• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinden Şiddet gören ve boşanmaya cesaret edemeyen herkesi dertleşmeye bekliyorum

benim durumum biraz farklı eşim çocuklarına asla şiddet uygulamıyor hatta çocukları içi canını verir okadar çok seviyor maddi yönden evinide ihmal etmiyor ve biz sorunlarımızı çocuklarımıza yada dışarıya yansıtmıyoruz her şey çok normal dışardan bakınca eşimin sorunu yalnızca benim beni eğitmek sindirmek yemek yiyen evi temizleyen çocuklara bakan ama asla sorgulamayan konuşmayan dünyadan bi haber bir kadın olmamı istiyor bende bu tür bi kişi olmadığım için aramızda sorun çıkıyor sorunda aylarca hiç konuşmadan bir evi paylaşmamız birbirimize yokmuş gibi davranıyoruz birtür psikolojik savaş yani

benim durumum biraz farklı eşim çocuklarına asla şiddet uygulamıyor hatta çocukları içi canını verir okadar çok seviyor maddi yönden evinide ihmal etmiyor ve biz sorunlarımızı çocuklarımıza yada dışarıya yansıtmıyoruz her şey çok normal dışardan bakınca eşimin sorunu yalnızca benim beni eğitmek sindirmek yemek yiyen evi temizleyen çocuklara bakan ama asla sorgulamayan konuşmayan dünyadan bi haber bir kadın olmamı istiyor bende bu tür bi kişi olmadığım için aramızda sorun çıkıyor sorunda aylarca hiç konuşmadan bir evi paylaşmamız birbirimize yokmuş gibi davranıyoruz birtür psikolojik savaş yani

benim durumumda aynen böyle
belki fiziksel şiddet yok ama malesef duygusal şiddet daha beter.

leydi selambenim durumum daha kötü ben altatılıyorum bi şim mesleyim olsaydı onu çoktan terk ederdim hele bide çoçuk yaptım daha zor oldu herkese tavsiyem başkalarının sözüne kanıp çoçuk yapmayın ben çok pişmanım inanın bazen umutsuzluk kadar kötü bişey yok aile desen bundan beter ne olur bana dua edin allah canımı alsın yada sabır versin

merhaba ben sana katılıyorum kader bazen iyi bazendec kötü oyun oynuyor insanlara bazen herşey çok basit geliyor zaten umut olsa nsan çekerm benim 15 yaşında bide 12 yaşında iki kızım var onları alıp başkasının yanına gidemem meslek yok iş yok hayat şartları zor neyapa bilirim ben açık söylüyom kocamın babana yaptı eziyet şidetten dayaktaktan beter eve gelince tele fon elinden düşmüyor msj üstüne msj yazıyo söyleyin bu dayaktan beter deyilmi amainanın kurtuluş ylu çok aradım dular ettim namazlar kıldım muskaya yı bile denedim ama olmadı ben batan bi gemiyi çıkarmışım zorla itiyom
nereye gderse ya arkadaşlar banada akıl verin benne yapayım inanın çok zordaım

size anlatmaya kalsam yaşadıklarımı intaharı bile denedim ama olmadı şu an onun yanında onun koynunda birazdan eve gelir sanki hiç bişey olmamış gibi davranır hadi söyleyin
bana bügüne kadar seni seviyorum demedi aşkım demedi ama ona gülüm dyiyo

Kızlara merhaba ben 10 yıllık bir beraberliğin ardından mutlu olabileceğimi sandığım çok iyi tanıdımı düşündüğüm bi evlilik yaptım ve hayatım cehenneme döndü benimle aynı problemleri yaşan arkadaşlar gelin dertleşelim

Arkadaşın konusunun fake olduğunu düşünüyorum... Temmuz 2008de bebek için uğraştığını 26 yaşında ve 2 yıllık evli olduğunu yazmış... 2-3 gün sonra Kayınvalidesi yüzünden boşanmanın eşiğinde olduğunu söyleemiş...

Ocak 2009 da sözlü olduğunu çeyiz hazırlığında olduğunu söylemiş....
Mart 2010a 10 yıllık beraberliğin ardından mutlu olacağını sandığı bir evlilk yaptığını ama şiddet gördüğünü söylemiş....

Hadi ilk mesaj doğru diyelim... Bşandı kayınvalidesi yüzünden diyelim..Ne çabuk travmanın etkisini üzerinden attı da sözlendi... Ayrıca 2 yıılık evlilikten sonra nasıl oluyor da 10 yıllık beraberliğin ardından evlilik yapabiliyor... Madem 2. kocanla 10 yıldır beraberdin ve evlendiniz... 2 yıllık ilk evliliğinde kocanı aldatıyordun.... Çünkü başka türlü 10 ıllık beraberlik ardından nasıl boşandıktan 1,5 yıl sonra evlenebilir ki insan....

Kaynanasıyla sorun yaşayıp boşanmanın eşiğinde olan bir kadın bebek için nasıl tüp bebek çalışmalarına girer onu da anlayabilmiş değilim....

deniz lütfen açıklama yaparmısın sorununne 10 sene demekki bi insanı tanımaya yetmiyormuş

Yorumumu dikkatli okursanız sorunumun olmadığını konuyu açan arkadaşın çelişkili yazıları olduğunu göstermeye çalıştığımı görürdünüz....

2008 yılında 2 yıllık evli olan ve boşanma aşamasında olan bir bayan nasıl olur da 2010 yılında 10 yıllık beraberliği olan bir erkekle evli olabilir lütfen siz bana açıklayabilirmisiniz....
Bu arada 2008 ılında evli olduğu adamla 2010 yılında evli olduğu adamın aynı kişi olmadığını da konuyu açan kişinin 2009 yılında sözlüyüm diye bir konu açmış olmasından anlıyorum...

Arkadaşın konusunun fake olduğunu düşünüyorum... Temmuz 2008de bebek için uğraştığını 26 yaşında ve 2 yıllık evli olduğunu yazmış... 2-3 gün sonra Kayınvalidesi yüzünden boşanmanın eşiğinde olduğunu söyleemiş...

Ocak 2009 da sözlü olduğunu çeyiz hazırlığında olduğunu söylemiş....
Mart 2010a 10 yıllık beraberliğin ardından mutlu olacağını sandığı bir evlilk yaptığını ama şiddet gördüğünü söylemiş....

Hadi ilk mesaj doğru diyelim... Bşandı kayınvalidesi yüzünden diyelim..Ne çabuk travmanın etkisini üzerinden attı da sözlendi... Ayrıca 2 yıılık evlilikten sonra nasıl oluyor da 10 yıllık beraberliğin ardından evlilik yapabiliyor... Madem 2. kocanla 10 yıldır beraberdin ve evlendiniz... 2 yıllık ilk evliliğinde kocanı aldatıyordun.... Çünkü başka türlü 10 ıllık beraberlik ardından nasıl boşandıktan 1,5 yıl sonra evlenebilir ki insan....

Kaynanasıyla sorun yaşayıp boşanmanın eşiğinde olan bir kadın bebek için nasıl tüp bebek çalışmalarına girer onu da anlayabilmiş değilim....

Sizin bu derin araştırmalarınıza hayranım :jeyyar:

bencede eger bu sekıldeyse eşin bi sorun varsa eger sennle konusup dertlesmesını saglamalısın canm egerkı bı sorunu yoksa sana boyle davranıyosa ozamn ne yapcaksan yap cunku bosanıpta baba evine donmek zor hiç bisey gorundugu kadar kolay degil bunu untma pişman olucagın seyler yapma dayak olayınada gelınce dayak esseklere yakısır bunun tepkısını goster ona

hi.bişeyin çözümü şiddet değil bunu kendisine nasıl anlatabilirsin bilmiyorum çünkü bu saatte kadar anlamamış...

her dayakta sevgi gitgide azalır ya azalmaz mı ???
dayağı bırak tek tokatta bile azalır.
çalışıyormuşsunuzda neden çekiyorsunuz hiç sevginiz azalmadı mı
çalışmasanızda çekmeyin büyük konuşmak istemiyorum ama
dayak yemektense gider ne iş olursa yaparım öyle manyak kocayı da çekmem
bulunmaz bursa kumaşı mı yaaa

bir evliliğe dayak girmişse eğer benim nezlimde o evlilik bitmiştir.
kalkıpta vah vaah canım ciğerim düzelir elbet düzelir diye moral veremem burada kimse kusura bakmasın...
yıkıcılıksa eğer yıkarım evet
anam beni elin oğlu gelsinde gebertesiye dövsün diye doğurmadı...
babamdan-anamdan bir fiske yememişim kocam oldu diye dayağına göz yumayım öylemiii...
geçin lütfen bunları nerede kaldı kadınlık gururu,onuru ?

ben direk darp raporu alıp dava açmasını öneriyorum evet.
ayrıca leydi26 bunu yapmadan önce kocan olacak pisliğin şampuanının içine bir tüp tüy dökücü krem boşaltmayı unutma...

elmi yaman beymi hadi bakalım....:dilcikar:

bu yazının altına imzamı atarımmm kesinlikle katılıyorumvereliniortak

şiddet gördüğüm için boşanmayı , daha doğrusu yaşamayı seçmiş biriyim..şiddet görmek insanın özgüvenini kaybettiriyor.hayat anlamsızlaşıyor,,,şiddet berbat bir duygu arkadaşlar..yaşadım biliyorum.Allahım kimseye yaşatmasın,ciddi bir travma gerçekten ben şiddetin izlerini çok zor atlattım.Allahım herkesin yardımcısı olsun..

şiddet gördüğüm için boşanmayı , daha doğrusu yaşamayı seçmiş biriyim..şiddet görmek insanın özgüvenini kaybettiriyor.hayat anlamsızlaşıyor,,,şiddet berbat bir duygu arkadaşlar..yaşadım biliyorum.Allahım kimseye yaşatmasın,ciddi bir travma gerçekten ben şiddetin izlerini çok zor atlattım.Allahım herkesin yardımcısı olsun..

Umarım herkes senin kadar akıllı,mantıklı ve şanslı olur

Back
X