Hmmm valla kıskanç insanları anlamıyorum ama çocuğunun olmaması üzücü12 yıl ya da daha fazla. Eltimden yaka silkti eşimin abisi, adamın saçı beyazladı genç yaşında. Çocukları olmuyor diye kadın fesata bağlamış.
Eşin sana gel demese keşke oraya gidince rahat ediyor musun canımBende karışmadım gitme gelme demedim ama eşim benim fikirlerime pek saygı duymadı ,duydu da çok uzun sürmedi gidelim dedikçe sen git ben gelmem dedim o da yalnız gitmedi en sonunda kavga patladı..
Kv kp ile aşırı sorunum yoktu gündüz onlar için giderdim torununu sevsin diye kızımı da gönderirdim kp ile ama kavga çıkınca eşimle gittiğimde döküldüm onlara bana hak verdiler destek oldular. Bende o akşamlık yemeğe kaldım ama sık sık tekrar etmeyi düşünmüyorum..
Doğumuna da çok az kalmış:) kaçıncı çocuk12 yıl ya da daha fazla. Eltimden yaka silkti eşimin abisi, adamın saçı beyazladı genç yaşında. Çocukları olmuyor diye kadın fesata bağlamış.
Profil fotona bayıldım :)Bende karışmadım gitme gelme demedim ama eşim benim fikirlerime pek saygı duymadı ,duydu da çok uzun sürmedi gidelim dedikçe sen git ben gelmem dedim o da yalnız gitmedi en sonunda kavga patladı..
Kv kp ile aşırı sorunum yoktu gündüz onlar için giderdim torununu sevsin diye kızımı da gönderirdim kp ile ama kavga çıkınca eşimle gittiğimde döküldüm onlara bana hak verdiler destek oldular. Bende o akşamlık yemeğe kaldım ama sık sık tekrar etmeyi düşünmüyorum..
Rahat edemiyorum aslında eşim varken rahat edemiyorum hareketten özet çıkarıyorlar. Tek kızımla gidince gayet rahatım, Aslında eşimin orda ailesine cıvıması sinirimi bozuyor ve suratım asılıyor diyebilirim.Eşin sana gel demese keşke oraya gidince rahat ediyor musun canım
Teşekkür ederimProfil fotona bayıldım :)
Kötü kalpli biri olmasa ben de üzülüyodum önceden.Hmmm valla kıskanç insanları anlamıyorum ama çocuğunun olmaması üzücü
Aynen 1 ay civarı :) İlk ve son çocuğum inşallahDoğumuna da çok az kalmış:) kaçıncı çocuk
Normal doğum mu sezeryan mi düşünüyorsunKötü kalpli biri olmasa ben de üzülüyodum önceden.
Aynen 1 ay civarı :) İlk ve son çocuğum inşallah
Kötü kalpli biri olmasa ben de üzülüyodum önceden.
Aynen 1 ay civarı :) İlk ve son çocuğum inşallah
Büyük konuşmadım kız, bak 'inşallah' demişimbüyük konuşma kizzz Allah hayirlisinj versin Allah tamamına erdirsin bu arada
Sezaryen yapacağım canım.Normal doğum mu sezeryan mi düşünüyorsun
Oyyy yerim o minnaki ben Hayırlı evlat olsun sağlık ve huzurla buyut şekerimBüyük konuşmadım kız, bak 'inşallah' demişim
Amin, normalde 1.5 ay var da doktor bu çok durmaz karnında 1 aya buraya gelirsin diyor
bu lafın üstüne bende gitmezdim çok haklısınızCanım bayramda bile gitmek istemiyorum düşün bana telde bir ömür bize asla gelme dedi daha neler neler görümcem de tam bi şeytansın dedi
Aynen canım eşimin yanında ailesinden bahsetmiyorum onları kötülemiyorum eşim arar eşim kızım oraya gider ben kendi içimde sildim onları bana büyük yanlış yaptılar asla affetmiycem kaynanamı bi akraba ortamında görsem saygımı bozmuyorum onun dışında işim olmaz onlarlaben gorusmuyorum, herhangi bir eksiklik de duymuyorum. yegane kuralim:
- bakacagin yuze tukurme, tukurecegin yuze bakma.
bu dogrultuda agzimi acip hicbir tepki vermem esimle olan diyaloglarina da.
bu sekilde zaten kazanan siz olursunuz, siz bos verin gerisi rahvan gider uzulmeyin.Aynen canım eşimin yanında ailesinden bahsetmiyorum onları kötülemiyorum eşim arar eşim kızım oraya gider ben kendi içimde sildim onları bana büyük yanlış yaptılar asla affetmiycem kaynanamı bi akraba ortamında görsem saygımı bozmuyorum onun dışında işim olmaz onlarla
Güya sonradan pişman olmuş öfke falan ya bu nasıl edep insan bu kadar ileri gider mi ki bu lafları yutsaydım ilerde her şeyime yine karışırlardıbu lafın üstüne bende gitmezdim çok haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?