Barışmaya az kalmışHaklısın...O tatlı dil ben de niye yok bilmiyorum.
Ama insanın tepesinin tası atınca tatlı dilli nasıl olunuyor ona da aklım yatmaz hiç.Ben de belki zamanla bunu öğrenirim.
Durumlar iyi canım,sağolasın :) Pazar günü barıştık, seni çok özledim dedi öyle bir sarıldı kiSon durum nedir?
aayy bızım de bole merasımlerımız vardır anası sanki hacıdan geliyorDurumlar iyi canım,sağolasın :) Pazar günü barıştık, seni çok özledim dedi öyle bir sarıldı kiKavga ettiğimiz konuyla ilgili hiç konuşmadık ama mesela bugün annesi köyden geliyor,akşama oraya gidelim gibi bir şey demedi. Sadece bugün kandil annemi aramayı unutma diyip güldü o kadar. Ben de ona bir adım atacağım,akşam görmeye gidelim diyeceğim. Nasıl olsa zorlama yok,niye gitmeyeyim ki. Böyle böyle düzelir inş.
Ay çok sevindim bn zaten barışıcağınızı biliyordumDurumlar iyi canım,sağolasın :) Pazar günü barıştık, seni çok özledim dedi öyle bir sarıldı kiKavga ettiğimiz konuyla ilgili hiç konuşmadık ama mesela bugün annesi köyden geliyor,akşama oraya gidelim gibi bir şey demedi. Sadece bugün kandil annemi aramayı unutma diyip güldü o kadar. Ben de ona bir adım atacağım,akşam görmeye gidelim diyeceğim. Nasıl olsa zorlama yok,niye gitmeyeyim ki. Böyle böyle düzelir inş.
Demiştim barışmanıza az kalmış diyeDurumlar iyi canım,sağolasın :) Pazar günü barıştık, seni çok özledim dedi öyle bir sarıldı kiKavga ettiğimiz konuyla ilgili hiç konuşmadık ama mesela bugün annesi köyden geliyor,akşama oraya gidelim gibi bir şey demedi. Sadece bugün kandil annemi aramayı unutma diyip güldü o kadar. Ben de ona bir adım atacağım,akşam görmeye gidelim diyeceğim. Nasıl olsa zorlama yok,niye gitmeyeyim ki. Böyle böyle düzelir inş.
Bende diyorum bu kız nerde bugün öğrendim Arada birikmiş işleri yapmak için ban gerekiyor.Yoksa bırakacağımız yok buralarıDemiştim barışmanıza az kalmış diye
Banlanınca yeni gördümsevindim
Yokluğun çok farkediliyordu canım,maphus damlarında olduğunu farkettim :) Hatta o konuya da denk geldim.Demiştim barışmanıza az kalmış diye
Banlanınca yeni gördümsevindim
O senin annene bayılıyo muYokluğun çok farkediliyordu canım,maphus damlarında olduğunu farkettim :) Hatta o konuya da denk geldi.
Eşimle barıştık ama bu haftasonu yine kriz bir durumumuz oldu.Çünkü eşim ailesi konusunda çok değişti,annesini sevmediğimi söylediğim günden beri en ufak bir şeyde tartışır olduk. Yani düzelme yok aile konusunda
Hep söylüyorum senin yüzünden diye ama anlıyor mu hayır. O benim annemi çok sever hatta babama hayrandır çünkü bir kötülükleri yok ki.O senin annene bayılıyo mu
De ki sevmiyorum demeyi abarttın nefret sanıyosun
Sen benim annemi ne kadar sevebilirsen o kadar işte benim ki de, ama benim annem gelin gidin diye bunaltmıyo bende anneme her misafir gelince gidelim zaten bi lat kat demiyorum seni de düşünüyorum sende beni düşünmelisin. bu işi bu noktaya getiren senin tutumun olabilir mi diye bi düşün
Deseydin bende seni denedim ( : hayret bişeyHep söylüyorum senin yüzünden diye ama anlıyor mu hayır. O benim annemi çok sever hatta babama hayrandır çünkü bir kötülükleri yok ki.
Pazar günü annesine gidecektik,yani ben ona bir adım attım. 4-5 gibi gideriz diye düşünüyordum 3te gidecekmişiz gece 11de eve dönecekmişiz.Akşam 9da halısaha maçı varmış. Öğlende de derneğe gidecekmiş,bana kahvaltıda söyledi.Niye daha önce söylemedin diyince bir de üzerine çocuk azarlar gibi "hesap mı verecem" dedi.Böyle aksi biri değildir hiç,o kadar şaşırdım ki...Ya bir de 1 günde 2 tane plan yapmış benim için de plan yapmış,düşünebiliyor musun? Neymiş de ben zaten ayda yılda bir gidiyormuşum.Baya tartıştık.Hatta odama gittim bir ton ağladım,sonra da " Sana güle güle" dedim,kızımı alıp gezmeye gittim,gezdik dolaştık.4te de kayınvalideme gittim.Kafam öyle rahattı ki,orda da çok rahattım.O da 6 da geldi,şantiyede biri iş kazası geçirmiş onu hastaneye götürmüş, derneğe gidememiş.Akşam 8de de maça gitmek için hazırlandı,ben biraz daha oturacaktım,tutturdu hadi kalkın siz de eve geçin diye.Böyle de dengesiz.
Bana diyoki ben derneğe gitmeyecektim,gece 11e kadar oturmayacaktık,seni denedim diyor. Ben gerizekalımıyım da böyle bir şeye başvurdu anlam veremiyorum.
Ya bir de bir sözünden çok etkilendim. Ben gezmeyi çok severim ama eşim ve kızımla,bazen de çok yakınım olan bir kaç kişiyle.Eşim bana göre aşırı sosyal,o sık sık başka insanlarla da olalım istiyor.Geçen hafta bir tartışma sırasında "Sıkıldım artık,benimle bir yere gelmiyorsun,başkalarıyla plan yapmak istemiyorsun,ben aileme gidiyorum suratın 5 karış oluyor.Sıkıldım artık bunaldım"dedi. Bu lafına o kadar kırıldım ki "Bizden sıkıldın yani öyle mi? Peki"dedim. "Ya saçmalama senle ne alakası var, ben seninle beraber bir arabayı 30 saat sürersem senden sıkılmam;araba sürmekten sıkılırım.Sen herşeyi kendi istediğin gibi anlıyorsun o yüzden kavga ediyoruz" dedi.Bu sözünde çok haklı. Bilmiyorum ya nolacak, evliliğimize farklı bir boyut eklendi gibi sanki.
bizdede KV hamama gider normalde 15 gün gitmeyen adam hamamdan gelmişler bi gidelim deraayy bızım de bole merasımlerımız vardır anası sanki hacıdan geliyor
benim de kaynana ıkı gunlugune köye gider dönüşte de kırmızı halı ile karşılamazsak küser !
Nasıl yanibizdede KV hamama gider normalde 15 gün gitmeyen adam hamamdan gelmişler bi gidelim der
Ayniyiz ya.tipkisinin aynisiİyi haftalar kızlar. Eşimle haftasonu biraz tartıştık,normal konuşuyoruz ama aramız iyi değil. Sebebi benim ailesine gitmek istememem.Ama bu duruma engel olamıyorum,oraya gidesim gelmiyor. Haftaiçi bir gün kızımı oraya bırakıp iş dönüşü alıyoruz(uyuyacağımız zaman eve dönüyoruz); çalışan biriyim bu yeterli değil midir Allah aşkına? Eşim haftada 2-3 gün uğrar,ona asla lafım yok ama ben neden her aradıklarında gitmek zorundayım?
Size sormak istediğim; sadece bu sebeple eşinden ayrılan var mı? Eşim bir gün yeter artık diyip çekip gider mi? Ailesine her zorlamasında gitmiyorum diye ayrılmak isterse güle güle diyeceğim çünkü,asla taviz veremiyorum.Annesi çok üzülüyormuş, aramıyormuşum bile. Ya arıyorum,saygıda kusur etmiyorum; asıl bize saygı duymayan kendisi.Oğlunun evlendiğini biraz kabullense...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?