• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esinin ailesini seven ve iyi anlasan var mi?

Merhabalar hanımlar, eşimin ailesi çok tuhaf ve anormal insanlar saygı sevgi aidiyet hissi hiç yok alışamadım hiç onlara yıllar geçmesine rağmen. Merak ediyorum bi ben mi böyleyim yoksa herkes benim gibi mi? Yorum yazarsanız sevinirim...
Tabii ki herkes sizin gibi değil. Çok iyi kayın aileler de var, berbat olanları da. Bazen kendiliğinden akar gider güzel ilişkiler, bazen ne yapsan da olmaz. Kişilere göre değişir bu durum.

1 kişi hariç seviyorum genel olarak ,onunla da görüşmüyorum zaten :)
Ne benim onlara ne onların bana bir zararımız olmamıştır arada anlaşmazlıklar çıksa da hiç seviyeyi aşmadık.
Bu arada ben de alışamadım 10 yılı devirdik ama bir şekilde idare ediyorum zaten yaşlı insanlar ,aradaki parazitler olmasa eminim kayınvalidem Dünya iyisi olur.

Merhabalar hanımlar, eşimin ailesi çok tuhaf ve anormal insanlar saygı sevgi aidiyet hissi hiç yok alışamadım hiç onlara yıllar geçmesine rağmen. Merak ediyorum bi ben mi böyleyim yoksa herkes benim gibi mi? Yorum yazarsanız sevinirim...
10 senelık evliyim hiç bir şey değişmedi. Bazen olmayınca olmuyor. Sevilmiyorsunuz istenmiyorsunuz. Ve sonunda kabulleniyorsunuz. Benim kabulleniş şeklim onları hayatımdan tamamen silmek oldu. Şu kısacık dünyada artık birilerini memnun etmek idare etmek için yaşamamam gerektiğinin farkındalığı var artık bende. Ne ölüme ne dirime misali :) eşim de destekliyor çünkü savunulacak bir tarafları kalmadı. Şimdi ise gayette mutluyuz hayatımızda bir eksikliklerini hissetmiyoruz. :KK51:

ben eşimin anne ve babasını çok seviyorum. hiç bi zararları olmadı bana, faydaları da olmadı, yapmak istedikleri şeyleri kızları yaptırmadı bundan çok eminim. ama hiç kızmadım çünkü herkes kendi çocuklarını dinliyor çoğu zaman.

görümcelerimi önceden çok seviyordum, çocuğum olduktan sonra yapabilecekleri halde hiçbişey yapmadıkları (manevi) için onlar hakkında aslında çok yanıldığımı gördüm, daha bi sürü şey oldu ve sınır koydum. çok sinir oluyordum ama son bi kaç aydır nötrüm hiçbişey hissetmiyorum onlara karşı. kendi içimde kavgam bitti.

Ben seviyorum çünkü iyi insanlar, bana bir kötülükleri zararları yok aksine gayet bir sürü yardımları var. Bize geldiklerinde gelindir hizmet etsin gibi bir olayları yok, yemeği falan hep kayınvalidem yapıyor, ütüyü kayınpeder. Onlara gidince de öyle elimizi cebimize atttrmazlar, özel günlerde hediye vs düşünürler.

ben de çok severim. zaten uzak mesafedeyiz çok sık görüşmüyoruz ama bana bir zararları dokunmadı. belki de uzağız diye farkında değilim, annesi ve ablası çok iyidir. annesi biraz mesafelidir ama o da iyidir.

Ben tanıştığımdan itibaren aradaki saygı ve mesafeyi hep korumuşumdur. Birbirimize bayılmak zorunda değiliz, ben genelde oğullarına davranış şekillerine göre tavır alıyorum. İnanın oğlunu seven saygı duyan gelini el üstünde tutar kıymet verir, zamanla sizde bu saygıya sevgiye karşılık vermeye başlarsınız. Aranızdaki ilişki tam nasıl bilemeyiz ama sevmek zorunda değilsiniz, sadece aradaki saygıyı korusanız yeterli olur diye düşünüyorum. 7 senelik evliyim bu şekilde davranarak tüm tartışmaların sürtüşmelerin önüne geçmiş oldum. Asla sorunlarına kendimi dahil etmedim, kendi oğulları yla halletmelerini sağladım yıpranmadık ve karşılıklı sevgi zamanla oluştu bu şekilde.

Kayın ailenin iyisi de kötüsü de vardır.Bunun evliliğinizi ne kadar etkileyeceği size ve eşinize bağlı.

kv bize hakimiyet kurmak bizi yönetmek isteyen biri olmadığı için iyi anlaşıyoruz. yaş farkımız çok, arada nasihat oluyor dinliyoruz işte :D bana bi yanlışları olmadı, bize geldiklerinde ağırlıyorum bizde gidiyoruz, eşimin kardeşleri, eltilerim iyi onlar varken daha şen şakrakız çünkü kafalarımız uyuyor, bana hediyeler alırlar özel günlerde, bende yeğenlerine eltime falan alırım değişik biryere gittiğimizde, özel günlerde falan. kv ile kp dediğim gibi görüşürüz biyerden sonra sohbet biter tv'ye dalarlar bende kendi halimde telefona bakarım, ev işim varsa yaparım vb. iyiyiz yani.

20 yıldır hala anormal ve tuhaf buldugum insanlardır kendileri.
Sevgi desen nötr hissediyorum.
Umurumda değiller açıkcası.
Kimse kimseyi aramaz aylarca :)
Küsmezler de aramıyorum diye.
En son eşimin kardeşiyle yaşadığımız bir olaydan dolayı ben gitmeyi düşünmüyorum, komple kapımı kapattım.

Herkes sizin gibi değildir ama herkesin kayın aileside mükemmel degildir. İlişkiler ona sekillenir. Ben kendi adima 12.5 yıl oldu evleneli hiç sorunumuz olmadi. İyi insanlar , şimdi iyi olan insandan gicik kapsam sorun bende olur. Ama kötülük yapan insanlarda cok fazla onları sevmeme hakkimiz var

Ben varım ve seviyorum. Çünkü beni ilk günden itibaren çocukları gibi gördüler, eşimden bağımsı aradılar sordular hep nişanlıyken. Hep saygı duydular, hiç aramadan danışmadan evime gelmediler, bir şeye karışmadılar ve aileme inanılmaz saygılı sevgili davrandılar. Size bunları hissettirmiyorlarsa soğuk hissetmeniz normal, eşiniz aradaki dengeyi kuruyorsa sorun etmeyin boşuna kendinizi.

Ben onlardan razıyım, Rabbimde razi olsun inşallah, severim sayarım,onlarda sever sayar, hiç evlatlarından ayırdıklarını görmedim benide torunlarinida aynı sekilde

severim ve saygı da duyarım, iyi insanlar cocukları için emek verip çabalamışlar ve benim yuvam olmus. bu tamamen karşılıklı anlayışa bağlı birde nasip tabiki her aile aynı olmuyor

Back
X