- 3 Şubat 2018
- 25.921
- 111.550
- 598
Evet canım olmayacak.sadece 2 3 yıl sabret diyor esim.sonra gelecem diyor.benim mesleğim ile ilgili bulunduğun yerde kadro yok.baska illeri seçmem gerkiyor .5 10 il var
Kayin validenin siz hakkı yok evdeKayin vqluden iyi niyetliymis.kocasini oo susturur. Benim kv ile aramda bur bina var.anlayislidir. aramadan gelmez.
Bende calisiyorum kizima o bakti gozum hic arkada kalmadi.
Simdi birde oglus oldu ona bakacak.valla bem yakınlığın faydasini gordum sizleri bilmem.
Gerekirse bakıcı tutup başka şehirde mi olmaliyimRabbim korusun.Benim eşimin en büyük hayali ama Allah bin kere korusun .Sınırlarını bilmeyen bir koca ve hadsiz bir kaynanayla aynı şehir çok zor .Gerçi sizin kaynana iyiymiş ama kayınbaba problemli sizde de.O yüzden çok iyi düşünün
Ay yok vallaa sakın derimEvet canım olmayacak.sadece 2 3 yıl sabret diyor esim.sonra gelecem diyor.benim mesleğim ile ilgili bulunduğun yerde kadro yok.baska illeri seçmem gerkiyor .5 10 il var
Sağol canim fikirlerin icinAy yok vallaa sakın derimben eşiniz de o şehirde olacak sandım. Gerçekten uğraşılmaz. Kv nin olduğu ile de gitseniz 2 3 sene ayrı kalacaksınız. Şimdiki şehirde kalsanızda ayrı kalacaksınız öyle değil mi? Bence gitmeyin. Eşinizin yanına gidin 2 3 sene çalışmayın
Siz eşinizle de çok iyi anlaşan bir çift değilsiniz. Orada size haksızlık etseler, arkanızda duracak bir eşiniz de yok farkında mısınız bilmiyorum.Canım hep eleştiriyor. Arkamdan denediği kalmadı.bu salağı nerden buldun bile demiş.esim tartışma anında ağzından kaçırdı.ama yanimdada eşime diyor ki allah razi olsun oğlum bana böyle iyi gelin bulduğun icin diyor. Eşimde diyor sana sinirlendiği bir an demişti unut o lafları diyor.nasil unutum
Eşimle iyi anlaşıyoruz ama babasından korkusuna beni ona savunamiyorSiz eşinizle de çok iyi anlaşan bir çift değilsiniz. Orada size haksızlık etseler, arkanızda duracak bir eşiniz de yok farkında mısınız bilmiyorum.Olacak her soruna sabret diyecek eşiniz, cevap verseniz kötü olacaksınız. Daha birşey yazmak istemiyorum. Herşey çok ortada aslında.
Üstümde yük olcak demi.esim 3 kardeşler. Esim diyor oraya gidersek ailelere yaşlanınca ben bakarim diyor. Allah var bende bakarim allah rızası iicn o dert değil ama hep iç içe olacağz
Eşinin tavrına göre hareket et .Yerleştirdiğinizde eşin her dakika gidelim ,gelsinler kafasında değilse sıkıntı olmaz .Arkadaşımla kaynanası arasına bi mahalle var .Haftada bir kere giderim .Onlar sormadan aramadan kesinlikle gelmezler dyor.Boyle yaşamakta hic sıkıntı yok .Onları ve eşini en iyi sen tanıyorsun .Ben kesinlikle gitmem istemem o ayrı .Ben de çalıştığım halde eşim orda olsam her gece giderim gelirler dyor .Gerekirse bakıcı tutup başka şehirde mi olmaliyim
Konularınızı hatırlıyorum da o yüzden yazdım. Eşiniz düzeldi demek ki....Eşimle iyi anlaşıyoruz ama babasından korkusuna beni ona savunamiyor
Ha bide şu da var .Eşiniz yanınıza gelene kadar biraz bunalıp, sıkıntı yaşayabilirsinizRabbim korusun.Benim eşimin en büyük hayali ama Allah bin kere korusun .Sınırlarını bilmeyen bir koca ve hadsiz bir kaynanayla aynı şehir çok zor .Gerçi sizin kaynana iyiymiş ama kayınbaba problemli sizde de.O yüzden çok iyi düşünün
Bence mantikli taşın derim ..Merhaba arkadaşlar. Siz olsanız esinizin ailesinin oldugu yerde cok guzel bir iş bulsaniz oraya taşınır mısınız. Eşimden ayrı kalacaz 2 3 yıl.esim daha sonra o ile gelecek eş durumu tayini ile. Baska illerede gidebiliyorum. Ama bulundugum ilde kadro yok.Annem illa oraya git diyor.cocuk düşünüyoruz.cocugunuz olursa kayinvaliden bakar hergun bırakırsın ise geçerken dönüşte alırsın diyor.uzun vadeli bir yasam için buna karar vermem gerekiyor. Diğer türlü çocuğumuz olduğunda ya kayinvalidem gelip bakacak yada annem.annem uzun süreli gelemem diyor babam hasta ve kardeşlerim okula gidiyor. Kayinvaliden cok müsait. Siz olsanız böyle bir tercih yapar miydiniz? Kayin validem cok uyumlu iyi kalpli birisi.ama kayinpeder herseyi soran herseyi merak eden ve sürekli bir problem yaratan birisi.bunlari da göz önünde bulunduruyorum. Bana fikir verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?