Evet o kadar şey dediler sonra öfke diyorlar saçmalığa bak insan bu kadar ileri gider mi artık nefret ediyorum hani yılların birikimü olsa neyse hata ben de çok Yüz verdimözel olmazsa sormak istiyorum yanii naptınızda size böle bişey dediler gerçekten çok ayıp etmişler görümceye noluyo ya bide hadsiz hepimizin sonuçta hataları oluyor nolursa olsun evlenince aile oluyoruz her hatada böle agır konuşulmazki sizi istemiyosa cocuğunuzuda görmesin bi büyük olarak yapıcı olmalı kayınvalide. kimse arkasında duramayacağı lafları söylememeli ben olsamm hayyyaatta gitmem yüzüne dahi bakmam ölesine çirkeff gelin lazım.
Eşim bir şey demiyor banaBen varim gorusmeyen
Esim de zorunlu haller disinda gorusmuyor
Oglumu da gondermeyi dusunmuyorum su an icin
Var benim de elbet gecerli nedenlerim
Bosver esin ses etmiyorsa sen de gorusme
Canım eşim her şey den haberdar benim tarafımda ama ailesini de kırmıyor ortada duruyor ama beni ezdirmezBen varim gorusmeyen
Esim de zorunlu haller disinda gorusmuyor
Oglumu da gondermeyi dusunmuyorum su an icin
Var benim de elbet gecerli nedenlerim
Bosver esin ses etmiyorsa sen de gorusme
Ne mutluEşim bir şey demiyor bana
şok oldum çok sinirlendim resmen hakaret o görümceye noluyo terbiyesiz bencede fırsat bu fırsat haklısında zaten konuşmaa canım bide millet anlamasın diye çaba gösterende sen olma boşver onlar rezil olsun nasıl sabredip soğuk kanlı kaldın sasırdım ben parçalardım kessin allah sana sabır yuvana huzur versinyeni_ay burda anlattım
Canım ben de çok sinirlendim ya olayın üzerinden bayağı geçti eşimin gözünde kavgacı bir eş konumuna düşmek istemediğim için seviyemi bozmadım normal de de sakin biriyim şimdi eşim benim tarafımdaşok oldum çok sinirlendim resmen hakaret o görümceye noluyo terbiyesiz bencede fırsat bu fırsat haklısında zaten konuşmaa canım bide millet anlamasın diye çaba gösterende sen olma boşver onlar rezil olsun nasıl sabredip soğuk kanlı kaldın sasırdım ben parçalardım kessin allah sana sabır yuvana huzur versin
Benim de çok şükür eşlerimiz desteksakin gitme..bana da cok hakaret etti kv yıllardır da sürekli problem çıkarır laf sokar.Yakinda bu sehri terk edecem biktim artik zaten..keske görüşmesem ben de ama ne mümkün o kadar laf sayiyor sayiyor sonra bisey olmamis gibi geliyor gidiyor.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Ben eşimden yana şanslıyım ama malesef kv yilan dilli..
Eşimle ailesinin ilişkisine karışmıyorum kendim görüşmüyorum o ister gider ister ararBende varım üç dört ay kadar eşimle gitmedim gündüz gidip akşam yemeğine kalmadan geldim.
Sebebi ise küçük görümce bana hakaret etmişti kv tepkisiz kalmıştı ondan sonra yine eşimin hatırı için gittim görümce ile konuşmadım ama eşim olanları bi an unutup görümcemi öpüp harçlık verince bende film koptu aylarca eşimle oraya ayak basmadım.
En son eşimle kavga ettik kv kp herşeyi anlattım evime karışmasın kimse eşimi dolduruyosunuz dedim.
Bi daha bu yüzden kavga edersem oğlunuza tekmeyi basarım dedim
Korktular öyle diyincemelek oldular şimdi görümce yenge diye diye geziyor tabiki umurumda değil ama bana karşı dikkatli adımlar atıyorlar en azından bazen sert olmak bazen mesafeli olmak iyidir...
Işte ne yüZsüzlersakin gitme..bana da cok hakaret etti kv yıllardır da sürekli problem çıkarır laf sokar.Yakinda bu sehri terk edecem biktim artik zaten..keske görüşmesem ben de ama ne mümkün o kadar laf sayiyor sayiyor sonra bisey olmamis gibi geliyor gidiyor.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Ben eşimden yana şanslıyım ama malesef kv yilan dilli..
Canım en güzeli hiç muhatap olmamakBende varım üç dört ay kadar eşimle gitmedim gündüz gidip akşam yemeğine kalmadan geldim.
Sebebi ise küçük görümce bana hakaret etmişti kv tepkisiz kalmıştı ondan sonra yine eşimin hatırı için gittim görümce ile konuşmadım ama eşim olanları bi an unutup görümcemi öpüp harçlık verince bende film koptu aylarca eşimle oraya ayak basmadım.
En son eşimle kavga ettik kv kp herşeyi anlattım evime karışmasın kimse eşimi dolduruyosunuz dedim.
Bi daha bu yüzden kavga edersem oğlunuza tekmeyi basarım dedim
Korktular öyle diyincemelek oldular şimdi görümce yenge diye diye geziyor tabiki umurumda değil ama bana karşı dikkatli adımlar atıyorlar en azından bazen sert olmak bazen mesafeli olmak iyidir...
Aaa bende de seninki gibi elti görmezden geliyorumBen kv ve kp ile seyrek görüşürüm mümkün olduğunca. Şimdi torun olacak habire görüşmek isteyecekler ama iki ailenin de sık gidip gelmesini engellemeye çalışıcam.
Eşimin abisi ve o şeytan karısıyla hiç görüşmüyorum.
Biz kavga ettik zaten eltimle kaynım boşanıyo görmek zorunda değilim bi dahaAaa bende de seninki gibi elti görmezden geliyorum
Anam babam deme mi arada git demis sagolsun yaa Allah sana sabir versin .cok tatlisin ya son kısma bayıldım. Benim koca adam olmaz zaten olmadı yani anasının danasinin laflariyla hareket eder çalışma dışarı çıkma anam babam deme gelemezler sen arada gidersin biz seni aldık aileni unut benim aileme git gel saygı duy vs vs napiim da böyle kocayi hih Allah muhtaç etmesin onlara gidiyorum kafam rahat inşallah
Ben de görüşmüyorum onlar kaç yıllık evliler neden ayrıldığınıBiz kavga ettik zaten eltimle kaynım boşanıyo görmek zorunda değilim bi daha
Amin tsk ederimAnam babam deme mi arada git demis sagolsun yaa Allah sana sabir versin .
Bende karışmadım gitme gelme demedim ama eşim benim fikirlerime pek saygı duymadı ,duydu da çok uzun sürmedi gidelim dedikçe sen git ben gelmem dedim o da yalnız gitmedi en sonunda kavga patladı..Eşimle ailesinin ilişkisine karışmıyorum kendim görüşmüyorum o ister gider ister arar
12 yıl ya da daha fazla. Eltimden yaka silkti eşimin abisi, adamın saçı beyazladı genç yaşında. Çocukları olmuyor diye kadın fesata bağlamış.Ben de görüşmüyorum onlar kaç yıllık evliler neden ayrıldığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?