Eşini kankaları ile tatile göndermek neden garip karşılanıyor?

Ay üstüme alındım da belki adam alkol kullanmıyor

Bizimkiler kullanmayıp otelde değil çadırda kalıyor yakıtı da bölüşünce pek masraflı değil yani oradan biliyorum.

Kız bunu baştan böyle yazsaydın ya Biz ne bilelim çadır kuracağını falan. Tabii ki siz dahil olamazmışsınız bu halde. Buna laf edilmez ya iyi yapmışsınız benim dediklerim otel tatili için geçerliydi hahah

Erkekler bizim kadar konfor aramıyor çadırda kalıcaklarsa ücret yok yol yemek zaten yarı yarıya düşüyor hepsi beraber olacagı için bizimle gitse şuan sadece yol masrafı 5 6 bin bulur ama o 5 6 binle erkek erkeğe 4 4 lük zmaan geçirebilir benimle gitse otel vs ücret uçmuş durumda

Ay üstüme alındım da belki adam alkol kullanmıyor

Bizimkiler kullanmayıp otelde değil çadırda kalıyor yakıtı da bölüşünce pek masraflı değil yani oradan biliyorum.
Alkol almasa bıle arkadaşlarına uyacaktır. Alkolsüz içecekler de pahalı

Hem ben her şeyi detaylı anlatıldığını düşünmüyorum erkeklerin.
Ve aldatmadan bahsetmiyorum

1 çocugum var zaten

Ay ne biliyim çocuk uyuturken açtım konuyu pış pış derken aynı zamanda cümle kurmak zor

Evliliğe hapishane muamelesi yapan insanlar beni boğuyor. Benim sevgilim tatile gitmek istese sevinir ucuz bilet ararım aynı şeyi sevgililerim de bana yaparlar,destek olurlar
Evlenince de değişeceğini sanmıyorum. Tabii ki beraber de pek çok tatil yaparız ama çiftlerden birinin eşiyle dostuyla birkaç gün eglenmesinin , zaman geçirmesinin kime ne zararı var ki?
Şu an hamileymissiniz. Yeni yavrunuz da sütten kesilip azıcık laftan anlayacak yasa gelince siz de babaya bırakıp kendi arkadaşlarınızla gidersiniz. Bu kötü bir şey mi?

Siz bilirsiniz tabii ki. Ama ben olayların bırebır anlatıldığını düşünmüyorum.
Tabii ki öyle diyecek
Ve belki de öyledir gerçekten.

Ama sonuç ne olursa olsun siz de arkadaşlarınızla takılabılmelısınız. Eşinizi kesinlikle buna alıştırın..
Aileye gitmek sayılmıyor :)

İsterse herşey dahil 1000 tutsun, siz gidemiyorsanız gitmemeli. O bütçe ile 2 gün beraber sabah kahvaltıya akşam yemeğe dışarı çıkıp hem kendini hem sizi deşarj etmeli, neden deşarj olmak sadece erkegin hakkı olsun ki?

Benim eşim her sene memleketine gider tek başına ben gitmek istemiyorum..Fakat son geldiğinde bir daha gitmem dedi.Bir tane arkadaşı var memlekette herifimi kötü yola düşürmeye çalışmış durmuş Kanka masaj salonuna gidelim,kanka bir dansçı var tanıştırayım,içki içmeyen adamı içkiye zorlamak,eski okul arkadaşını eşimle tanıştırmaya çalışmak gibi salak saçma şeylerle uğraşmış durmuş.Bizimkide bana gelince anlattı.1 hafta durdu geldi.Iffetini korumaya çalışmaktan tatilden bisey anlamamışo sebeple gittiği arkadaş önemli diyorum..

Arkadaşlarım ile bireysel şekilde vakit geçiriyorum ama böyle tatil vs ayarlamam mümkün değil çevremdeki insanlar maddi ve manevi olarak aynı imkana sahip degil ler ayarlansa eşim gitmeme sıkıntı çıkarmaz

Karışan var benim kp 3 gün bile göndermez hatta ben gidiyorum diye eşime tepki göstermişti
Kayınpedere ne oluyor ya, deli midir nedir. Madem bu kadar köylü kafası, oğlunun eşi olmadan tatile gitmesine de tepki göstersin. Ailemin yanına gelmeden önce kredi kartından uçak biletlerini aldığım için mecbur önceden haber veriyorum eşime. Ona bile sormam, kayınpeder karışsa kafan güzel herhalde derim ahsjajs.

Bende sizin gibi düşünüyorum gidebilir sorun yok çocuk değiller sonuçta :)

Aile yanına gitmek evlilikte özgürlük olarak tanımlanamaz.
Arkadaşlarla tatile gitmekle aile evine gitmek çok ayrı şeyler.

Yok bir de ailenize gitmenize karıssın
Onun için de izin vermiş demiş bir de. Konu sahibi çok saf ama farkında değil, kendisi maddi durum kotu olduğundan tatile gitmediğini söylüyor ama eşi gidecek...

Böyle ufak harcamaları zaten yapıyoruz hafta sonu yemek, piknik vs hep yaparız bugün dışarı çıkalım dedigimde çıkıp kahvaltı vs götürür zaten

Ben esiminde kendimi nde gitmesini destekliyorum. Beraber yada ayrı ayrı. Kimseyi de takmam böyle konularda

Böyle ufak harcamaları zaten yapıyoruz hafta sonu yemek, piknik vs hep yaparız bugün dışarı çıkalım dedigimde çıkıp kahvaltı vs götürür zaten
Off anlamıyorsunuz ne diyelim size evde iyi dinlenmeler eşinize de iyi tatiller

Onun için de izin vermiş demiş bir de. Konu sahibi çok saf ama farkında değil, kendisi maddi durum kotu olduğundan tatile gitmediğini söylüyor ama eşi gidecek...
Yani eşimi tam olarak tanımadığınız için böyle düşünüyorsunuz tabiki normal bu düşünce sonuçta anlatılan kadarı ile yapılan Bi yorum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…