Bakarim diyorKayınvalıdenız agzıyla cocuga ben bakarım dedı mi, sız cocuk olursa bakar mı dıyorsunuz
Aynı şehirde iş bulamadimKonfor açısından okey ama eşten 3 yıl ayrı yaşamayı ben kabul etmezdim sen neden yanında değilsin?
Tasının ozaman.Bakarim diyor
Oraya yerlesecegz komple. Gidersem benKv nin olduğu ile gittiniz diyelim peki 2 3 yıl sonra başka ile mi taşınacaksınız yoksa orda kalmaya devam mı?
Eğer kayinvalidenizle anlaşıyorsanız tabiki de ama ileride çocuğa ben baktım muhabbeti yapicak bi insansa bi daha düşünün derimMerhaba arkadaşlar. Siz olsanız esinizin ailesinin oldugu yerde cok guzel bir iş bulsaniz oraya taşınır mısınız. Eşimden ayrı kalacaz 2 3 yıl.esim daha sonra o ile gelecek eş durumu tayini ile. Baska illerede gidebiliyorum. Ama bulundugum ilde kadro yok.Annem illa oraya git diyor.cocuk düşünüyoruz.cocugunuz olursa kayinvaliden bakar hergun bırakırsın ise geçerken dönüşte alırsın diyor.uzun vadeli bir yasam için buna karar vermem gerekiyor. Diğer türlü çocuğumuz olduğunda ya kayinvalidem gelip bakacak yada annem.annem uzun süreli gelemem diyor babam hasta ve kardeşlerim okula gidiyor. Kayinvaliden cok müsait. Siz olsanız böyle bir tercih yapar miydiniz? Kayin validem cok uyumlu iyi kalpli birisi.ama kayinpeder herseyi soran herseyi merak eden ve sürekli bir problem yaratan birisi.bunlari da göz önünde bulunduruyorum. Bana fikir verir misiniz
Kararsizim başka illerede gidebiliyorum. Ne yapsam işin içinden çıkamıyorum.Ne kendi aileme ne de eşimin ailesine yakın olmak istemem. Ulaşılabilecek uzaklıkta olalım yeter. Sizin sebepleriniz başka tabii, bilemicem.
Bir akıl da diyorum git bambaşka şehire diyor. Kararsizim canim. Orda baskı altında olur muyum herşeyine karışırlar mi diye dusunuyorumEsinizden ayrı geçirmek zorunda olacağınız 2-3 yıl içinde çocuğunuz olursa ne olacak peki? Hamilelik ve sonrasında yanlız olacaksınız.
Ha esinizin ailesi yanlız bırakmayacak muhtemelen sizi gel kal yada biz gelip seninl kalalım diyecekler. Öyle çocuğu bırakıp sonra alırım işi zor olur muhtemelen. Bunu da düşünün derim.
Özellikle eşiniz gelene kadar o baskı olur büyük ihtimalle. Karışmak altında olmasa da , yanlız olduğunuz için, sizinle ilglilenmek isteyecekler, aman gelin tek kalmasın diyecekler. Hamile kalsanız durum daha da zor olacak. Ben olsam gitmezdim. Hadi eşinizle gitseniz neyse. Ama sizi orada yanlız bırakmaz eş ailesi. Benim için sorun olmaz diyorsanız gidin.Bir akıl da diyorum git bambaşka şehire diyor. Kararsizim canim. Orda baskı altında olur muyum herşeyine karışırlar mi diye dusunuyorum
Ben eşimin memleketinde yaşıyorum.Merhaba arkadaşlar. Siz olsanız esinizin ailesinin oldugu yerde cok guzel bir iş bulsaniz oraya taşınır mısınız. Eşimden ayrı kalacaz 2 3 yıl.esim daha sonra o ile gelecek eş durumu tayini ile. Baska illerede gidebiliyorum. Ama bulundugum ilde kadro yok.Annem illa oraya git diyor.cocuk düşünüyoruz.cocugunuz olursa kayinvaliden bakar hergun bırakırsın ise geçerken dönüşte alırsın diyor.uzun vadeli bir yasam için buna karar vermem gerekiyor. Diğer türlü çocuğumuz olduğunda ya kayinvalidem gelip bakacak yada annem.annem uzun süreli gelemem diyor babam hasta ve kardeşlerim okula gidiyor. Kayinvaliden cok müsait. Siz olsanız böyle bir tercih yapar miydiniz? Kayin validem cok uyumlu iyi kalpli birisi.ama kayinpeder herseyi soran herseyi merak eden ve sürekli bir problem yaratan birisi.bunlari da göz önünde bulunduruyorum. Bana fikir verir misiniz
Öncelikle kv iyi bile olsa kp sorun çıkartacak. Herkes namus bekçiliğine soyunabilir.gelene gidene yediğine içtiğine giydiğine nereye gittiğine kadar hesap vermek zorunda kalabilirsin. En iyisi kafan rahat olsun. Başka illerden iş bul düzenini kur. Cocuk yapma.esin temelli dönünce olur.Merhaba arkadaşlar. Siz olsanız esinizin ailesinin oldugu yerde cok guzel bir iş bulsaniz oraya taşınır mısınız. Eşimden ayrı kalacaz 2 3 yıl.esim daha sonra o ile gelecek eş durumu tayini ile. Baska illerede gidebiliyorum. Ama bulundugum ilde kadro yok.Annem illa oraya git diyor.cocuk düşünüyoruz.cocugunuz olursa kayinvaliden bakar hergun bırakırsın ise geçerken dönüşte alırsın diyor.uzun vadeli bir yasam için buna karar vermem gerekiyor. Diğer türlü çocuğumuz olduğunda ya kayinvalidem gelip bakacak yada annem.annem uzun süreli gelemem diyor babam hasta ve kardeşlerim okula gidiyor. Kayinvaliden cok müsait. Siz olsanız böyle bir tercih yapar miydiniz? Kayin validem cok uyumlu iyi kalpli birisi.ama kayinpeder herseyi soran herseyi merak eden ve sürekli bir problem yaratan birisi.bunlari da göz önünde bulunduruyorum. Bana fikir verir misiniz
Yani şimdi, insanı hiç bilmediği şehir korkutur. Daha çok o yüzden kv’nin Yanına gitmek istiyorsunuz galiba. Olacaksa en azından bildiğimiz yer olsun diye.Kararsizim başka illerede gidebiliyorum. Ne yapsam işin içinden çıkamıyorum.
Kayinpederle cok sorunlu oldu hersey. Bana zamanında cok karisti. Halende kocama beni elestriyor her fırsatta. Yüzüme gelince cok iyiyim. Oyizdende kararsız kalıyorum. Ayrı ev acacagim ama ona bile karisirlar gibime geliyor.niye iki kira verelim diye.tutumlular.birde eşimle 2 haftada bir gelip gidecegz rahat birakmicaklar tabi tek kalamicqz. Bunları düşününce isin içinden çıkamıyorum.Özellikle eşiniz gelene kadar o baskı olur büyük ihtimalle. Karışmak altında olmasa da , yanlız olduğunuz için, sizinle ilglilenmek isteyecekler, aman gelin tek kalmasın diyecekler. Hamile kalsanız durum daha da zor olacak. Ben olsam gitmezdim. Hadi eşinizle gitseniz neyse. Ama sizi orada yanlız bırakmaz eş ailesi. Benim için sorun olmaz diyorsanız gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?