Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcınız olsun cnmbenim annem babamla 2 senedir ayrı, babam anlasmalı bosanmak istiyor, annemse 25 sene onca cektigi eziyetten sonra payını almak istiyo ( ev araba gibi alınan ama hepsi babamın uzerine olan mallardan yani) annanem ve dedemle kalıyor ara sıra bana geliyor ama ben de yeni evliyim ve esim mırın kırın ediyo annem gelince , hep kavga ediyoruz bu yuzden malesef annem de kotu etkileniyor bundan . kendi derdi yetmezmiş gibi bir de benim icin uzuluyor. esim annemin durumunu coook onceden bilmesine ragmen simdi cark ediyor ve beni cok uzuyor. gerci bunda annemin bazen dusuncesizce konusmaları da var, benim hatam da var belki ama yine de o buyuk ve saygıyı elden bırakmaması lazım. o benim annem ne olursa olsun ve ben tek cocugum tabii ki elimden geldigince anneme sahip cıkıcam ve tabii ki annem bize gelecek ziyarete. annem evliliginde yasamıs oldugu uzuntuler nedeniyle psikolojik buhranda şimdi. "olmek istiyorum, insanları sevmiyorum" gibi cumleler kuruyor. yapamadıkları yuzunden vizdan azabı cekiyor. onunla konusuyorum rahatlatmaya calısıyorum. bana hak veriyor bir sure ama sonra yine aynı. bir de hep yalnız kalmak istiyor. kendi annesinin babasının yanında bile rahat edemiyor. ama yalnız kaldıkca da kafasında kurdukca kuruyor aslında daha da rahatsız oluyor bu sefer. bir kaç kez psikyatriye goturduk. hap verip yolluyo doktor ama annem ilaçları uyutuyor diye kullanmıyor. zaten oldum olası ilaç kullanmayı beceremez. bir evlat olarak onu mutlu gormek istiyorum, mutlu olmasını uzurlu olmasını istiyorum. cok uzuluyorum durumuna. yakın zamanda bosanma davasını acmayı dusunuyoruz. annem once " ben acmam baban acsın" diyordu ama babamdan 2 senedir tık yok, zaten anlasmalı bosanmadan kastı "herseyi ben alayım hanım 5 kurussuz surunsun" oldugu icin ne annem ne de ben boyle birseyi kabul etmeyiz. o yuzden mal paylasımından annemin hakkı olanı alıp ona basını sokabilecegi rahat edecegi bir ev almak istiyorum. ama birkaç avukatla gorustum beni pek aydınlatamadılar. malpaylasımı icin gecikmissiniz bile dedi bir tanesi. anlayamadım????CADIARZU babamla gorusmuyorum. yurtdısına egitim icin gittim umursamadı, cebime 5 kurus bile harclık koymadı. evleniyorum dedim, bırak dugunumu yapmayı, dugunume bile gelmedi, davetiye yolladım geri gonderdi. ben de cektim kendimi. hicbir zaman halimi hatrımı sormayan , ihtiyacım oldugunda destek olmayan, cocukca kaprisler yapan bir insana ben artık baba demem, nufus cuzdanında bir isimden ibaret, anneme ve bana cektirdikleri de cabası. Allahtan annemin emekli maası var, ben de calısıyorum cok sukur kendi ayaklarım uzerinde duruyorum. kadınlar ekonomik ozgurluklerini ellerine alıp kendilerini erkeklerin golgesinde aciz ve ezik yasamak zorunda kalan degersiz mahlukatlar olarak gormeyi bırakınca dunyanın ya da en azından ulkemizin daha yasanabilir bir yer olacagını dusunuyorum. erkekleri erkek yapan kadındır ama kadın malesef kendi degerini ya cok gec anlıyor ya da hic anlamıyor. işte bizim hikayemiz bu insallah hersey daha fazla tadımız kacmadan yoluna girer :Saruboceq:
Allah yardımcınız olsun cnm
bende 6 yıl önce 10 yıllık evliliğimi bitirdim hiç pişman değilim çalışıyorum mutluyum huzurluyum onun yokluğunu değil ama erkeksiz olmanın zorluklarını çok yaşadım bir oğlum var oda yanımda onunla hayatımıza devam ediyoruz şimdi 2 ye evlenicem ama korkuyorum( ya aynı sorunlar olursa ya yine mutsuz olursam 3 yıldır beraberiz nişanlıyız şu an ama o hiç evlenmemiş ailesi kabul etti beni ama ilerde yaa yüzüme vurulursa hadi ben neysede çocuğuma ya bir laf gelirse asla asla kaldıramam ondan da ayrılırım çünkü oğlum benim dünyamm
( işte böle kızlarr