Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayağa katlanıyor iseniz hepte katlanacaksınız demektir. Karşı taraf bu mantıkta.
Boşanmaya cesaret edememek nasıl birşey ki. Hiç bir güç insanı bu eziyet altında tutamaz. Yeri gelir insan tek başına da olsa ayaklarının üstünde durabilir.
acaba neden herkes ilk önce çözüm olarak boşanmayı gösteriyor boşanmak kolay bişeymi acaba?lütfen yıkıcı değil yapıcı önerilerde bulunalım hemen hemen her konuda aynı şeyle karşılaşıyorum kolay çözüm boşan at onu insanlar buraya günlük anlık sıkıntılarıyla yazıyorlar bu şekilde birbirimizi rahatlatamayız arkdaşlar lütfen daha derin bakalım olaylara
Boşanmak elbette son çare. Ama dayak yiyen bir insana sizin sunacağınız bir çözüm var mı? Doktora gidin demezsiniz inş.
Bütün bu olaylar zaten kaybetme korkusu olmamaktan kaynaklanıyor. Garanti görmekten kaynaklanıyor. Ben hayatımda sadece birkere dayak yemiş birini görmedim, birkere izin verdiysen devamını da katlanıyorsun, buna katlanabilmek çok ağır. Bir kadının bütün iç dünyasını yıkar bu, ya çocukların.
Boşanmak elbette son çare. Ama dayak yiyen bir insana sizin sunacağınız bir çözüm var mı? Doktora gidin demezsiniz inş.
Bütün bu olaylar zaten kaybetme korkusu olmamaktan kaynaklanıyor. Garanti görmekten kaynaklanıyor. Ben hayatımda sadece birkere dayak yemiş birini görmedim, birkere izin verdiysen devamını da katlanıyorsun, buna katlanabilmek çok ağır. Bir kadının bütün iç dünyasını yıkar bu, ya çocukların.