ben de kv, elti ve kayınla konuşmuyorum yaklaşık 6-7 senedir.Kızlar kaynanamla en son tavır yapmıştım bekar görümcem kaynanam arayıp hakaret etmişlerdi ki çok ağır sözler evli görümcem barıştırmak için kızının doğumgününe davet etti gitmedim kaynanamı akraba ortamında görünce mecbur konuşuyorum ama iki aydır evlerine gitmiyorum fakat Kayınbabama değer veriyorum eşinin ailesiyle görüşmeyen var mı kızım ve eşim gidip geliyor kinci değilim ama bana hakaretlerini unutamam onlarla konuşmuyorum sadece evli görümcemle telefonda konuşuyorum
Yok canım akraba ortamında normal saygılar daha kimse küslüğü bilmiyorben de kv, elti ve kayınla konuşmuyorum yaklaşık 6-7 senedir.
ancak akraba ortamında denk gelirsek, kv laf atarsa hı, hı derim o kadar. kayın ve elti ile asla merhabam dahi yok, olmaz da. ama geri kalanıyla görüşürüm gider gelirim.
Öyle çekişmeli bi ilişkim yoktu neden sadece seviyelerini bu kadar düşürdüler anlamıyorumben de kv, elti ve kayınla konuşmuyorum yaklaşık 6-7 senedir.
ancak akraba ortamında denk gelirsek, kv laf atarsa hı, hı derim o kadar. kayın ve elti ile asla merhabam dahi yok, olmaz da. ama geri kalanıyla görüşürüm gider gelirim.
Yok canım akraba ortamında normal saygılar daha kimse küslüğü bilmiyor
bana da akraba ortamında çaktırma dediler ama umursamıyorum.Öyle çekişmeli bi ilişkim yoktu neden sadece seviyelerini bu kadar düşürdüler anlamıyorum
Kızlar kaynanamla en son tavır yapmıştım bekar görümcem kaynanam arayıp hakaret etmişlerdi ki çok ağır sözler evli görümcem barıştırmak için kızının doğumgününe davet etti gitmedim kaynanamı akraba ortamında görünce mecbur konuşuyorum ama iki aydır evlerine gitmiyorum fakat Kayınbabama değer veriyorum eşinin ailesiyle görüşmeyen var mı kızım ve eşim gidip geliyor kinci değilim ama bana hakaretlerini unutamam onlarla konuşmuyorum sadece evli görümcemle telefonda konuşuyorum
cekemiyorum ki bak simdi de geldi o....hint filmi açmış onu izliyor ölürmüsun öldürür musun git evinde izle halt var benim evimde offf k.bakma canım ağır oldu ama şuan sinir kupuyum patlamak uzereyim lanet olsunOff gitme bence nasıl çekiyorsun
Opuyorum kız seni alnından çok doğru yazmissin elalemden utanirlar kendi oğlundan gelininden utanmazlar wallahi bi fırsatını yolunu bulsam bende gitmiycem gelmiycem ama bana yaptıklarını tüm sülaleleri bilir herkese uydurma biseyler anlatmışlar gerçek yüzlerini gösterdim samimi olmam elmis demem yanlarında belli ederim tavrimi Bosanicam iste kına yakarlar bi taraflarınabana da akraba ortamında çaktırma dediler ama umursamıyorum.
hakaret etmeden önce düşüneceklerdi. elden utanıyor da oğlunun karısına hakaret etmeye utanmıyorlar mı?
ne anne diyorum, ne evime kabul ediyorum. sadece kızlarım doğduğunda 1-2 gece eşimin hatrı için kv yi kabul ettim.
kayın ve eltiye ise asla hakkım helal değil, ölseler cenazelerine gitmem. tabi kv ye de hakkımı helal etmiyorum.
Opuyorum kız seni alnından çok doğru yazmissin elalemden utanirlar kendi oğlundan gelininden utanmazlar wallahi bi fırsatını yolunu bulsam bende gitmiycem gelmiycem ama bana yaptıklarını tüm sülaleleri bilir herkese uydurma biseyler anlatmışlar gerçek yüzlerini gösterdim samimi olmam elmis demem yanlarında belli ederim tavrimi Bosanicam iste kına yakarlar bi taraflarına
ben daha 1 haftalık evliyken kv yeni gelin adayları araştırmaya başlamış bile. tabi aramızı bozmak için de uğraşıyorlardı. ben 1. ayın sonunda öğrendim her şeyi. madem öyle, al oğlunu başına çal dedim, eşime de seni boşuyorum ulen dedim. eşim ağladı yalvardı, anasını evden gönderdi. şimdi de araları limonidir ama kendini hiç suçlamaz, tek suçlu benim :)Opuyorum kız seni alnından çok doğru yazmissin elalemden utanirlar kendi oğlundan gelininden utanmazlar wallahi bi fırsatını yolunu bulsam bende gitmiycem gelmiycem ama bana yaptıklarını tüm sülaleleri bilir herkese uydurma biseyler anlatmışlar gerçek yüzlerini gösterdim samimi olmam elmis demem yanlarında belli ederim tavrimi Bosanicam iste kına yakarlar bi taraflarına
kocandan memnun değilsen boşan ama onlar için boşanıp memnunmu edecen kendilerini ,
kocamı boşayıp maaşını yedirmem size diye haber yolladım ,
ben daha 1 haftalık evliyken kv yeni gelin adayları araştırmaya başlamış bile. tabi aramızı bozmak için de uğraşıyorlardı. ben 1. ayın sonunda öğrendim her şeyi. madem öyle, al oğlunu başına çal dedim, eşime de seni boşuyorum ulen dedim. eşim ağladı yalvardı, anasını evden gönderdi. şimdi de araları limonidir ama kendini hiç suçlamaz, tek suçlu benim :)
cok tatlisin ya son kısma bayıldım. Benim koca adam olmaz zaten olmadı yani anasının danasinin laflariyla hareket eder çalışma dışarı çıkma anam babam deme gelemezler sen arada gidersin biz seni aldık aileni unut benim aileme git gel saygı duy vs vs napiim da böyle kocayi hih Allah muhtaç etmesin onlara gidiyorum kafam rahat inşallah
Amin canım Allah razi olsunherşey gönlünce olsun inşaalhh hayatım
aman dengesiz işte.nasıl nasıl yeni gelin mi tövbeler olsun bi yaşıma daha girdim KV ne iciyormus kız aynindan istiyorum
özel olmazsa sormak istiyorum yanii naptınızda size böle bişey dediler gerçekten çok ayıp etmişler görümceye noluyo ya bide hadsiz hepimizin sonuçta hataları oluyor nolursa olsun evlenince aile oluyoruz her hatada böle agır konuşulmazki sizi istemiyosa cocuğunuzuda görmesin bi büyük olarak yapıcı olmalı kayınvalide. kimse arkasında duramayacağı lafları söylememeli ben olsamm hayyyaatta gitmem yüzüne dahi bakmam ölesine çirkeff gelin lazım.Canım bayramda bile gitmek istemiyorum düşün bana telde bir ömür bize asla gelme dedi daha neler neler görümcem de tam bi şeytansın dedi
Canım şöyle anlataym görünürde bi sorunumuz yoktu bu sene ev kredisi çektik borcun altına girdik harcamalarıma karışmaya başladı(Zaten öyle çok harcama yapan biri de değilim) en son evime geldiğinde marketten 10 tl lik kek kola Çekirdek aldım bu ne ya eve boş boş şeyler alıyorsun dedi taşınırken eski bi fırınım vardı yandı çöpe attım her gelişinde o fırından bahsediyordu sinir oldum üstelik fırını götürecektim annen bırakmadı dedi (Zaten taşınırken yeni eve ankastre aldık büyük fırını kaynanama verdik) o hala yanmış fırının derdinde. Netten bi ayakkabı beğendim ya alma senin ayakkabın çok dedi ( en son 7 ay önce doğum yaptım oldu zamandan beri Alışveriş yapmadım) işte o gün ona tavırlı soğuk davrandım bu olandan sonra avm de karşılaştık görümcem kaynanam eltimin bebeğine hediye kıyafetler alıyordu kaynanam beni pek takmadı ben de o ortamda eşim yanımda onları öpmeden o ortamı terk ettim sonra beni telde görümcem aradı kaynanamla birlikte hakaretlere başladılar ilk görümcem sen kimsin iki defadır anneme saygısızlık yapıyorsun dedi sonra kaynanam pis maymun gelin bize bir ömür gelme asla dedi görümcem sen tam bi şeytansın şeytan çıktın dedi ben seviyemi bozmadım neden tavır yaptım kırıldığımı anlatmaya çalışıyorum yok onlar hala hakaretlere devam en son annen torunlari arasında ayrımcılık yapıyor dedim olay bundan ibaret ( evli görümcem arıyor barıştırmak için bazı insanlar öfke kontrolü yapamıyor dedi ya bu neyin öfkesi ben ne yaptım her zaman sevdim saydım hadi insan sinirle her lafı der bi ömür buraya gelme der mi) Ben o olandan sonra eşimin teyzesi hastaydı ziyarete gittik kaynanama normal saygılı davrandım akraba anlamasın diye ama dışarda görsem mesafeli olurum yani Sence bu hakaretlerin boyutuna göre ben çok şey yapmış mıyım
Ben varim gorusmeyenBi de çok zoruma gidiyor ya insan ne kadar öfkelide olsa hakaretin de bi sınırı var sonradan pişman olmuşlar ama ben çok kırgınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?