Eşin ailesinin oldugu yerde yaşamak?

Benim esimin ailesi bu sene bizim sehire taşınmayı düşünüyor. Şimdiden bazı şeylerin sınırlarını baştan koymak zorunda olacağım belli oldu. Bence insanlara bağlı, ama erkek aileler daha zor sınırlarını biliyor. Bu kadar söyliyim.

Bizimkiler de kesin öyle ördek aile gibi takılmak isteyecek Allah hepimize kolaylık versin

Cocuk konusundada yaşım geciyor diye korkuyorum 31 oldum. Gerçekten karsiirlar buna eminim dogrundiyorsunuz

Çok.sagol canim.ben birde herşeyden bunalan ufak bir kisitlamadan bunalan biriyim. Amin insallh iyi bir karar veririm

Ayrı şehirde sizi esinize eleştiren kayınpeder ayni şehirde ve yanlızken sizi daha çok rahatsız eder.

Ayrıca ne münasebet sizi esinize elestiriyor?

Yani onlarin olduğu şehire yanliz gitmeyi düşünmek, hiç mantıklı bir fikir gelmedi bana. İyi düşünün.

Bende eş ailesiyle aynı şehirdeyim anlayıslıysalar sorun olmuyor biz iyiz ne cok samimi ne cok mesafeli sıkmazlarda beni sağolsun. Sende mesafeni ayarlayabileceksen git ama yukarıda arkadasın dediği gibi gelin evde tek kalmasın diye hep bir arada olmak isterler hatta gelen gideni gözetlerler vs vs

Valla kuru ekmek ye eşinin yanında ol derim
Kv yakınına gidip çocuk yapcağına
Aslinda cocuk konusunda sowyal baskidan bıktım da canima tak dedi.ben istiyorum ki baska yerde düzenimi kurum eşimde yanıma gelince yapalım.amq anneler okadar baskı yapıyordu yokyasin geçti yok soyle yok böyle sıkıldım artik

Oraya yerlesecegz komple. Gidersem ben
Kv nin olduğu il ailenize uzak mı? Bence şimdiden çocuğu düşünüp karar almayın. Gerçi kv ile aynı binada aynı evde kalmadığınız sürece sıkıntı olmaz bence. Ben olsam hemen çocuk düşünüyorsanız 3 yıl kv nin olduğu ile giderdim bakacaksa tabi. Sonrada istediğim ile giderdim çocuk büyümüş olurdu o süre zarfında

Dogru canim
Bende onca yıl ders çalıştıktan sonra rahat edim.diyorum.birde bu sorunlarla uğraşmayayım haklisiniz

Canım hep eleştiriyor. Arkamdan denediği kalmadı.bu salağı nerden buldun bile demiş.esim tartışma anında ağzından kaçırdı.ama yanimdada eşime diyor ki allah razi olsun oğlum bana böyle iyi gelin bulduğun icin diyor. Eşimde diyor sana sinirlendiği bir an demişti unut o lafları diyor.nasil unutum

Ben olayı yanlış mı anladım?
Kv nin olduğu ile giderseniz eşiniz de orda olmayacak mı?

Canım birde soyle bir sorun var
Kayınpeder cok egolu. Benim ailemi beğenmiyor gibi bakışları var.hisseidyorum. ailem yanıma ziyarete geldginde daha sık görüşmüş olacaklar.bende bunu istemiyorum.cunku en ufak şeyleri bile babama şikayet ediyor kp.babamda ona hakverir gibi beni uyariyor

Ben olayı yanlış mı anladım?
Kv nin olduğu ile giderseniz eşiniz de orda olmayacak mı?
Evet canım olmayacak.sadece 2 3 yıl sabret diyor esim.sonra gelecem diyor.benim mesleğim ile ilgili bulunduğun yerde kadro yok.baska illeri seçmem gerkiyor .5 10 il var

Kayin vqluden iyi niyetliymis.kocasini oo susturur. Benim kv ile aramda bur bina var.anlayislidir. aramadan gelmez.
Bende calisiyorum kizima o bakti gozum hic arkada kalmadi.
Simdi birde oglus oldu ona bakacak.valla bem yakınlığın faydasini gordum sizleri bilmem.

Üstümde yük olcak demi.esim 3 kardeşler. Esim diyor oraya gidersek ailelere yaşlanınca ben bakarim diyor. Allah var bende bakarim allah rızası iicn o dert değil ama hep iç içe olacağz

Bende pes peşe allah kismet ederse 2 çocuk dusunuyorum. Başka şehirden gelip bakması cok.zor olacak. O konuda guzel olacak ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…