- Konu Sahibi Kafasikarisikbirisi
-
Ay üstüme alındım da belki adam alkol kullanmıyorSiz çok enteresansınız :)
Hem para yok hem adam tatile çıkmak istiyor arkadaşlarıyla. Ve suan tatil fiyatları acayip uçuk. Ee bunlar arkadaşlarıyla barlara diskolara gidecek içecekler. Dünya para harcayacaklar
Sonuçta eğlenmeye gidiyorlar
Kız bunu baştan böyle yazsaydın yaAy tam nokta atışı yapmışsınız bizde de böyle işte yani şuan eşimin tatili 1.500 civarı Bi ücret tutuyor ki büyük ihtimalle bu sadece yol ve yemek parası çadırda kalma düşünceleri vardı emin değilim ama öyle yapacaklar benimle gitse çadırda kalamayız küçük çocuk vs yol masrafı desek zaten geçen yıl gittigi mizde o zamanın fiyatı ile 2.500 sadece yılda harcadık şimdi 5 6 bin bulur yani şuan onun gitmesi maddi durumumuz için sıkıntı oluşturmuyor ama beraber gitmemiz için uygun değil
Erkekler bizim kadar konfor aramıyor çadırda kalıcaklarsa ücret yok yol yemek zaten yarı yarıya düşüyor hepsi beraber olacagı için bizimle gitse şuan sadece yol masrafı 5 6 bin bulur ama o 5 6 binle erkek erkeğe 4 4 lük zmaan geçirebilir benimle gitse otel vs ücret uçmuş durumdaSiz çok enteresansınız :)
Hem para yok hem adam tatile çıkmak istiyor arkadaşlarıyla. Ve suan tatil fiyatları acayip uçuk. Ee bunlar arkadaşlarıyla barlara diskolara gidecek içecekler. Dünya para harcayacaklar
Sonuçta eğlenmeye gidiyorlar
Alkol almasa bıle arkadaşlarına uyacaktır. Alkolsüz içecekler de pahalıAy üstüme alındım da belki adam alkol kullanmıyor
Bizimkiler kullanmayıp otelde değil çadırda kalıyor yakıtı da bölüşünce pek masraflı değil yani oradan biliyorum.
1 çocugum var zateneğer birlikte tatile gideceksek maddi açıdan izinlerden vs
oda arkadaşlarıyla bikaç gün gidebilir tabi
tek tatil hakkımız varsa gidemez net
şuanda böyle düşünüyorsunuz yalnız çocuk olunca düşünmezsiniz :)
çocuğun ilk bikaç yılında en azından gitmemeli
Ay ne biliyim çocuk uyuturken açtım konuyu pış pış derken aynı zamanda cümle kurmak zorKız bunu baştan böyle yazsaydın yaBiz ne bilelim çadır kuracağını falan. Tabii ki siz dahil olamazmışsınız bu halde. Buna laf edilmez ya iyi yapmışsınız benim dediklerim otel tatili için geçerliydi hahah
Siz bilirsiniz tabii ki. Ama ben olayların bırebır anlatıldığını düşünmüyorum.Erkekler bizim kadar konfor aramıyor çadırda kalıcaklarsa ücret yok yol yemek zaten yarı yarıya düşüyor hepsi beraber olacagı için bizimle gitse şuan sadece yol masrafı 5 6 bin bulur ama o 5 6 binle erkek erkeğe 4 4 lük zmaan geçirebilir benimle gitse otel vs ücret uçmuş durumda
İsterse herşey dahil 1000 tutsun, siz gidemiyorsanız gitmemeli. O bütçe ile 2 gün beraber sabah kahvaltıya akşam yemeğe dışarı çıkıp hem kendini hem sizi deşarj etmeli, neden deşarj olmak sadece erkegin hakkı olsun ki?Ay tam nokta atışı yapmışsınız bizde de böyle işte yani şuan eşimin tatili 1.500 civarı Bi ücret tutuyor ki büyük ihtimalle bu sadece yol ve yemek parası çadırda kalma düşünceleri vardı emin değilim ama öyle yapacaklar benimle gitse çadırda kalamayız küçük çocuk vs yol masrafı desek zaten geçen yıl gittigi mizde o zamanın fiyatı ile 2.500 sadece yılda harcadık şimdi 5 6 bin bulur yani şuan onun gitmesi maddi durumumuz için sıkıntı oluşturmuyor ama beraber gitmemiz için uygun değil
Arkadaşlarım ile bireysel şekilde vakit geçiriyorum ama böyle tatil vs ayarlamam mümkün değil çevremdeki insanlar maddi ve manevi olarak aynı imkana sahip degil ler ayarlansa eşim gitmeme sıkıntı çıkarmazSiz bilirsiniz tabii ki. Ama ben olayların bırebır anlatıldığını düşünmüyorum.
Tabii ki öyle diyecek
Ve belki de öyledir gerçekten.
Ama sonuç ne olursa olsun siz de arkadaşlarınızla takılabılmelısınız. Eşinizi kesinlikle buna alıştırın..
Aileye gitmek sayılmıyor :)
Kayınpedere ne oluyor ya, deli midir nedir. Madem bu kadar köylü kafası, oğlunun eşi olmadan tatile gitmesine de tepki göstersin.Karışan var benim kp 3 gün bile göndermez hatta ben gidiyorum diye eşime tepki göstermişti
Bende sizin gibi düşünüyorum gidebilir sorun yok çocuk değiller sonuçta :)Eşim 3 yıldır asker arkadaşları ile tatile gitmek istiyor ama gidememişti ilk yıl maddi imkanımız yetmedi 2.yıl gidicem dedi sonra vazgeçti ailecek gitmeyi seçti baş başa oglumuz ile 3 kişi villada tatil yapmıştık bu yıl da maddi olarak imkanım olursa giderim demişti dün kesinleşti gidiyorlar.
Olay şu benim için gitmesinde problem yok gayet normal Bi durum, onun kafasını dagıtmaya ne kadar ihtiyacı oldugunu bildiğim için bunun iyi bir fırsat oldugunu düşünüyorum. zor Bi işi var ama çevremde kime eşim tatile gidecek desem sanki ben çok geniş biriymişim gibi yaptığım şey çok garip, saçmaymış gibi tepkiler alıyorum, ben olsam göndermem diyenler, eş tek tatile gönderilir mi diyenler falan herkes bu düşüncede.
bu bana garip geliyor yani neden böyle düşünüyor insanlar sizce yanlış bende mi. Benim düşünceme göre benim buna engel olmaya hakkım yok sonuçta evlendik diye eşimin bütün özgürlüğünü elinden almam gerekmiyor, böyle bireysel zamanları olması gerekir ikimiz içinde, ayrıca ilişkimize olumlu yansıdığını düşünüyorum çünkü o böyle arkadaş ortamı ile takılıp stresini attıgın da kısa dönem sanki bekarmış gibi vakit geçirdiginde daha mutlu bir insan oluyor ve bu mutluluk rahatlama ilişkimize olumlu yansıyor. eve geldigi zaman bana olan tavrından bunu anlıyorum bu yüzden dışarıda olduğunda aramam ki baskı hissetmesin arkadaşlarımlr beraberken napıyorsun neredesin diye sürekli aranıp sorulması benimde hoşuma gitmediği için bu konuda dikkat ederim ama bu tepkiler beni düşündürüyo yani sizce hata bende mi? Bu insanlar niye böyle düşünüyor? Siz olsanız ne yapardınız?
Umarım anlatmak istedigim şeyi anlatabilmişimdir. Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim
Onun için de izin vermiş demiş bir de. Konu sahibi çok saf ama farkında değil, kendisi maddi durum kotu olduğundan tatile gitmediğini söylüyor ama eşi gidecek...Aile yanına gitmek evlilikte özgürlük olarak tanımlanamaz.
Arkadaşlarla tatile gitmekle aile evine gitmek çok ayrı şeyler.
Yok bir de ailenize gitmenize karıssın
kaç yaşında?1 çocugum var zaten
Böyle ufak harcamaları zaten yapıyoruz hafta sonu yemek, piknik vs hep yaparız bugün dışarı çıkalım dedigimde çıkıp kahvaltı vs götürür zatenİsterse herşey dahil 1000 tutsun, siz gidemiyorsanız gitmemeli. O bütçe ile 2 gün beraber sabah kahvaltıya akşam yemeğe dışarı çıkıp hem kendini hem sizi deşarj etmeli, neden deşarj olmak sadece erkegin hakkı olsun ki?
Ben esiminde kendimi nde gitmesini destekliyorum. Beraber yada ayrı ayrı. Kimseyi de takmam böyle konulardaEşim 3 yıldır asker arkadaşları ile tatile gitmek istiyor ama gidememişti ilk yıl maddi imkanımız yetmedi 2.yıl gidicem dedi sonra vazgeçti ailecek gitmeyi seçti baş başa oglumuz ile 3 kişi villada tatil yapmıştık bu yıl da maddi olarak imkanım olursa giderim demişti dün kesinleşti gidiyorlar.
Olay şu benim için gitmesinde problem yok gayet normal Bi durum, onun kafasını dagıtmaya ne kadar ihtiyacı oldugunu bildiğim için bunun iyi bir fırsat oldugunu düşünüyorum. zor Bi işi var ama çevremde kime eşim tatile gidecek desem sanki ben çok geniş biriymişim gibi yaptığım şey çok garip, saçmaymış gibi tepkiler alıyorum, ben olsam göndermem diyenler, eş tek tatile gönderilir mi diyenler falan herkes bu düşüncede.
bu bana garip geliyor yani neden böyle düşünüyor insanlar sizce yanlış bende mi. Benim düşünceme göre benim buna engel olmaya hakkım yok sonuçta evlendik diye eşimin bütün özgürlüğünü elinden almam gerekmiyor, böyle bireysel zamanları olması gerekir ikimiz içinde, ayrıca ilişkimize olumlu yansıdığını düşünüyorum çünkü o böyle arkadaş ortamı ile takılıp stresini attıgın da kısa dönem sanki bekarmış gibi vakit geçirdiginde daha mutlu bir insan oluyor ve bu mutluluk rahatlama ilişkimize olumlu yansıyor. eve geldigi zaman bana olan tavrından bunu anlıyorum bu yüzden dışarıda olduğunda aramam ki baskı hissetmesin arkadaşlarımlr beraberken napıyorsun neredesin diye sürekli aranıp sorulması benimde hoşuma gitmediği için bu konuda dikkat ederim ama bu tepkiler beni düşündürüyo yani sizce hata bende mi? Bu insanlar niye böyle düşünüyor? Siz olsanız ne yapardınız?
Umarım anlatmak istedigim şeyi anlatabilmişimdir. Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim
Off anlamıyorsunuzBöyle ufak harcamaları zaten yapıyoruz hafta sonu yemek, piknik vs hep yaparız bugün dışarı çıkalım dedigimde çıkıp kahvaltı vs götürür zaten
Yani eşimi tam olarak tanımadığınız için böyle düşünüyorsunuz tabiki normal bu düşünce sonuçta anlatılan kadarı ile yapılan Bi yorum buOnun için de izin vermiş demiş bir de. Konu sahibi çok saf ama farkında değil, kendisi maddi durum kotu olduğundan tatile gitmediğini söylüyor ama eşi gidecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?