- 26 Ekim 2015
- 8.463
- 20.446
- 348
Gülerdim. Hatta krize girerdim.. Ki ben krize girince ağlıyorum..
Keşke takıp fotoğraf çektirseydin güzel bir anı olurdu.
Ozel durumum var evetBirçok konuda mesajlarınıza denk geliyorum.
Dili doğru kullanamamakla ilgili özel bir durumunuz var mı?
Eğer yok ise daha özenli davranmanızı rica ediyorum.
Valla ne yalan söyleyeyim ben de merak ediyordumOzel durumum var evet
Polemik olusmasin simdi yazmiim :)Valla ne yalan söyleyeyim ben de merak ediyordum
Cidden kotuymus. Yasli isini de gectim abuzer kadayif saati bu.arkadaslar esim bana cok zevksiz hediyeler aliyor ozel gunlerde simdiye kadar cogunu begenmeyerek de olsa kullandim.
simdi degistirmek istiyorum kafama gore, biraz bozularak sen bilirsin dedi. begenmesem de kullanmali miyim ?
siz napiyorsunuz boyle durumlarda ?
duzenleme : hediye su cok yasli isi degil mi :/
Eki Görüntüle 2136263
Cidden kotuymus. Yasli isini de gectim abuzer kadayif saati bu.
Zevkinizi bunca yil cozememis bir adamsa ne denir bilemiyorum
Şimdide alıştı her istanbula gitmemizde daha hotele gitmeden kapali çarşıya uğruyor. Almış istanbul kartini kaşla göz arasi, bigpara.com dan altin fiyatina bakip bakip hesap yapıyor. İyice coşdu. Bide şimdi Euro çıkdı diye beynimi kemiriyor. Neymiş hemen istanbula gidip alacakmış.
Bide reşat altını beğenmiyor... illa kulpsuz cumhuriyet istiyor.
Yahu ben italyan dolce vita hayati beklerken benimki kaynana modunda altın avcisi oldu
+1Boşansın
Ya ama çok sevimli değil mi:) hiç değilse bozdurnca zarar etmezsin birde bu açıdan bakEvet... kurdalesi bile vardi
Benim nişanlım yabanci... kesin Türk arkadaşları aklina sokdu... muhahahaha... onlar kesin şaka amacli demişlerdir ama benimki çeyreği kapmış gelmiş. Bide yakama takmadim diye küsmüştü. Broş zanneti galiba...((
Cidden kotuymus. Yasli isini de gectim abuzer kadayif saati bu.
Zevkinizi bunca yil cozememis bir adamsa ne denir bilemiyorum
Cok garip geliyor bana bir erkegin esinin zevkini hala anlayamamis olmasi. Hic ustunuze basiniza da mi bakmiyor,hic gormuyor mu ne giyiyorsun ne takiyorsun? Onca yil evli adamin gozune perde mi inmis nedir59 yaşındaki anneme aldığımız saat daha genç işi duruyordu.
Cok garip geliyor bana bir erkegin esinin zevkini hala anlayamamis olmasi. Hic ustunuze basiniza da mi bakmiyor,hic gormuyor mu ne giyiyorsun ne takiyorsun? Onca yil evli adamin gozune perde mi inmis nedir
Cok garip geliyor bana bir erkegin esinin zevkini hala anlayamamis olmasi. Hic ustunuze basiniza da mi bakmiyor,hic gormuyor mu ne giyiyorsun ne takiyorsun? Onca yil evli adamin gozune perde mi inmis nedir
"Bunu da değiştirirsen seni boşarım" mı dedi yoksa?
Şaka şaka..
Ama ben eşime demiştim böyle..
Her kelimenizde yok ve bana ergenlerin deforme olmuş konuşma dili izlenimi veriyor.Ozel durumum var evet
Anliorumda bak orda gozardi et butonu var tiklarsan yorumumu gormezsin bir daha :) cok rahatsiz oluyorsan eger bu da bi alternatifHer kelimenizde yok ve bana ergenlerin deforme olmuş konuşma dili izlenimi veriyor.
Eğer düzeltebiliyorsanız lütfen çaba gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?