Eşini, Bebek İçin İkna Etme Mücadelesi??

sstsessizol doğal akışına psikolojik müdahale ile ikna edebilirsiniz ancak o da şöyle olur, ona baskı yapmadan işte sürekli istiyorum, yapalım gibi gibi şeyler söylemeden ya da imalarda bulunmadan sadece çocuk isteğinizi belli ederek ikna edebilirsiniz belki. mesela bir bebek resmine vs. içiniz giderek bakın, sokaktaki çocuklara bakın böyle istekli istekli, varsa çevrede bebek falan onları severken kendinizden geçin ama bunları eşiniz görsün mutlaka. ona birşey söylemeden, hiç baskı yapmadan "ben bir çocuğum olmasını çok istiyorum" mesajı verirseniz o da zaman içerisinde kendisini hazır hissedip ancak öyle ikna olabilir. öbür türlü olmaz yani hamile kalırsınız belki ama başka sorunlar da meydana çıkabilir. mutsuz olmaya gerek yok mutlu olalım derken.

yani öyle bir yapacaksınız ki adam size yarın öbür gün "bu çocuğu sen istedin" falan diyemesin. e bunu dememesi için kendisinin de istemesi lazım.

oncelikle bekarlikla ilgili kisimdan baslayayim. Kendim o sekilde asla dusunmedigim icin, dusunecek insan sayisinin da bir elin parmagini gecmeyecegini dusundugum icin aklima bile gelmedi acikcasi. Ama yine de diyorum herkese saygim var, herkesin hayata bakis acisi.

Haklisiniz bahsettiginiz bir cok noktada ama ben de kendimi cok haksiz gormuyorum.

Tamam zamani vardir vs ama ya cocuk isteme suresi cok asiri uzarsa? Yillari alirsa? İstediginde de bir aksilik cikar yine yillar alirsa?

Simdi diyecekseniz alirsa alsin, siz cocuk icin mi evlendiniz, hic olmayadabilir.

Elbette olmayadabilir, Allahin takdiri.

Ama benim de ve bence her esin de bu istekte bulunmasi gayet normal.

Eger evlilikte maddi manevi sorun yoksa daha kac yil beklemeyelim ki gonlu olsun da evladimiz olsun?

Bir de benim acimdan bakin olaya.

Ki ben esimden adim kadar eminim ki bebegimiz oldugunda benden cok ilgilenecek ve sevecektir. Zerre suphem yok. Sadece hazir olmasini beklemek yoruyor beni hepsi bu.

bu mesajiniza bastan sona katiliyorum, her harfine kadar cok sagolun, dikkate alacagimdan emin olabilirsiniz

konunun bekar olmakla alakası yoktu ama siz bekarsınız galiba diyerek konuyu bekarlığa getirdiniz. :) mesele evli ya da bekar olmak değil, mesele bir insan çocuk istiyor ama eşi istemiyor. sizin meseleniz bu, birilerinin bekar ya da evli olması değil. siz bekarlığa getirdiniz ben de öyle söyledim alakası yok diye. varsa da sizlik bir durum değil çünkü siz evlisiniz.

son mesajımda yazdım ikna etme konusundaki tavsiyemi. ben size siz tamamen haksızsınız demedim zaten, eşiniz haklı da demedim ki. ikna etme olayı yok, istemek ya da istememek var, dedim. zaten konuşarak falan ikna edemezsiniz bana göre tek bir yöntemi var onu da yazdım. kafanıza yatar ya da yatmaz onu bilemem. ben mutsuz olmayın, kimse istemediği birşeyi yaşamasın diye yazıyorum.

ben bir evlilikte çocuk olmalı olmamalı konusuna da girmedim sadece ikna üzerinden gittim. zaten çok zor birini birşey için ikna etmek. kaldı ki bana göre de evleniyorsak bir aile olalım o zaman. insanın sevdiği adamdan çocuk istemesi çok normal. eminim ki eşinizin istememesinin nedeni siz değilsinizdir. ama bakın şu dünyanın gidişatına, istemeyen de kendine göre haklı. bence o yazdığım yorumdaki gibi olursa ancak olur yoksa kendiliğinden istemesini beklemek çok fazla zaman alır. ama konuşmak, ben şöyle istiyorum böyle istiyorum vs vs. demek kesinlikle itici olacaktır, ikna olur belki ama emrivakiyle. ve bu çok büyük problem.

baya bayaaa katiliyorum size, cok sagolun tavsiyeleriniz icin.

bastaki yanlis ifadelerim ya da anlayisim olduysa da ozur dilerim

Öncelikle Allah gönlünüze göre hayırlı bir zaman da nasip etsin. Aynısını ben yaşadım. Ben çok istedim ama eşim istemedi hazır değilim sorumluluk alamam dedi. Ama bende inanılmaz bir istek. Gece rüyalarımda bebek görüyorum sabah kalkıyorum resmen kalbim acıyor. Görsen nasıl istiyorum. Sonra ya olmazsa soruları kafamı kurcalıyordu. Neyse bir şekilde eşim ikna olduk. Korunmayı bıraktık ve kısa bir süre bebiş olmadı. Eşim de bende korktuk bir sıkıntı var mı diye. Sonra neyse ki Rabbim nasip etti ve hamile kaldım. Ama hamileliğim zehir oldu. Borçlarımız vardı. Balayına bile gidememiştik. Doğuya tayinimiz çıkacaktı. 2 yıllık evli ama hiç gezmemiştik. Eşim borçlar bitsin biraz gezelim tayin işi hallolsun vs derken ben çocuk istedim. Baya sıkıntı yaşadık. Eşimle çok aram bozuldu. Ben lohusa depresyonuna girdim. Kendimi sorguladım. Neden eşimi dinlemedim onun hakkına girdim diye. Neden biraz gezmedik diye. Çünkü çocuk olunca hayatın tamamen değişiyor. Çok büyük sorumluluk. O yüzden eşler birbirine saygı duymalı ve bu kararı birlikte almalı.

haklısın ve de tesekkürler yorum için ama ben de düşünüyorum ya hemen olmazsa, ya tedavi gerekirse vs vs.. Allah korusun.
Allahın takdir ettiği şey olacaktır sonuçta ama işte ana aday adayı yüreği
öyle düşünme canım benim
herşey olacağına varır
rabbim vermek isterse verir
bende yarını atlatırsam bir ana adayı olacağım inşaallah

Hem bebek hem okul
Bu yaşta kafaya huni takip dolaşmak istiyorsan sorun yok ..

Not : 2 bebe anası bir öğrenci ..huniler çifter çifter, boynuz gibi

biz cok sukur su ana kadar her seyi doyasiya yasadik ve de yasiyoruz
ha borcumuz yok mu? var.
ev sahibi de degiliz.

cok sukur atlatmissiniz sorunlarinizi, bundan sonrasi daha iyi olur insallah sizin icin. Sevgiler.

Hee şartlar biraz iyileştirilmiş kpss nolcak

usenmedim saydim, toplamda saglam olarak calisarak 4 kez girdim ama sonuc yuksek puana ragmen gerek kontenjan azligindan gerek 90i gecemeyisimden gerek evlendikten sonra her ili yazamayasimdan dolayi ev hanimligina devam

ve artik hayatimi kpss ugruna ertelemekten asiri yoruldum ve biktim

Yasiniz ideal, Allah hayirli evlatlar versin. Cocuk hemen ha diyince de olmuyor artik. Buradan giris yapabilirsiniz

Sen de haklısın ..hakkında hayırlısı olsun ..

Esin 35 yasina gelmis artik ne zaman isteyecek? Ya da hic mi istemiyor.
Aslinda bende basta erken diyordum ama sonra düşündüm. Ileri yaslarda cocuk sesi bakimi gece uyanmasi vs tahammulumuz daha az olabilir. Iyisi mi simdiden yapalim büyüsün hayırlısıyla.
Hem illa ki olacaksa simdiden olsun neden beklim ki dedim.
Ayrica yas gecince sperm yavasliyor kalitesizlesebiliyor.
Malum günümüzde kolay degil cocuk sahibi olmak.
Esine bunlari da soyle. Ama hic istemiyorsa o zaman bunlar da ise yaramaz.

Yapma etme o bebeğe acı. İkna ettim sanırsın, istedi sanırsın ama olmaz yazık günah çocuğa. Deli gibi çocuk isteyen bir babayla, ikna edilen bir baba arasında dağlar denizler kadar fark var...

Yapma etme o bebeğe acı. İkna ettim sanırsın, istedi sanırsın ama olmaz yazık günah çocuğa. Deli gibi çocuk isteyen bir babayla, ikna edilen bir baba arasında dağlar denizler kadar fark var...
Aynı fikirdeyim. Adam rahatına düşkünse çok zor senin işin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…