- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirisi
-
19 aylık.kaç yaşında?
bebekse zor olur ama tabi sizin tercihiniz :)
dediğim gibi maddi imkan vs yeterse arkadaşlarıyla gidebilir bende sorun etmezdim
Bende zaten ne alakası var abartmayın gibi Bi tepki vermiştim ki kimseye soran olmadı zaten çıkıp gittim ama bazen insanların aşırı tepkisi kafa karıştırıyor bugün bende oldugu gibiKayınpedere ne oluyor ya, deli midir nedir. Madem bu kadar köylü kafası, oğlunun eşi olmadan tatile gitmesine de tepki göstersin.Ailemin yanına gelmeden önce kredi kartından uçak biletlerini aldığım için mecbur önceden haber veriyorum eşime. Ona bile sormam, kayınpeder karışsa kafan güzel herhalde derim ahsjajs.
Kadın daha hamileymiş, çocuk gürültüsünden uzak tek tatil hakkını harcamış.Ben şunu da eklemek istiyorum kendimden örnek vereceğim.
Eşimin arkadaşlarıyla yapacağı tatille benimle yapacağı tatil anlayış olarak da farklı.
Ben 2 çocukla yeme içme derdi olmadan her şey dahil bir otelde 1 hafta kalmadan tatil yaptım demem şu saatten sonra. Onun da fiyatları malum erken rezervasyon yoksa orta halli bir işletmede 30 bin civarı tutar minimum. E artık gidiş geliş yakıt masrafı da önemli bir kalem.
Ama eşim arkadaşlarıyla çadır kuruyor uygun fiyatlı camping buluyor hiç bulamazsam arabada da yatarım diyor. Yemek olarak zeytin peynir karpuz ekmek görür bizim işimizi denize girip çıkalım yeter diyor. Yakıt dahil tüm masrafı da 3 4 kişi paylaşıyor.
Yani bu 2 tatili maddi olarak kıyaslayıp da benle tatile para bulamazken onlarla gitmeye nasıl para bulamazsın demem adama.
maşallah Allah bağışlasın19 aylık.
1 çocugum var 19 aylık bu yüzden istemedim hem hamilelik hem çocuk ile uzun yol gitmek beni yorar yoksa geçen bayram bana tatil seçeneği sunmuştu dün mesela kendi tatili kesinleşince bende ailemin yanına (5saat uzaklık) mı gitsem diye düşündüm sonra vazgeçtim hatta uzun yol ve çocuk ile evde dinlenmek daha cazip geldiKadın daha hamileymiş, çocuk gürültüsünden uzak tek tatile hakkini harcamış.
Anlıyorum ama daha önce bana bu teklif sunuldu o zaman maddi olarak sıkıntı yoktu sonradan çocuk odası ve araba modeli yükseltme gibi durumlardan sıkıştık ben o dönemde küçük çocukla yol ve hamilelikten kaynaklı istemedim şimdi ben kendim tercih etmişken o bencillik yapmış olmuyor aslında konuyu çocuk uyuturken yazdım eksik bilgiler olunca da karıştı herşeyBen gebe halimle evde kucuk cocuga tek basima bakarken durumumuz cok iyi olmadigi halde esimi boyle yollamazdim. Ben sizde sonradan gidersiniz diye dusunmustum ama esiniz bencillik yapiyor bence bu konuda
Ay tam nokta atışı yapmışsınız bizde de böyle işte yani şuan eşimin tatili 1.500 civarı Bi ücret tutuyor ki büyük ihtimalle bu sadece yol ve yemek parası çadırda kalma düşünceleri vardı emin değilim ama öyle yapacaklar benimle gitse çadırda kalamayız küçük çocuk vs yol masrafı desek zaten geçen yıl gittigi mizde o zamanın fiyatı ile 2.500 sadece yılda harcadık şimdi 5 6 bin bulur yani şuan onun gitmesi maddi durumumuz için sıkıntı oluşturmuyor ama beraber gitmemiz için uygun değil
evet konu sahibi bu kadar iyi niyetli olma derim bende :)ablam seni üzerler bu kadar verici olma kendinden, başka da bişey demicem sana.
Bu fiyat neye göre veriliyor bilmiyorum eşime arkadaşı bu ücreti söyleyince gelebilirim dedi ya erkeklerin kendi arasındaki şeyler bunlar sonuçta asker arkadaşı yıllardır görüşemiyor aralarında harcama şekli ne olur kim neyi ayarladı bilmiyorum olaya o kadar dahil olmadım hani belki de içlerinden biri herşeyi ben karşılıyorum siz sadece yol masrafını ödeyin demiş de olabilir çünkü eşimin çevresi genelde böyle birbirlerine karşı cömertlerGecen seneye kadar cadir tatili yapiyorduk eşimle. Gebe kaldigim icin gidemedik. Cadir oyle uygun birsey degil ki. Cogu gittigimiz yerde pansiyonda kalsak daha ucuza geliyordu ustelik en azindan kahvaltimiz hazir olacakti. Zaten genelde mangal yakiliyor. Kamp alaninda ortak ates varsa ne ala yoksa kömür bul, mangal bul, izgara bul. Sonra onlari ya temizle(temizlik mlz. Lazim) ya da yenisini al. e tabi işin birde alkol ayagi var, hava cok sicak hadi bi denize gidelim aciktik tost yiyelim 2 bira icelim, çay icelim, kahve icelim derken erken rezervasyonla 9000tl ye otelde kalabilecekken cadir tatiline 10.000 harcadik. 2 sene once 8 gunlugune. Ama tabi bizim tatil anlayisimiza otel ters olduğu için pişman olmadik.
1500tlye nerede cadir tatili yapacaklar? Soyleyeyim de benimkide gitsin. Dalga geçmiyorum ciddiyim bu arada. Bu aralar bir yere gitse cok mutlu olcam da
Ben ilişkilerde karşılıklı mutlu etme, anlayış vs olmasından yanayım yani benim eşim beni mutlu etmek için elinden geleni yapmaya çalışıyor buna emin oldugum için olaya böyle iyi niyetli yaklaşıyorum, adam tam tersi olsa zaten salakmıyım bende kendimi düşünürüm ama o beni düşünüyor bana karşı verici oldugu için bende ona karşı verici oluyorum al gülüm ver gülümevet konu sahibi bu kadar iyi niyetli olma derim bende :)
Burada da eşe güven devreye giriyor diyelim o zaman.Alkol almasa bıle arkadaşlarına uyacaktır. Alkolsüz içecekler de pahalı
Hem ben her şeyi detaylı anlatıldığını düşünmüyorum erkeklerin.
Ve aldatmadan bahsetmiyorum
Adam arkadaşlarıyla 4 5 günde harcayacağı parasıyla karısını dinlendirecek her şey dahil iyi bir işletmeye 1 gün bile gidemezdi.Kadın daha hamileymiş, çocuk gürültüsünden uzak tek tatil hakkını harcamış.
Ay evet eşim de bu mantıkta kendi gidip begenirse hemen bizim için de ayarlar ve böyle şeyler bence çok güzel yani yanında yokken beni düşünüp beraber geliriz demesi hoş Bi hareket zaten genel olarak bizim için çabalar günü birlik gidip gezilecek yerlere beraber gideriz yakın iller olsun bu teklifleri sürekli sunan birisi bazı üyeler bencillik yapılıyor diye yazdı garip geldi yani bikaç yılda bir defa kendi arkadaşları ile gitmesi bence bencillik degil ortada haksızlık olan Bi durum olsa o zaman derim ben duruyorken gidemezsin önce biz diye hani öyle yazılıyor ki sanki ben kerizimArkadaşlarıyla değil ama kuzeniyle tatile gider eşim.
İsterse arkadaşlarıyla da gider ama galiba rahat edemiyor o yüzden hiç böyle girişimi olmadı.
Bence konu sahibi gayet makul düşünüyorsunuz.
Bu arada bende kendim,kızımla,kardeşimle,ailemle gidebilirim tatile,gidiyorum da zaten.
Hatta bence kısacık bir ara iyi geliyor.
Hem anlatacak,paylaşacak çok şeyler biriktiriyoruz.
Eşim bensiz tatile gidip geldiğinde,beğendiği yerlere beraber gidelim diye plan yapıyor.
Daha sonra birlikte de gider vakit geçirirsiniz öyle de Güzel oluyor,eş rehber oluyor
Yan yana erkekler masaj yapsa eşiniz okey miydi?Aynen öyle. Bende gönderirim, eşimle masaja gitmiştik, yan yana kizlar masaj yapmıştı sonra da bir güzel kese yapmışlardıbana da çok şaşırmıştı herkes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?