binadayım ama evimiz barkımız ayrı,aynı binada gibi değiliz ki.

diğer günler kim bakıyor peki? ben hep o bakıyor sandım.

aynı binada olmak bence yeterli zaten.tam anlayamadım o zaman sen k.validene haftanın kaç günü gidiyorsun?

Kaynanalar hep boyle sanırım erkekler genelde ailesine gidilip gelinmesini ister .. Bende oyleyim çokgidemem eesimde benim aileme gidemiyor çalışıyor muş bahaneye bak

Ben onu kullanmıyorum,kendisi torununa bakmak istiyor. Lütfen siz de oğlunuz evlendiği zaman her hafta sonu yukarıda saydığım şeyleri yapmayın. Bunları yaptıkça el kızı sizden soğur ve evet gelmek istemez.[/QUOTE]

Ayrı şehirlerde olacağımız için öyle bir ihtimal olamayacak zaten...Bayramda yaz tatilinde gelmek isterlerse gelirler...

Aynen öyle. Bekarken aramaz sormazlar. Evlenince annecim de annecim. Be adam bekarken niye aramıyodunnn
Haha bütün erkekler ayni annesini karidan daha kiymetli olduğu anliyor : D benin kocamda öyleydi bekarken pek aramazdi sindi nasil oldu bilmem kayinvalidem ilk oğlunu benim yaninda ayynoglum benim çok özledim der cok oper koklar sora bana az öper ben istemiyorum öpme beni diycem kiramiyom nabimm :)

diğer günler kim bakıyor peki? ben hep o bakıyor sandım.

aynı binada olmak bence yeterli zaten.tam anlayamadım o zaman sen k.validene haftanın kaç günü gidiyorsun?
Haftaiçi herhangi bir gün gidiyoruz kayınvalideme,bazen kalıyoruz da. Ama en sık olanı söyleyeyim,haftada 1 gün görüyorum. Annemi bile daha az görüyorum,işim gücüm var diye gel yada ben geleyim talebinde bulunmaz.İki anne de çok farklı,yetiştirilişimiz de farklı dolayısıyla

2-3 gündür eşimle bu yüzden sorun yaşıyoruz. Daha önce konu açmıştım kayınvalidem kızıma kullanılmayacak bir kelime kullanmıştı. Yaklaşık 1 ay oldu bu olay ve ben o günden beri gitmiyordum. Perşembe günü aradı Cuma günü yemeye çağırdı eşimde babası ve kardeşi için gitmek istedi ben istemedim. Sonra pişman işte daha ne kadar uzatacaksın bu konuyu dedi. Tamam hatalı ama hiç gitmeyecek miyiz torunlarını özlüyorlar dedi. Neyse gittim Cuma günü hiç konuşmadım kayınpederimle ve kaynımla görüştüm onunla uzaktan uzağa merhabalaştım sadece. Sohbet etmedim filan. Eve geldik eşim suratından düşen bin parçaydı geldin ama 5 karış suratla dedi. Yapma ya geldiğime şükretmiyorsun da suratımın asıklığına mı takıldın dedim. 3 gündür de surat yapıyordum. Dün sinemaya gidelim dedi çocuklar isteyince gittik oradan yemeğe götürdü gönlümü almak için sözde. Ama ben bundan sonra beni istemediğim zaman annene gitmeye zorlama çünkü çok nedenlerim var biliyorsun dedim.

İşin bir de bu boyutu var işte,gidiyorsun bu sefer suratın halinden bir şey bulup dedikodu yapılıyor. Kızına ne demişti kayınvaliden?

İşin bir de bu boyutu var işte,gidiyorsun bu sefer suratın halinden bir şey bulup dedikodu yapılıyor. Kızına ne demişti kayınvaliden?

Kardeşine vurduğu için o...u demişti eşim de telefonda annesiyle tartışmıştı bu kelime yüzünden ama sonuçta annesi olduğu için ve pişman olmuşmuş o yüzden kolay dindi öfkesi. Acaba o lafı benim annem söyleseydi bu kadar çabuk unutur muydun dedim suratıma bakıyor bir de hala kızgınım eşime hala öylesine konuşuyorum.

Koskoca kadın ya terbiyesiz,bence bir daha tek gönderme canım. Babasıyla gitsin

benim kayınvalidede zamannda neler etmiştir bana.şimdi çok uzun yıllar geçti.geriye dönüp bakıyorumda hepsi boşmuş.şimdi severek gidiyorum geliyorum hatta gittimi kalkmak bilmiyorum eşim hadi hadi der ben az daha konuşalım derim oturalım hep.yani diyeceğim o ki yapmayın eşinizi üzmeyin sonradan sizde üzülürsünüz emin olun.değmezmiş dersiniz.yıllar geçtikçe kv deler kv olmaktan çıkıyor.masum zavallı bi, çare oluyolar.unutmayın sizde bir gün kv olacaksınız.

Koskoca kadın ya terbiyesiz,bence bir daha tek gönderme canım. Babasıyla gitsin

Yok zaten tek göndermem asla bundan sonra kayınvalidemde tavrımı çok net anladı direkt ona telefon edip konuştum ve o günden sonra ne aradım ne sordum o arıyor sürekli kızımla konuşuyor. Kızım anlatıyor bana anne babaannem galiba çok pişman bana kuzum, yavrum, kurban olsun babaannen sana bitanem deyip duruyor diyor. Ama işin en kötü tarafıda kızım 12 yaşında olmasına rağmen o kelimenin anlamını bilmiyor. Bazen bana anne o.... ne demek çok mu kötü bir laf sen onun için mi babaanneme kızdın diye soruyor.

Belki haklısınızdır ama çalışıyorum yoruluyorum.HEr izinli olduğumuz gün böyle emrivaki yapılması nefret derecesine getirdi beni artık. Belki bazen gerçekten gidilmeli ama gereksiz çağırılmamız ben de öyle bir önyargı oluşturmuş ki artık gerçekten fobi oldu. Siz çalışıyor musunuz bilmiyorum,belki çalışmasam bu durum kavga konusu bile olmazdı

Ya bunlar unutkan ya bende bi sorun var
Yahu daha bilezik krizi çözülmeden, gelip gitmeyi mi sorun ediyorlar
Ben olsam utanırım, özellikle eşinin yerinde olsam yani eşimden gizli iş çevirdim ortaya da pat diye annem döktü derim yüzüm kızarır otururum yerime. Annem gelin bile dese müsait değiliz derim, sana teklif edemem bile.

zorla güzellik olmaz sana anlayışla yaklaşmalı sen zaten yeterince muhatapsın gördüğüme göre boşanma sebebi olamaz bu durum

Çocuğu kapıdan verip kapıdan alıyorsanız Haklılar bence. Siz istemez misiniz kızınız evlenince eşiyle çocuğuyla gelsin ailecek oturulsun. Tabi ki sıkboğaz etmek çok yanlış ama haftada bir gün ayırabiliriz büyüklerimize.

Kayınvalideye sadece 1 gün torunu bırakıyorlarmış hafta içi. Görsün diye sanırım, akşam iş çıkışı da alıyorlarmış.
Aslında kayınvaliden iyiymiş torunuyla tam 1 gün geçiriyor ama yetmiyor demek ki sadece torunla başbaşa olmak, haftasonu da sizi istiyor. Çok garipsemedim ama bilezik olayı ( senden habersiz yaptıkları için özellikle eşin suçlu ) soğumadan eşinin gelip anneme gidecez bık bık bık etmesine uyuz oldum.

Kızımın orada kaldığı günler çok geç saate kadar orada oluyoruz.Kapıdan verip alma durumu yok ki. Haftada 1 gün daha ayırsam benim zaten 2 gün iznim var,birinde yarım gün ev işi,yemek,ütü yapıyorum. Robot değilim ki ben

Ben o olayı yuttum bile.

İş çıkışı da alıyoruz demişsin ya bende hemen alıp gidiyosunuz gibi anladım

çalışıyorum evet.bizde ilk evliliğimiz epey yılları her hafta sonu vazife gibi oraya gitmekti.bu avantajmı bilmiyorum çok cahildim evlendiğimde yaşım 20 idi.ondanmı bilmiyorum ya her hafta niye gidiyoruz diye hiç sorgulamazdım sorgulamayı bilmiyordum.hiç sesim çıkmazdı eşim patladı en sonunda bıktım zırt pırt gitmekten dedi şok olmuştum o zaman anlamıştım bilmeden ses etmemek ne çok işime yaramıştı.şimdi gülüyorum se safmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…