- 20 Mayıs 2014
- 44
- 53
- 18
- Konu Sahibi murphymercy
-
Bence en önemlisi sizin sağlığınız ve rahatlamanız. Hiçbir zaman içinizdekileri dökmezseniz atlatamazsınız diye düşünüyorum en azından burda okuduklarımdan.. Rahatlayacaksınız atın derim.. En kısa sürede sabır ve huzur diliyorum size ayrıca..Kizlar sadece bi msj atip herseyi butun ofkemi yazayimmi
Hiç gerek yokKizlar sadece bi msj atip herseyi butun ofkemi yazayimmi
Tabi siz bilirsiniz herşeyi ama zina zinadır. Bişe ilkini gerçekten seversen ikinci seçeneğin olmaz. Seni bi kere aldatan yine aldatır şimdi olmasa bile mutlaka bi kaç yıl sonra.Konu acmistim esim ihanet etti ve suan iki gundur ayriyiz sonumuz ne olacak bilmiyorum bitane oglum var 3.5 yasinda ogluma cok uzuluyorum
Sozde mutlu giden bi evlilikti
Simdi cok pisman
Ama ask herseyi affedermi
Bence etmez
Benim durumumda olanlar karar asamasinda olanlar varmi
Yazalim birbirimize yardimci olalim
Burdan baska yazacagim hickimsem yok
Boşver adam yerine koyma hiçKizlar sadece bi msj atip herseyi butun ofkemi yazayimmi
Kendinizi hazır hissettiğiniz zaman konuşun mesajla değil ama. Sizin nasıl kahrolduğunuzu sizi ne hale getirdiğini görsün gözleriyle. İçinizde ne varsa söyleyin. Eğer bunu yapmazsanız çok pişman olursunuz ister boşanın ister boşanmayın.Kizlar sadece bi msj atip herseyi butun ofkemi yazayimmi
Neden adımı sen atıyorsunki?Kizlar sadece bi msj atip herseyi butun ofkemi yazayimmi
Öncelikle kendinize saygınız olsun. Evladınız da varmış.Gerçekten çok zordur eminim ama intikam almak falan çok yanlış düşünceler.Pişmanlığının tadını çıkarın,tekrar yapacağını da hiç sanmamIntikam almak istiyorum
Canini yakmak istiyorum
Hatta mumkunse ölsün istiyorum
Seytan diyo sende uy bana kocan gibi serefsizlik yap gorus birkackisiyle hatta bulus sonra cik o serefsize seni aldattim de o affedecek mi bakalim
Ama yok yapmam yapamam
Ben anneyim
Ogluma yapamam
Kafam darma duman
Dengesiz bi ruh hali
Yazışmanın amacı yatak değilmidir? Düşünmüş ama becerememişse affetmek lazım yani..
Cok tesekkur ederm sana gercektenBir daha gözlerini fırıldak gibi görürsem yapacaklarımın sınırı yok deyin. Düğünlere götürmüyor ne demek biraz dişli olun yahu o düğünü başına yıkarım beni sinir etme bende geliyorum deyin.
Canim azonce esomn isyerine gittim bi kutu malzemerini koydugu bende bi baktim ole kapaagi actim kapagin icinde bizim tanstgmz gun sozlendgmz gun nisanlandgmz gun nimah gunu kina dugun ona ilk attgmn mesajin tarihi ve saati bile yaziyo hepsininn cok sasrdm ya cokda sevndm ama acaba adamn gunahnimi alyrmCok tesekkur ederm sana gercekten
Gözlerim doldu gerçekten. Benim de bir oğlum var ikinciye de hamileyim. Onları görünce insan erkeklerin geneline de kızamıyor. Yavrunun şefkati ömrü boyunca sürsün inşallah. Sen de kendine biraz daha zaman ver. Herşey insanlar için. Belki bir süre sonra olaya bakışın değerlendirmen değişecek, belki ihanet gibi bile görmeyecek ya da pişmanlığın inanacaksın hatta affedecek durumda bulacaksın kendini belki de tam tersi olacak, iyice oturacak kafanda ayrılma fikri. Her durumda şimdi yapacağın şey atacağın adımı zorlaştırır. Henüz yüzleşmeye hazır görmedim seni mesajlarındanAllah kimseye yasatmasin bu aciyi ya
Bi anda aglama krizine giriyorum
Yavrum benim annecim neden agliyosun bana mi kizdin dedi gozlerimi optu
Esimden boyle merhamet goremedim ben
Sigaraya basladim iyi mi
Tukenmislik boyle bisey mi sizce
Yada ben yasarken öldüm haberim mi yok
Bi erkek icin harap etmiyorum kendimi inanin
Ogluma uzuluyorum
Onun icin en dogru karari vermeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?