Eşin ailesine gitmek istememe

zaten esimi sevmesem hic birine katlanmam cok kavga ettik onlar yüzünden ama sevgimiz üstesinden geldi sabrim sevginden sanırım beni örnek alin heoinizden kötüyüm yine çok Şükur ama sizler degerini bilin ve uzak olun mesafeli olun

Gidince iyi gelinmi oluyoruz yine dedikodu yine ara açmalar boşverin takmayın gitmeyin
Son noktayı koydun valla.dogru diyon.zaten evlenmeden önce elektrik alamamistim kv den.gide gele lackalaştilar iyice le gorumce bi agzi bozuldu falan samimiyet ayagina her lafi söylüyor.ıyk geldi.bi gunde 6 kez beni 9 kez kocami ariuodu.bi de zirt birt beni niye aramiyo hic diyerek kocami da bana kiskirtiyo.aramaya aramaya alistirdim

Aminn...
4 sene az değil,işte eşim kabul etseydi,kendini affettirmeseydi biz de 4 buçuk yıllık evliyken boşanacaktık çünkü yapamadığımı söyledim. Bir gün sabrı taşar da "ne yaparsan yap" derse kesin bizim de biter. Haftada 1-2 gitmiyor muyum,gidiyorum fazlası beni aşar.Sizin için de hayırlısı olmuş,inş. bu sefer yaşlanana kadar mutlu mesut yaşarsınız :)

Te

Teşekkürler
Ben de baslarda gidiyordum ama artıo gitmemeye baslamıstım

Ne oluyorsa evliliklere hep düşüncesiz kv ler yüzünden...

Te

Teşekkürler
Ben de baslarda gidiyordum ama artıo gitmemeye baslamıstım

Ne oluyorsa evliliklere hep düşüncesiz kv ler yüzünden...
bu sabah yaşadım ben bir olay gece malum yılbaşı tamam kutlamadık eşimle evdeydik geç yattık bu arda okudunuz mu bilmem 4 senedir altlı üstlü oturuyoruz sabah telfn çaldı (hergün olduğu gbi ) kayınpedrim kalmadınız mı kahvaltı yapmıcakmısınız e tabi eşimde kalktık siz yapmadıysanız geliyoruz dedi çok nadır de olsa evde yeriz yemek ama çook nadir... ve bi an düşündüm kii ben kaç yaşında insanım eşim kaç yaşın da herşeyi geçtim biz bi yuva kurduk evlendik neden onlar uayndırıyor gelin kahvaltıya diye niye hep oraya iniyoruz ben neden buna bunca sene izin verdim ve hala veriyorum eşimi seviyorum sevgim sabrımdan diye düşünüyorum ev alıcaz sezon sonu hep ona ümit ettim rahata kavuşucam diye ama sonuç değişek mii bilmiyorum........

Bu düzen nasıl başladı ve neden hala devam ediyor ? Aklım almıyor, bir erkeğin ailesi ailede kadının ailesi ne ?

Erkeğin ailesinin yakınında oturulur , onlara gitmek için baskı yapılır, en çok onlar konuşur , en çok baskı ve sahiplenme onlardadır v.s çok nadir bazen tam tersi)

Bitmiyor , tükenmiyor bu oturmuş düzen. (sizlik).

Canim bu duzen beraber oturdugunuz surece devam eder.bosuna kafani yorup uzulme.hatta uzaga oturdugunuzda bile bir sure devam eder bu durum.dun bende noldugunu anlatiimm.yilbasini kutlamak icin esim aradi telde konustular.aradan yarim saat gecti gorumce aradi.annem agliyo demis.e niye? Sen gel bize diye davet etmemissin demis.esim de ne desin.davetlw mi gelcek gelsinler deyince inan saatine kalmadan geldiler sehrin öbür ucundan.ustelik benim hasta yattigimi bildikleri halde.yok aglamak da nedir ya? Gelecegin varsa gel zaten.cocuklar olur ya istedigini yaptirmak icin aglarlar.sonra bana bakan var mi diye etrafi suzer aynen oyle.bi de geldiler ki kv kp bi keyifliler bi neşe bi eğlence.ne aglayan var ne bişey.yasli basli insanlar 2 ye kadar oturdular.daha bi de tv deki sarkiciyla beraber şarkı da soyleyince tam oldu

ay şaka gbi anlamıyorum hele şu ağlamaları çook saçma kaç yaşında insansınız ya lafa gelince biz büyüğüz derler..e anam bu eşlerimiz de var biz olsak anne evde başbaşa kutlucaz deriz sağolsun onlar da anlayışla karşılar ya nasıl oluyor ben anlamıyorum benim annem yeterki siz mutlu olun evinde mutlu ol diyor anne yemeğe gelin diyorum siz bi başbaşa yiyin alışın biz yine geliriz der amaa kv benim oğlum aşağıda bi lokma yese ne olur diyo benişm ki de annem sen ağlama annem sen üzülme annemmm aaaaaaaaaaa

Senin annen de ayni benimki gibiymis.

Canim sanırım bu durum Turk halki olarak ataerkil bir yapiya sahip olmamzdan kaynaklaniyo.erkek cocugu daha bi sahiplenip kendinin olarak gorme hissinden hep.esim de ailesinin bu hallerine benim kizip bozuldugumun farkinda ve hep diyorum ki onlarin her istedigini yapmayacagiz.onlari alistirmicaz. bu sacmaliklarla savasacagim.yikilmadim ayaktayim diyorum gülüyo artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…