• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinden Şiddet gören ve boşanmaya cesaret edemeyen herkesi dertleşmeye bekliyorum

olur canım aşağılamak hakaret sürekli bir şekilde uğraşmak da sözlü şiddettir ben böyle insanların da hasta olduğunu düşünüyorum yoksa insan nasıl karısın aşağılar küfür eder karısına

bu çok kötü durum ya akadaşım,, bilemiyorum bende 5. yılımıza girdik beraberlik olarak bu tarz şeyleri duyunca ürperti yaşıyorum evlilik gerçekten değişik bişey mi insanlar bu hale geliyorlar Allah yardımcın olsun

çok acı şeyler umarım şiddete maruz kalan arkadaşlar kısa sürede kurtulurlar

shadowdan haberi olan war mı ne oldu ne yaptı kızcağız yaaa:(

ALO 183 AİLE, KADIN, ÇOCUK, ÖZÜRLÜ VE SOSYAL HİZMET DANIŞMA HATTI
Özürlüİstismara uğrayan veya uğrama riski taşıyan ve desteğe gereksinimi olan kadınlara ve çocuklara yönelik psikolojik, hukuki ve ekonomik alanda danışmanlık ve rehberlik hizmetleri sunmak ve yararlanabilecekleri Sosyal Hizmet Kuruluşları konusunda bilgilendirerek gereksinim duydukları hizmet türüne en kısa zamanda ulaşmalarını sağlamak amacının gerçekleştirilmesi, kadın ve çocuğa yönelik istismarın önlenmesi, kadınların toplumda statülerinin yükseltilmesi, çocukların yüksek yararının gözetilmesi hedefine ulaşılabilmesi için ücretsiz hizmet veren bir hattır. Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğine bağlı olarak çalışır.

Çalışma Şekli; Çağrı yapan herkes dinlenilerek, ihtiyaç duyduğu hizmet türü tespit edilmekte, Kurumumuz hizmetleriyle ilgili danışmanlık ve rehberlik hizmetleri sunulmakta, mevcut veri kayıtları, internet vb. taranarak kurum dışında hizmet alabileceği birimlerin iletişim bilgileri verilmektedir. 25.01.2007 tarihinden itibaren yapılan görüşmeler kayıt altına alınmaktadır. 7 gün 24 saat esasına göre üçer kişilik 4 vardiya ekibi ile 81 ilden yapılan telefon çağrılarına cevap verilmektedir. Bu çağrılar içerisinde acil müdahaleyi gerektiren vakalar da bulunmaktadır. Bu vakalarda ilgili, o ildeki Emniyet, Jandarma ve İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde görevli Acil Müdahale Ekip Sorumlusu ile irtibata geçilmektedir.

Geçen gün Selma Aliye Kavaf'ı dinledim artık karakollarda "yuvana dön" söyleminin olmadığını olamayacağını söyledi. Bu telefona yaptığınız çağrıdan sonra karakola gitmek istediğinizi söylediğinizde orada ifadenizi alıyorlar ve bu sırada yanınızda bir sosyal hizmet görevlisi de oluyor (polis o ana kadar görevliyi aramadıysa mutlaka aratın ve yanınıza isteyin) sonra verdiğiniz ifadeyi siz, sosyal hizmet görevlisi ve polis imzalıyor ve imzadan önce size o an ne yapmak istediğinizi soruyorlar (evinize dönmek, evinize dönmek ama eşinizin uzaklaştırılması, kimsenin bilmediği bir sığınma evine götürülmek) ve bu da ifade kağıdınızda yer alıyor.

Hayvana bile vurduğunuzda ya teper ya tos atar... lütfen değerinizi bilin ve siz de kendinizi savunun!!!

21-12-2010 18:10 Konu Sahibi : a.sahin #1 a.sahin
Profil bilgileri
Forumdaki Cevaplarım
Özel Mesaj
Add as Contact
Nilüfer

Giriş tarihi May 2009
Mesajlar 207 İstanbul Avrupa Yakasında ssk anlaşmalı yada uygun yollu bir hastane önerir misiniz ?
Arkadaşlar en sonunda doktorum infertilite bölümü olan bir hastaneye gitmem gerektiğini söyledi.türkiye gazetesi hastanesinde bu uygulamayı kaldırmışlar.
Sizden rica ediyorum istanbul avrupa yakasında ssk anlaşmalı yada uygun yollu
bir hastane önermeniz.
Internetten araştırdığımda bir sonuç bulamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn

aaaaaa bakar mısınız ? bu kadın için ne çok üzülmüştüm( k ) .bi de akıllı dayak yediği için çocuk yapmıyor sanıyoruz:( meğer infertilite için tedaviye başlamışmış :47:
neden uyduruk hikayelerle insanları saf yerine koyarlarrrrrr :47: :47:

ALO 183 AİLE, KADIN, ÇOCUK, ÖZÜRLÜ VE SOSYAL HİZMET DANIŞMA HATTI
Özürlüİstismara uğrayan veya uğrama riski taşıyan ve desteğe gereksinimi olan kadınlara ve çocuklara yönelik psikolojik, hukuki ve ekonomik alanda danışmanlık ve rehberlik hizmetleri sunmak ve yararlanabilecekleri Sosyal Hizmet Kuruluşları konusunda bilgilendirerek gereksinim duydukları hizmet türüne en kısa zamanda ulaşmalarını sağlamak amacının gerçekleştirilmesi, kadın ve çocuğa yönelik istismarın önlenmesi, kadınların toplumda statülerinin yükseltilmesi, çocukların yüksek yararının gözetilmesi hedefine ulaşılabilmesi için ücretsiz hizmet veren bir hattır. Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğine bağlı olarak çalışır.

Çalışma Şekli; Çağrı yapan herkes dinlenilerek, ihtiyaç duyduğu hizmet türü tespit edilmekte, Kurumumuz hizmetleriyle ilgili danışmanlık ve rehberlik hizmetleri sunulmakta, mevcut veri kayıtları, internet vb. taranarak kurum dışında hizmet alabileceği birimlerin iletişim bilgileri verilmektedir. 25.01.2007 tarihinden itibaren yapılan görüşmeler kayıt altına alınmaktadır. 7 gün 24 saat esasına göre üçer kişilik 4 vardiya ekibi ile 81 ilden yapılan telefon çağrılarına cevap verilmektedir. Bu çağrılar içerisinde acil müdahaleyi gerektiren vakalar da bulunmaktadır. Bu vakalarda ilgili, o ildeki Emniyet, Jandarma ve İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde görevli Acil Müdahale Ekip Sorumlusu ile irtibata geçilmektedir.

Geçen gün Selma Aliye Kavaf'ı dinledim artık karakollarda "yuvana dön" söyleminin olmadığını olamayacağını söyledi. Bu telefona yaptığınız çağrıdan sonra karakola gitmek istediğinizi söylediğinizde orada ifadenizi alıyorlar ve bu sırada yanınızda bir sosyal hizmet görevlisi de oluyor (polis o ana kadar görevliyi aramadıysa mutlaka aratın ve yanınıza isteyin) sonra verdiğiniz ifadeyi siz, sosyal hizmet görevlisi ve polis imzalıyor ve imzadan önce size o an ne yapmak istediğinizi soruyorlar (evinize dönmek, evinize dönmek ama eşinizin uzaklaştırılması, kimsenin bilmediği bir sığınma evine götürülmek) ve bu da ifade kağıdınızda yer alıyor.

Hayvana bile vurduğunuzda ya teper ya tos atar... lütfen değerinizi bilin ve siz de kendinizi savunun!!!

bu mesaj güncellesin istedim.çok önemli bilgler içeriyor

şiddet görüp te boşanmamak için hala neyini düşünüyosunuz kendnizi bu kadar değersiz mi görüyosunuz evlilik bu değil bence dinimizde de yeri yok kimsenin kimseye eziyet etmeye hakkı yok dünyaya bi kere geliyoruz çile çekmyey değil

21-12-2010 18:10 Konu Sahibi : a.sahin #1 a.sahin
Profil bilgileri
Forumdaki Cevaplarım
Özel Mesaj
Add as Contact
Nilüfer

Giriş tarihi May 2009
Mesajlar 207 İstanbul Avrupa Yakasında ssk anlaşmalı yada uygun yollu bir hastane önerir misiniz ?
Arkadaşlar en sonunda doktorum infertilite bölümü olan bir hastaneye gitmem gerektiğini söyledi.türkiye gazetesi hastanesinde bu uygulamayı kaldırmışlar.
Sizden rica ediyorum istanbul avrupa yakasında ssk anlaşmalı yada uygun yollu
bir hastane önermeniz.
Internetten araştırdığımda bir sonuç bulamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn

aaaaaa bakar mısınız ? bu kadın için ne çok üzülmüştüm( k ) .bi de akıllı dayak yediği için çocuk yapmıyor sanıyoruz:( meğer infertilite için tedaviye başlamışmış :47:
neden uyduruk hikayelerle insanları saf yerine koyarlarrrrrr :47: :47:

gerizekalı bende çok üzülmüştüm yazıklar olsun ona

acaba neden herkes ilk önce çözüm olarak boşanmayı gösteriyor boşanmak kolay bişeymi acaba?lütfen yıkıcı değil yapıcı önerilerde bulunalım hemen hemen her konuda aynı şeyle karşılaşıyorum kolay çözüm boşan at onu insanlar buraya günlük anlık sıkıntılarıyla yazıyorlar bu şekilde birbirimizi rahatlatamayız arkdaşlar lütfen daha derin bakalım olaylara

benzer bir olay benim de başımda var,(sözlü şiddet) derin bakmak yetmiyor,senin gibi düşündüğüm için 5 yıllık bi ilişkiyi evliliğe taşıdım ama bi insan 20senden sonra değişmez onu anladım,karşımızdaki yaş ağaç gibi küçük bir çocuk değil,bir kalasss

bende eşimden nişanlıyken şiddet gördüm ama ona bile bişey uydurdu sonra araya girenler yok çok seviyor ondan yapıyodur ondan hırçındır evlenince yapmaz felan filann.. evlendim vee.. sonuç; eşimden balayında bile tokat yedim sonra arkası geldi 2,5 aylık evliyken terkettim eşimi .. şimdi çok mutlumuyum değilim.. d ama çok huzurluyum ve sanki sırtımdan onlarca yükü aldılar.. kurtulduğuma seviniyorum.. asla ve asladeğişmiyorlar..

Son düzenleme:
gerizekalı bende çok üzülmüştüm yazıklar olsun ona

kızlar böyle düşünmeyin. kimse bir hödükle evli kalmak istemez. kimse şiddet görmek istemez. ama onun yaşantısını bilmiyoruz. belki bebeği tek çare olarak düşünüyordur. yani "hamile kalırsam eşim bana bulaşmaz. hatta yeniden aşık olur" ne bileyim. bunun gibi işte.

burada dertlerimizi anlatıyoruz, çünkü inanın anlatacak başka kimse yok.

yargılamayın insanları. kendimden pay biçeyim, ailemden 15 saat uzak bir memlekete gelin geldim. eşimin köyüne. tabiiki sorunlarım oluyor. basit şeyler de değil. e açıp anneme anlatsam, kahrolur kadın. eli ermez gözü görmez. kız kardeşlerime anlatsam, en büyüğü üniversitede, "abla boşa gitsin" der. bekara boşamak kolay derler ya... akrabalarımı arasam iş büyür de büyür. e burada tek komşum yok. eşim kendi köyü olduğu için dedikoduya karışır adım diye kimseyle görüştürmüyor. iki eltim ve kaynanam tek sosyal hayatımı oluşturuyor.
ilk geldiğimde saftım herkesle dertleşiyordum---o üç kişiyle yani--- bir baktım laflarımın üstüne 1000 katıp yetiştiriyorlar.
bunalıma girdim. eşim " elti eltinin iyiliğini istemez. sen bana anlat derdini" dedi. anlayışlı şey...:19:
ne zaman anlatsam, hep annesi haklı...eltilerimi anlatsam, muhatap olma diyor. muhatap olmasam, "şehirden köye geldin, kimseyi beğenmiyorsun" diyor.

e bana da dertleşmek için sanal ortam kalıyor.

düşünsenize, burada da tepkiyle karşılaşsam, insan kafayı yemez mi?

ben de hamileyim.
kadınlar aptal mı oluyor, saf mı bilmiyorum. sevgiliyken hep değiştireceğim umuduyla devam ediyorsunuz. bir de ben hayran olduğum şairle evlendim. nişanlıyken, "aynı evde yaşasak sorun kalmaz" deniyor. e aynı ev... sonra "bir bebek olsa o da yumuşar" diyorsunuz.

yani bu, uydurma hikayelerle buradakileri kandırmak değil. bu hayatın kendi çelişkisi. geçen o kadar sinirimi bozdu ki, "çocuğun velayeti 3 yaşına kadar annede kalıyor. avucunu yalarsın" dedim.
şimdi benim evim cehennem değil. ama mükemmel de değil.

kadınları yanılgıya sokan şey, adamların dengesizliği. yani 24 saat dayak pozisyonunda, her lafı azar olan bir adama elbette dayanılmaz. ama o bazen odun, bazen o aşık olduğun romantik şair oluyorsa, kafan karışıyor. cesaret edemiyorsun ters bir adıma...

"ya ben bitirirsem ve mutsuz olursam, bak arada değişiyor. zaten bende de suç var. onu böyle kbul etmeliyim...."

uzun oldu ama kimseyi kınamayın ve kötü sözler kullanmayın...

güzel yazmışsın da, sen niye şhirden köye gittin ki gerçekten? 15 saat uzaklıkta ailene hem de. o pastoral şairin senin için kesinlikle gelmezdi, ay yazık ya

:68::68::68::68::68:

teveccühünüz efenim..

bu arada bu arkadaşın çocuğu yokmuş henüz. hamile ya da çocuklu bayanların ilişkileri hakkında neden bu kadar kolay asıp kestiği belli oldu:68::68:

aynen canımm.. sen boşver senin yaşadığını bitek sen bilirsin bu bol keseden atanların akıbeti kötü oluyor canım:82: sen derdini paylaşmak istiyosun oda sana en kötü hakaretle cevap veriyo:51: offf senin konuna gelince gerçekten üzüldüm çekmemini isterim ama hayat senin mücadale etmeyi seçmişsin hakkında hayırlısı olsun :6:

aynen canımm.. sen boşver senin yaşadığını bitek sen bilirsin bu bol keseden atanların akıbeti kötü oluyor canım:82: sen derdini paylaşmak istiyosun oda sana en kötü hakaretle cevap veriyo:51: offf senin konuna gelince gerçekten üzüldüm çekmemini isterim ama hayat senin mücadale etmeyi seçmişsin hakkında hayırlısı olsun :6:

sağol canım.inşallah. ilk defa bu kadar güçlü hissediyorum kendimi.

Back
X