Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALO 183 AİLE, KADIN, ÇOCUK, ÖZÜRLÜ VE SOSYAL HİZMET DANIŞMA HATTI
Özürlüİstismara uğrayan veya uğrama riski taşıyan ve desteğe gereksinimi olan kadınlara ve çocuklara yönelik psikolojik, hukuki ve ekonomik alanda danışmanlık ve rehberlik hizmetleri sunmak ve yararlanabilecekleri Sosyal Hizmet Kuruluşları konusunda bilgilendirerek gereksinim duydukları hizmet türüne en kısa zamanda ulaşmalarını sağlamak amacının gerçekleştirilmesi, kadın ve çocuğa yönelik istismarın önlenmesi, kadınların toplumda statülerinin yükseltilmesi, çocukların yüksek yararının gözetilmesi hedefine ulaşılabilmesi için ücretsiz hizmet veren bir hattır. Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğine bağlı olarak çalışır.
Çalışma Şekli; Çağrı yapan herkes dinlenilerek, ihtiyaç duyduğu hizmet türü tespit edilmekte, Kurumumuz hizmetleriyle ilgili danışmanlık ve rehberlik hizmetleri sunulmakta, mevcut veri kayıtları, internet vb. taranarak kurum dışında hizmet alabileceği birimlerin iletişim bilgileri verilmektedir. 25.01.2007 tarihinden itibaren yapılan görüşmeler kayıt altına alınmaktadır. 7 gün 24 saat esasına göre üçer kişilik 4 vardiya ekibi ile 81 ilden yapılan telefon çağrılarına cevap verilmektedir. Bu çağrılar içerisinde acil müdahaleyi gerektiren vakalar da bulunmaktadır. Bu vakalarda ilgili, o ildeki Emniyet, Jandarma ve İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde görevli Acil Müdahale Ekip Sorumlusu ile irtibata geçilmektedir.
Geçen gün Selma Aliye Kavaf'ı dinledim artık karakollarda "yuvana dön" söyleminin olmadığını olamayacağını söyledi. Bu telefona yaptığınız çağrıdan sonra karakola gitmek istediğinizi söylediğinizde orada ifadenizi alıyorlar ve bu sırada yanınızda bir sosyal hizmet görevlisi de oluyor (polis o ana kadar görevliyi aramadıysa mutlaka aratın ve yanınıza isteyin) sonra verdiğiniz ifadeyi siz, sosyal hizmet görevlisi ve polis imzalıyor ve imzadan önce size o an ne yapmak istediğinizi soruyorlar (evinize dönmek, evinize dönmek ama eşinizin uzaklaştırılması, kimsenin bilmediği bir sığınma evine götürülmek) ve bu da ifade kağıdınızda yer alıyor.
Hayvana bile vurduğunuzda ya teper ya tos atar... lütfen değerinizi bilin ve siz de kendinizi savunun!!!
21-12-2010 18:10 Konu Sahibi : a.sahin #1 a.sahin
Profil bilgileri
Forumdaki Cevaplarım
Özel Mesaj
Add as Contact
Nilüfer
Giriş tarihi May 2009
Mesajlar 207 İstanbul Avrupa Yakasında ssk anlaşmalı yada uygun yollu bir hastane önerir misiniz ?
Arkadaşlar en sonunda doktorum infertilite bölümü olan bir hastaneye gitmem gerektiğini söyledi.türkiye gazetesi hastanesinde bu uygulamayı kaldırmışlar.
Sizden rica ediyorum istanbul avrupa yakasında ssk anlaşmalı yada uygun yollu
bir hastane önermeniz.
Internetten araştırdığımda bir sonuç bulamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn
aaaaaa bakar mısınız ? bu kadın için ne çok üzülmüştüm( k ) .bi de akıllı dayak yediği için çocuk yapmıyor sanıyoruzmeğer infertilite için tedaviye başlamışmış
neden uyduruk hikayelerle insanları saf yerine koyarlarrrrrr![]()
![]()
acaba neden herkes ilk önce çözüm olarak boşanmayı gösteriyor boşanmak kolay bişeymi acaba?lütfen yıkıcı değil yapıcı önerilerde bulunalım hemen hemen her konuda aynı şeyle karşılaşıyorum kolay çözüm boşan at onu insanlar buraya günlük anlık sıkıntılarıyla yazıyorlar bu şekilde birbirimizi rahatlatamayız arkdaşlar lütfen daha derin bakalım olaylara
gerizekalı bende çok üzülmüştüm yazıklar olsun ona
güzel yazmışsın da, sen niye şhirden köye gittin ki gerçekten? 15 saat uzaklıkta ailene hem de. o pastoral şairin senin için kesinlikle gelmezdi, ay yazık ya
ah canııım, bizim konu kapanınca stres atacak yer kalmadı, buralara mı geldin. buyur tatlım yaz.![]()
AY alemsin şekerim
![]()
teveccühünüz efenim..
bu arada bu arkadaşın çocuğu yokmuş henüz. hamile ya da çocuklu bayanların ilişkileri hakkında neden bu kadar kolay asıp kestiği belli oldu![]()
aynen canımm.. sen boşver senin yaşadığını bitek sen bilirsin bu bol keseden atanların akıbeti kötü oluyor canım:82: sen derdini paylaşmak istiyosun oda sana en kötü hakaretle cevap veriyoofff senin konuna gelince gerçekten üzüldüm çekmemini isterim ama hayat senin mücadale etmeyi seçmişsin hakkında hayırlısı olsun
![]()