Kültürle yetişmeyle alakalı ya. O öyle büyümüş ben böyle, tam zıttız. Sizin de aynı sanırım?Ayniyiz ya.tipkisinin aynisi
Herkes birbirine saygı duysa yeter aslındaKültürle yetişmeyle alakalı ya. O öyle büyümüş ben böyle, tam zıttız. Sizin de aynı sanırım?
Çözümü olan bir konu değil yaşayarak daha iyi anlıyorum
Tabiki, tanımaz olur muyum tanıyordum.Siz uzun süre çıkmışsınız kültürü yetişme tarzı hakkında fikir sahibi olmussundur ama onca sene dimi
Böyle anlatınca eşimi istiyorum ailesini istemiyorum gibi oluyo, kim kabul eder bunu
Kozakliya giderler arada eşimde ne oluyorsa başka bir yerden geliyorlar diye gitmek isterNasıl yani
Annooomm.peygamber gibi kizsin o zaman.ya da kv n oyleymiş.yoksa nasil durulur bea??hehe kızlarr ben kv nin üstünde oturuyorum 4 senedir neler çektim bi allah bilir bide ben üstelik evin tek oğlu valla ne sabır varmış bende hayret
ah bi bilsem yüzüme kızım der arkamdan o diye konuşur kaç kere duydum eşim annesine çook düşkün sabah uyanır uynmaz hemen iner aşşağıya anneee diye bağırır resmen emicek sankiiAnnooomm.peygamber gibi kizsin o zaman.ya da kv n oyleymiş.yoksa nasil durulur bea??
Amaannn peffah bi bilsem yüzüme kızım der arkamdan o diye konuşur kaç kere duydum eşim annesine çook düşkün sabah uyanır uynmaz hemen iner aşşağıya anneee diye bağırır resmen emicek sankiiama hep sabrım da şu ki ev alacağımız için bu snene yi bekledim inallah olcak diye umut ede ede hee bide çocuk da yapmadım sırf bana fırsat vermez diye bide bide görümcem de var hep gelip gider çocuğu var sürekli akşam yemeğine gelir giderler bide yemeklr de bir ayıramıyorum oğlımu benden soğutcan mı diyor hahah valla baya şey yaşamışım
ya şükret tabiii neler görüyorum kayınvalidesi 1 hafta eve kalmaya gelcek gitcek uzak ta ama üzlüyor beeen yeterki uzak olsun 1 hafta kalsın gitsinn neler yparım nelerAmaannn peffne bicim is bu yaa.seni görünce kendime sukrettim.ben de hep kizyodum.esim duskun diye.ayy valla bee.yilbasi diye gitmis hindi almis eşim.annemleri cagirriz yeriz diye.annesi babasi gorumcem kocasiyla cocuklari.ben hasta yatiyom zaten.dedim ki git hindini gülüğünü al anangilde ye.basima adam toplama benim kimseye hizmet edecek halde degilim dedim.miziklandi biraz ama tamam kalsin dedi en son
Hala ayni binada mi oturuyosunuz.ya şükret tabiii neler görüyorum kayınvalidesi 1 hafta eve kalmaya gelcek gitcek uzak ta ama üzlüyor beeen yeterki uzak olsun 1 hafta kalsın gitsinn neler yparım nelerohh iyi demişsin valla kendizni kutkayın tabi ne işi var benim diyemediklerimi de sen de de bende burda rahatliim haha artk dalgaya aldım düşün işin boyutunu
Ya bi de şöyle bisey.ben yeni tanistigim zaman evim var borcunu oduyorum dekisti ve sevinmistim.kiraci var icinde disindan gosteriim dedi.bi de gittik ki arabayla anasıgilin karşısındaki binaymisya şükret tabiii neler görüyorum kayınvalidesi 1 hafta eve kalmaya gelcek gitcek uzak ta ama üzlüyor beeen yeterki uzak olsun 1 hafta kalsın gitsinn neler yparım nelerohh iyi demişsin valla kendizni kutkayın tabi ne işi var benim diyemediklerimi de sen de de bende burda rahatliim haha artk dalgaya aldım düşün işin boyutunu
evet canım hala aynı yerdeyiz ama sabır az kaldı kendisi de ev aldı ama daha inşatta başlamadı bizde sezon sonuna alıcaz inşallah sabır sabır ama neymişşş evi olunca genelde bize gelirmiş yer içermişiz yzüne gülüyorum ve içimden sövüyorum kocam da görüyor bunları biliyor hiiç bişey demiyorYa bi de şöyle bisey.ben yeni tanistigim zaman evim var borcunu oduyorum dekisti ve sevinmistim.kiraci var icinde disindan gosteriim dedi.bi de gittik ki arabayla anasıgilin karşısındaki binaymisaynen su resim gibi oldum. Sonra sansim yaver gitti de icindeki kiracidan senelik kira aldiklari icin cikartamadilar.e biz de evlenince mecbur baska bi ev kiraladik is yerime yakin
seninde şansın yaver gitmiş çoook iyi olmuş amann sakinn yakına oturma ne olursa ollsunnnnnYa bi de şöyle bisey.ben yeni tanistigim zaman evim var borcunu oduyorum dekisti ve sevinmistim.kiraci var icinde disindan gosteriim dedi.bi de gittik ki arabayla anasıgilin karşısındaki binaymisaynen su resim gibi oldum. Sonra sansim yaver gitti de icindeki kiracidan senelik kira aldiklari icin cikartamadilar.e biz de evlenince mecbur baska bi ev kiraladik is yerime yakin
Seninki de pek bi iyiymiş maşallah deyimbizde eşimle memlekete gittk bir haftalığına eşimin ailesine bir kez bile gitmedim hiç görmedim kv ve kb.eşim geldi benim ailemde kaldı ama.biraz eşimi doldurmaya calışmış kv ama basarılı olamadı
Seni cok iyi anlıyorum.ama sakin kocanla arani bozma.yavas yavas aklina sok.senin hakli oldugun anlarin üstünü çiz ki görsün ama kirmadan söyle. O sırtını dönerse daha kötü olursun.onun gönlünü de yap tabi.evet canım hala aynı yerdeyiz ama sabır az kaldı kendisi de ev aldı ama daha inşatta başlamadı bizde sezon sonuna alıcaz inşallah sabır sabır ama neymişşş evi olunca genelde bize gelirmiş yer içermişiz yzüne gülüyorum ve içimden sövüyorum kocam da görüyor bunları biliyor hiiç bişey demiyorah ben bi konuşmaya başlasam daha neler var anlatılcak daaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?