Eşini, Bebek İçin İkna Etme Mücadelesi??

gaza gelirim aman dikkat Ücüz falan dogururum bide

ben 28, esim 35 yaslarimiz.

Ah ah bi ikna edebilsemmm

Kesinlikle katiliyorum, her sey yasinda guzel

gaza gelirim aman dikkat Ücüz falan dogururum bide

ben 28, esim 35 yaslarimiz.

Ah ah bi ikna edebilsemmm

Kesinlikle katiliyorum, her sey yasinda guzel
gec kalmamissin canim, belkide tam zamani senin icin..bende 30 umda ilk anne oldu..Rabbim tum isteyenlere sanada nasib etsin hayirlisiyla..

kizlar sizden korkulur valla.
ama onlar da kendileri kasiniyor

canim ben yapamam ya, gece uykularim kacar, yalan soyledim diye dusunmekten hasta neyim olurum kesindayanamam itiraf ederim hemen

İnşallah benim eşim de birilerinden akıl almak için böyle konuşmaz kimseyle.
İstemiyorum çocuk çünkü.
Bir tarafın istemediğini diğer tarafın istemesi kadar kötü bir durum da yok herhalde evliliklerde.
İstemediğim şeye ikna olursam eğer her fırsatta yüzüne vurur,onu da doğduğuna pişman eder,kaçarmışım gibime geliyor.
Ayy ürperdim.

Hep ikna edilen taraf oldum

kendi kendine cozume ulasamayinca, fikir almak en iyisi geliyor bana.
yapi meselesi tabi biraz da.. ben severim tavsiye almayi.

evli olup, esi ikna olmayan kisilerin esini ikna etmesinin ne kadar zor oldugunu belirtmek icindi bekar misiniz sorum.

elbette yapilir. hayata bakis acinizla ilgili
evet konu çok zor ama bir düşünün bakalım neden zor? bir çocuk sahibi olmak, büyütmek vs. kolay değil. maddi manevi her türlü hazır olmak lazım. böyle şeyler iki tarafın da hazır hissedip istemesiyle olur. siz kendi ağzınızla dediniz ilk zamanlar istemiyorduk diye. şimdi de siz istiyorsunuz, hazırsınız ama eşiniz hazır değil. hazır olmayan birini ikna etmeye çalışmak geri teperse ne yapacaksınız? ya adam çocuk fikrinden tamamen uzaklaşırsa?

işte o yüzden diyorum ikna etme diye birşey yok. çünkü ortada anormal bir durum var, siz istiyorsunuz adam istemiyor. çocuk iki tarafın da istemesiyle olur birinin diğerini ikna etmesiyle değil. :) o zorluk sadece ikna etme süreciyle sınırlı kalmaz benden size söylemesi. sonra buraya konu açarsınız hamileyim ama eşim benim kadar hevesli değil diye.

bir de şöyle düşünün, diyelim ki eşiniz çocuk istiyor ama siz istemiyorsunuz. hazır değilsiniz. ama eşiniz sizi ikna etmek için uğraşıyor devamlı... sürekli bu konuyu açıyor vs ama siz hazır değilsiniz ve şu an istemiyorsunuz. ne yapardınız? eşim çok istiyor hadi çocuk yapalım bari mi derdiniz? mesele evlilik bekarlık gibi dar bir açıdan ele alınamaz onu demeye çalışıyorum. sen bekarsın ne bilirsin ya da sen bekarsın, sana konuşmak kolay meselesi değil bu çünkü aklın yolu bir. istenmeyen birşeye ikna olup olmama durumu hakkında yorum yapmanın bekar ya da evli olmakla ilgisi yok. siz ne biliyorsunuz belki ben de bekarım ama sevgilimden çocuk istiyorum ama o istemiyor? ya da o benden istiyor ben istemiyorum? ayrıca zor olduğunu belirtmeye gerek yok zaten zordur birini istemediği birşeye ikna etmek.

öte yandan size burada yok hastayım, kistim var diye yalan söyleme teşviğinde bulunanlar olmuş. vicdanınız yoksa rahatlıkla uygulayabilirsiniz o zırvalıkları.

biz 9 aylık evliyiz ama yaşım 33, 1 aydır düşünüyoruz bu ay olmadı. eşim istemiyordu benim de.. en son görümcemle barışıp ondan sonra daha iyi olacağını çocuğun daha iyi dünyaya geleceğini demişti krize girip küsmüştüm , istemeye başladı ondan sonra.
geçen hafta görümcemin hamile olduğunu öğrendim. bak o bizle barışmayı beklemiş mmi.. çok kıymetli spermlerin bi işe yaramadı diye ağladım. her şey Allah tan diyor bana. ben de biliyorum ama sebepleri de biz oluşturuyoruz dedim.

Konuşarak ikna etmeye çalışma bence yarın öbür gün bebek olduğunda şu işin ucundan tut desen ya da bi sorun çıksa ben istemiyodum hazır değildim sen zorladın diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…