esin aldigi hediyeyi begenmemek

Gülerdim. Hatta krize girerdim.. Ki ben krize girince ağlıyorum..

Keşke takıp fotoğraf çektirseydin güzel bir anı olurdu.

Şimdide alıştı her istanbula gitmemizde daha hotele gitmeden kapali çarşıya uğruyor. Almış istanbul kartini kaşla göz arasi, bigpara.com dan altin fiyatina bakip bakip hesap yapıyor. İyice coşdu. Bide şimdi Euro çıkdı diye beynimi kemiriyor. Neymiş hemen istanbula gidip alacakmış.

Bide reşat altını beğenmiyor... illa kulpsuz cumhuriyet istiyor.

Yahu ben italyan dolce vita hayati beklerken benimki kaynana modunda altın avcisi oldu

Yani saat pek genç işi değil fazlasıyla alaturka hatta,bende olsam değiştirirdim.
Bozulacak bir durum yok,sonuçta insan bilir eşinin ne kullanıp ne kullanmayacağını. Tarzına uygun birşey almak çok zor olmasa gerek. Ha beğenip karar veremiyorsa sizi götürüp seçtirebilir. Bu bile daha iyidir emin olun. Adı üstünde sürpriz her zaman iyi süpriz olmuyor,bunun gibi kötü sürprizlerde olabiliyor.

Cidden kotuymus. Yasli isini de gectim abuzer kadayif saati bu.
Zevkinizi bunca yil cozememis bir adamsa ne denir bilemiyorum

Fabrika ayarlarını bozmuşsun adamın.

Şöyle bir "özüne dön be adam " diye sarssan işe yarar mı ki?

34 senelik safkan Türküm altından hala anlamam. İçinde varmış seninkinin..

Ya ama çok sevimli değil mi:) hiç değilse bozdurnca zarar etmezsin birde bu açıdan bak

59 yaşındaki anneme aldığımız saat daha genç işi duruyordu.
Cok garip geliyor bana bir erkegin esinin zevkini hala anlayamamis olmasi. Hic ustunuze basiniza da mi bakmiyor,hic gormuyor mu ne giyiyorsun ne takiyorsun? Onca yil evli adamin gozune perde mi inmis nedir

Ay ama gerçekten kötüymüş Bence özel gğn öncesinde ayyy şuna bak çok gğzel değil mi faşan diye beğendiğin şeyleri göster

Cok garip geliyor bana bir erkegin esinin zevkini hala anlayamamis olmasi. Hic ustunuze basiniza da mi bakmiyor,hic gormuyor mu ne giyiyorsun ne takiyorsun? Onca yil evli adamin gozune perde mi inmis nedir

Ya adam hala mağazada en cins ürün neyse onu gösteriyor bana, sonra da sen beğenmezsin benim beğendiğimi diyor. E benim beğendiğimi göstersene adam. Tarzımı beğenmiyor galiba

Dikkat etmiyordur bence. Pek üstünde düşünmüyordur.
Bunların geneli anneci olduğuna göre, annelerine yakışanı baz alıyorlardır bence.

Sanıyorum benim eşim benim tarzımı beğenmiyor. O istiyor ki cıvıl cıvıl şeyler giyeyim. Şöyle pembesi moru bol dallı güllü..
Ben de daha sade, güvenli şeyler tercih ederim..

Her kelimenizde yok ve bana ergenlerin deforme olmuş konuşma dili izlenimi veriyor.
Eğer düzeltebiliyorsanız lütfen çaba gösterin
Anliorumda bak orda gozardi et butonu var tiklarsan yorumumu gormezsin bir daha :) cok rahatsiz oluyorsan eger bu da bi alternatif

ben ona da razıyım yeterki alsın
Çiçeği geçdim bi demet maydanoz alsın Allah'ım bi öküzle evliyim galiba 7senede 2çiçek 2yüzük onlarda benim zorumla süprizden anlamaz hadi gel dolaşalım der ne ihtiyacın var alıvereyim der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…