- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi sstsessizol
-
inat et kiz. hatta ilkini dogur arkasindan ikinciyide dogur..valla yasin kac bilmiyorum..ama ben daha once dogurup daha once olsaydi cocuklarim boyumca cocuklarim olurdu diyorum..ama bazi seylerde kismet..demekki ugrasmam didinmem gerekiyormus..evlilikten korkmak okul vs..bunlar sebep oldu biraz gec kaldik sanki..ama yapacak birsey yok cok sukur..hani kaderinden bosanmak varsa illa bosanirsin..kaderinden baska birsey yasamak varsa yasarsin..ne bilim ertelemek sacma bazi seyleri..ve simdi gezip tozar esin ama yas olunca 40-50 artik is isten gecmis olabilir..hersey zamaninda guzel..
gec kalmamissin canim, belkide tam zamani senin icin..bende 30 umda ilk anne oldu..Rabbim tum isteyenlere sanada nasib etsin hayirlisiyla..gaza gelirim aman dikkatÜcüz falan dogururum bide
ben 28, esim 35 yaslarimiz.
Ah ah bi ikna edebilsemmm
Kesinlikle katiliyorum, her sey yasinda guzel
Ah hem öyle bi inanirki.. Hastalık bu ne olacağı ne zaman olacağı belli mi.. Enfeksiyon kaptim herhalde karnim cok agriyor wcye zor gidiyorum bi doktora gozukeyim diye git ağlaya ağlaya dön kist varmış o yuzdenmis deyiver...
gec kalmamissin canim, belkide tam zamani senin icin..bende 30 umda ilk anne oldu..Rabbim tum isteyenlere sanada nasib etsin hayirlisiyla..
Neeeee 8 yıl mıı
Erken evlendiniz o zaman siz diye düşünmek istiyorum
bekar olmakla ne alakası var? bekarlar çocuk yapamıyor mu? :) ya da bekarların hepsi çocuksuz mu?Bekarsiniz galiba?
Olay ondan ibaret evet ama gel bi de bunu yuregime anlat
Evet 19 yasinda evlendim. 1 sene sonra da orgun ogretim universiteye basladim. Esime kalsa okul devam ederken bebek istedi ama istemedim ben.
masallah sizesiz en guzelini yapmissiniz ama zamanlama acisindan
bekar olmakla ne alakası var? bekarlar çocuk yapamıyor mu? :) ya da bekarların hepsi çocuksuz mu?
Hep ikna edilen taraf oldumKizlar herkese selam
Bi el atın konuma lütfen
Yine ben.
Ama bu sefer kararli bir ben.
Daha onceki konularimdan bilen bilir. Es/İdeal/Bebek arasında sıkışıp kalmıştım.
Kararımı verdim, nasip olursa hem sınava hazırlanıp hem de hamilelik geçirmek istiyorum.
Ama sorunum büyük. Eşimi ikna edemiyorum hala.
Hadi ilk başlarda gerek benim kurslarım yüzünden düşünmedik gerek evliliğimizin yeni olmasından.
Şimdi de eşim hem kendini hazır hissetmiyor sanırım hem de benim rahat olduğum bir süreçte hamilelik geçirmemi istiyor.
Eşini ikna etme durumunda kalıp, ikna edenler nasıl başardınız acaba??
Bir eş nasıl ikna edilir?
İkna edilemez diyenler, peki ben bu isteğimi nasıl bastırayım?
Not:
♡ 3 yıllık evliyim.
Yaşlar: ben 28, esim 35
İnşallah benim eşim de birilerinden akıl almak için böyle konuşmaz kimseyle.
İstemiyorum çocuk çünkü.
Bir tarafın istemediğini diğer tarafın istemesi kadar kötü bir durum da yok herhalde evliliklerde.
İstemediğim şeye ikna olursam eğer her fırsatta yüzüne vurur,onu da doğduğuna pişman eder,kaçarmışım gibime geliyor.
Ayy ürperdim.
İnşallah sen uğraşmadan o istekli olur da sonra sıkıntı yaşamanın da önüne geçersiniz.kendi kendine cozume ulasamayinca, fikir almak en iyisi geliyor bana.
yapi meselesi tabi biraz da.. ben severim tavsiye almayi.
İnşallah sen uğraşmadan o istekli olur da sonra sıkıntı yaşamanın da önüne geçersiniz.
Rabbim hayırlı olanı en güzel şekilde nasip etsin inşallah.
evet konu çok zor ama bir düşünün bakalım neden zor? bir çocuk sahibi olmak, büyütmek vs. kolay değil. maddi manevi her türlü hazır olmak lazım. böyle şeyler iki tarafın da hazır hissedip istemesiyle olur. siz kendi ağzınızla dediniz ilk zamanlar istemiyorduk diye. şimdi de siz istiyorsunuz, hazırsınız ama eşiniz hazır değil. hazır olmayan birini ikna etmeye çalışmak geri teperse ne yapacaksınız? ya adam çocuk fikrinden tamamen uzaklaşırsa?evli olup, esi ikna olmayan kisilerin esini ikna etmesinin ne kadar zor oldugunu belirtmek icindi bekar misiniz sorum.
elbette yapilir. hayata bakis acinizla ilgili
Şanslıyım coculariminn için ama 2-3 senede bı çocuk istemesi de çok fazla 9 yıllık evlilik ve 3 couksanslisiniz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?