Eşin ailesinin oldugu yerde yaşamak?

Evet canım olmayacak.sadece 2 3 yıl sabret diyor esim.sonra gelecem diyor.benim mesleğim ile ilgili bulunduğun yerde kadro yok.baska illeri seçmem gerkiyor .5 10 il var

Kayınpederinizle bu kadar sorun varken tek başınıza oraya gitmeyin derim. Herkesin nazi kendi delisine geçer. Size rahat vermeyebilir. Yada evi uzak yerden tutacaksınız zırt pirt gelmesinler

Rabbim korusun.Benim eşimin en büyük hayali ama Allah bin kere korusun .Sınırlarını bilmeyen bir koca ve hadsiz bir kaynanayla aynı şehir çok zor .Gerçi sizin kaynana iyiymiş ama kayınbaba problemli sizde de.O yüzden çok iyi düşünün

Kayin validenin siz hakkı yok evde

Gerekirse bakıcı tutup başka şehirde mi olmaliyim

Evet canım olmayacak.sadece 2 3 yıl sabret diyor esim.sonra gelecem diyor.benim mesleğim ile ilgili bulunduğun yerde kadro yok.baska illeri seçmem gerkiyor .5 10 il var
Ay yok vallaa sakın derim ben eşiniz de o şehirde olacak sandım. Gerçekten uğraşılmaz. Kv nin olduğu ile de gitseniz 2 3 sene ayrı kalacaksınız. Şimdiki şehirde kalsanızda ayrı kalacaksınız öyle değil mi? Bence gitmeyin. Eşinizin yanına gidin 2 3 sene çalışmayın

Sağol canim fikirlerin icin

Siz eşinizle de çok iyi anlaşan bir çift değilsiniz. Orada size haksızlık etseler, arkanızda duracak bir eşiniz de yok farkında mısınız bilmiyorum.

Yasanacak her soruna sabret diyecek eşiniz, cevap verseniz kötü olacaksınız. Daha birşey yazmak istemiyorum. Herşey çok ortada aslında.

Eşimle iyi anlaşıyoruz ama babasından korkusuna beni ona savunamiyor

Üstümde yük olcak demi.esim 3 kardeşler. Esim diyor oraya gidersek ailelere yaşlanınca ben bakarim diyor. Allah var bende bakarim allah rızası iicn o dert değil ama hep iç içe olacağz

Eşim en büyük oğulları. Diğerleri yurtdışına yerleşecek. Eh haliyle bizim yanımıza almamız gerekecek. Bizde bakarız sorun değil. Ama bazı insanlar gelip tam senin hayatının merkezine oturmak istiyorlar. Herseyine karisirlar. Bizdede olacak o, net tavır koymasan. Bunu fark ettim. Kimseyle sahsen bi sorunum yok ama bu yaştan sonra cocuk rolüne dönüş yapmaya niyetim yok. Şimdiden çocuklar hep bizde olur, beraber tatil yaparız gibi şeyler söyleniyor. Kendi ailemde burda. Böyle tarz şeyler hic olmadi

Ben olsam ayrı şehirde ayrı eve kira fatura ayda iki ulaşım masrafı ödeyeceğime eşimin yanında daha mütevazi şartlarda kalırım. Sadece maddiyat değil işin psikolojik boyutu da var. Her yönüyle düşünün. Olumlu olumsuz yönleri bir kağıda yazın. Ciddi bir karar bu. Biz buradan ne desek boş. Eşinizin ailesini ve eşinizi siz tanırsınız.

Gerekirse bakıcı tutup başka şehirde mi olmaliyim
Eşinin tavrına göre hareket et .Yerleştirdiğinizde eşin her dakika gidelim ,gelsinler kafasında değilse sıkıntı olmaz .Arkadaşımla kaynanası arasına bi mahalle var .Haftada bir kere giderim .Onlar sormadan aramadan kesinlikle gelmezler dyor.Boyle yaşamakta hic sıkıntı yok .Onları ve eşini en iyi sen tanıyorsun .Ben kesinlikle gitmem istemem o ayrı .Ben de çalıştığım halde eşim orda olsam her gece giderim gelirler dyor .

Ha bide şu da var .Eşiniz yanınıza gelene kadar biraz bunalıp, sıkıntı yaşayabilirsiniz

Buradaki insanlar size sadece fikir verebilir.
Bu kadar önemli bir konusa karar vermesi gereken sizsiniz. Eşinizin ailesini en iyi tanıyanda sizsiniz.
Etraflıca düşünmeli artıları eksileri bir araya getirip öyle karar vermelisiniz.

Bence mantikli taşın derim ..

Çocuk bakımı konusunda eşinin ailesine mecbur olacak olmasan git evin ayrı,kapın ayrı derdim. Ama gidip de çocuğunu onlara emanet edip ise başlarsan çok ciddi sıkıntılar yaşarsın sana söyleyeyim.Annen sana destek olmayacağı için seni eşinin ailesinin olduğu şehre yönlendiriyor ama üç gün sonrasında eşinin ailesi ile sorun yasarsan gelip çocuğuna bakmaz "sen kendin istedin " der kenara çekilir. Esin zaten yanında olmayacak onun sorumluluklarını ailesinden beklesen kayınpeder su an ona muhtaç değilken bile ayrı havada diyorsun.Esine ailesinin sana karşı tutumlarını bir anlatırsın ,iki dinler ...üçüncüde "benim annem çocuğumuza bakıyor sen şikayet edip duruyorsun..senin annen ortada bile yok" der senin ağzına lafı tıkar.Kararini vermeden önce iyi düşün derim

Gelip kalmasından iyidir. Daha iyi bir iş diyorsunuz neden olmasın. Bakacak sabahtan akşama bakar akşam herkes kendi evine. Mesafenizi korursunuz. Aylarca sizde kalması daha zor

Sen kv ile muhattap ol kp sora sorar durur. Bizde taşındık kv ye 5 dk uzaklıktayız yürüme. Mesafemi koruyorum haftada max 2 kere geliyo bebeği sevmeye. Bende 3 4 ay sonra başlicam işe o zaman kv bakıcak, bakmakta istiyo.
Benimde kp biraz cins bi insan ben hiç muhattap olmadım olmuyorum. Konuşunca duymazdan geliyorum şimdi o da naber falan der muhabbet o kadar.
Bu konularda bence olayı eşe bırakmak yerine kendin ele almalısın. Sen kendine güveniyosan idare ederim diyosan hiç düşünme. Bakıcı olayları falan çok sıkıntılı biliyosundur az çok.

Eş ailesiyle mesafeyi ayarlamak biraz zamanınızı alacak ama kararlı durursanız başarırsınız ve ondan sonrası zaten problem olmaz. Çocuk olduktan sonra cidden iki aileden birisi insanın yanında olmalı bir alo deyince gelip gidebilmeli bence taşının, çocuk olduktan sonra evinizde kalacağına bebeği onlara bırakır ise gecersiniz. Benim kv yaşadığım şehirdeydi bebeğim ilk doğduğu zaman, çok faydasını gördüm gelip gittiler ilgilendiler bu sene işe başladım ve memleketlerine taşındılar bu sebeple simdi görümcem yanımda kalıyor bebeğe bakmak için, şu an burada yaşamış olmalarını ve sabahları bebeğimi onlara bırakabilmeyi her şeyden çok isterdim. Evde üçüncü kişi can sıkıcı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…