Eşinin ailesiyle görüşmemek

12 yıl ya da daha fazla. Eltimden yaka silkti eşimin abisi, adamın saçı beyazladı genç yaşında. Çocukları olmuyor diye kadın fesata bağlamış.
Hmmm valla kıskanç insanları anlamıyorum ama çocuğunun olmaması üzücü

Eşin sana gel demese keşke oraya gidince rahat ediyor musun canım

12 yıl ya da daha fazla. Eltimden yaka silkti eşimin abisi, adamın saçı beyazladı genç yaşında. Çocukları olmuyor diye kadın fesata bağlamış.
Doğumuna da çok az kalmış:) kaçıncı çocuk

Profil fotona bayıldım :)

Eşin sana gel demese keşke oraya gidince rahat ediyor musun canım
Rahat edemiyorum aslında eşim varken rahat edemiyorum hareketten özet çıkarıyorlar. Tek kızımla gidince gayet rahatım, Aslında eşimin orda ailesine cıvıması sinirimi bozuyor ve suratım asılıyor diyebilirim.
Profil fotona bayıldım :)
Teşekkür ederim

büyük konuşma kizzz Allah hayirlisinj versin Allah tamamına erdirsin bu arada
Büyük konuşmadım kız, bak 'inşallah' demişim
Amin, normalde 1.5 ay var da doktor bu çok durmaz karnında 1 aya buraya gelirsin diyor

En güzeli bu kimse değeri hak etmiyor

Artık öğrendim görümce kaynanaya güven asla olmaz

Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder

Kızlar kendinizi asla ezdirmeyin

ben gorusmuyorum, herhangi bir eksiklik de duymuyorum. yegane kuralim:

- bakacagin yuze tukurme, tukurecegin yuze bakma.

bu dogrultuda agzimi acip hicbir tepki vermem esimle olan diyaloglarina da.

ben gorusmuyorum, herhangi bir eksiklik de duymuyorum. yegane kuralim:

- bakacagin yuze tukurme, tukurecegin yuze bakma.

bu dogrultuda agzimi acip hicbir tepki vermem esimle olan diyaloglarina da.
Aynen canım eşimin yanında ailesinden bahsetmiyorum onları kötülemiyorum eşim arar eşim kızım oraya gider ben kendi içimde sildim onları bana büyük yanlış yaptılar asla affetmiycem kaynanamı bi akraba ortamında görsem saygımı bozmuyorum onun dışında işim olmaz onlarla

bu sekilde zaten kazanan siz olursunuz, siz bos verin gerisi rahvan gider uzulmeyin.

bu lafın üstüne bende gitmezdim çok haklısınız
Güya sonradan pişman olmuş öfke falan ya bu nasıl edep insan bu kadar ileri gider mi ki bu lafları yutsaydım ilerde her şeyime yine karışırlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…