• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinden Şiddet gören ve boşanmaya cesaret edemeyen herkesi dertleşmeye bekliyorum

kızlar ben de bu durumdan şikayetçiydim hatta konu açmıştım burda çok üstüne gidiyordum eşim de el kaldırmıştı bu yaşadıklarım beni çok üzdü ama eşimin artık değiştiğine inanıyorum tekrarlamayacağından eminim bir süre ayrı kaldık ancak öyle durumun ciddiyetini anladı burdaki bütün yorumlar bir kez yapınca tekrarlanacağı yönünde ama ben insanların değişebileceğine inanıyorum

İşte bu yüzden sordum daha önce tehdit edildin mi diye.Ne diyeceğimi bilemiyorum,çok zor bir durum,Allah cc yardımcın olsun canım,çok üzüldüm.Evet hukuk var fakat cinayet işlenmesine engel olunamıyor maalesef:14:Eşinle konuşmayı denedin mi?Neden böyle davrandığını sordun mu?Düzelebilme ihtimali var mıdır acaba?

amin canım
eşimin tek kötü yanı aşırı derecere ailesinin ağzına bakması ne yazıkki kişiliği oturmamış bir eşim var
ama bugüne dek bir tek fiske vurmadı ama hep ezdirdi burda da durun artık yeter demedi demiyorda
eğer bir gün ailesine rest çekip bana ve evladına sahip çıkarsa belki o zaman iyi bir aile olabiliriz

amin canım
eşimin tek kötü yanı aşırı derecere ailesinin ağzına bakması ne yazıkki kişiliği oturmamış bir eşim var
ama bugüne dek bir tek fiske vurmadı ama hep ezdirdi burda da durun artık yeter demedi demiyorda
eğer bir gün ailesine rest çekip bana ve evladına sahip çıkarsa belki o zaman iyi bir aile olabiliriz

Eşin kaç yaşında acaba?Zamanla olgunlaşabilir,düzelebilir belki.Dayak yok ama ezdirmesi de kötü bir şey.İnşallah her şey gönlünce olur canım,dualarım seninle.Zamanla düzeliyorlar ama bayanlar çok yıpranmış oluyor.Sonradan bilinen kıymetin kıymeti kalmıyor:14:

canım bişey sormak istiyorum senin bu adamdan kortuğun çekindiğin bişeymi var tehdit falanmı ediyo seni aileni falan onlarada zarar gelmesindenmi korkuyosun?benim durumumda aslında seninki kadar kötü değil ama anlamdım işte.eşimin şeytanmı melekmi olduğunu daha çözemedim.bazen kafamda herşeyi bitiriyorum siliyorum ama o bana bi iyi davrandığında fikir değiştiriyorum.çok zor bi durum seni anlıyorum...

slm arkadaşlar benımde eşimle aramda şiddetli geçimsizlik var bende ara ara eşimden şiddet görüyorum.bıçak ve tabanca ıle benı korkutuyor benden boşanamazsın dıyor benı bosanmaya korkuyorum yanı gozu kara herşeyi yapar gıbıme gelıyor ee tv de olayları goruyoruz esı tarafından oldurulern cok kadın var ama evde huzurum yok neyapabılırımm....

Back
X