- 21 Mayıs 2013
- 985
- 1.016
- 88
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Benim merak ettiğim de eşiyle Gorusmeyen bayanların eşi acaba o bayanların ailesi ile gorusuyor mu?
Canim siz zaten anlasabildiginiz icin kv ile, bu lafa kirilmamaniz normal olabilir. Ama sunu unutmayin. Her kv sizinki gibi degil. Burayi takip ediyorsaniz, ne tur kv ler oldugunu az cok bilirsiniz. Simdi zaten halihazirda, kv ile sorunlu olan birinin bu lafa kirilmasi cok cok normal. Ayrica herkesin alinganlik duzeyi ayni degil ki. Bazi indanlar, yapi geregi cok alingan olabiliyorlar. Bu cok normal, İNSANİ farklar. Siz kirilmiyorsaniz, hic kimse kirilmamali diye bir sonuc cikarmayin burdan hemen.Yorumlarini cok seviyorum biliyorsun di mi.
Cok mantiklisin.
Benim kvde de hep der "Yeri geliyor annenle kavga ediyorsun, yeri geliyor kizimla kavga ediyorum. Belki 50 sene yuzyuze bakicaz seninle ben de kavga edebiliriz. Eger sen kavga cikarirsan ben uzatmicam, ben cikarirsam sen uzatma" ki hic kavga etmedik. Alttan alma ihtiyaci da hissetmedim.
O corba konusuna ben de kirilmazdim mesela. "Yine yap yine yiyelim sekerim" derdim. Benim yapamadigim ama kvnin yaptigi yemekler var. Canim istiyor bazen, kp oldugu icin gitmedigimi bildigi icin yapip yolluyor. Bazisi bunu bile laf sokmak zanneder mesela.
Benim ex elti adayim en yakin arkadasimdi. Kismet degildi olmadi. Ona gore kv cadidir. Kadin ayni kadin. Benim kocam ogulsa kaynim da ogluydu. Anlasamadilar. Boyle durumlar da var.
arada gidip geliyorduk ama geçenlerde bizim düğün fotolarından beni kesip yerime kendi resmini koyduğunu görünce artık ipler koptu görüşmüyorum çocuklarımı da yollamıyorum
Oha gordugum en buyuk sapiklik da buoldu nasil insanmis o kvben kv ile görüşmüyorum 10 yıllık evliyim 8 yıl aynı evde kaldık kp den bir tek kötü söz duymadım ama kv resmen hayatı da evliliği de zehir etti kocam ve çocuklarımın üzerinde benim hiçbir söz hakkım olmadığımı söylerdi defalarca mide kanaması geçirdim en sonunda dr eşime bu böyle giderse bir dahakine karının cenazesini almaya gelirsin dedi.ben de resti çektim benim canımı siz vermediniz ya beni boşa yada ayrı bi eve çıkalım dedim.eşim sağolsun beni tercih etti 2 yıldır ayrıyız arada gidip geliyorduk ama geçenlerde bizim düğün fotolarından beni kesip yerime kendi resmini koyduğunu görünce artık ipler koptu görüşmüyorum çocuklarımı da yollamıyorum eşim bana tam destek hiç bir şekilde git yada gidelim gibi birşey söylemiyor
Aynen canim sana katiliyorum. Ama yanlis mesaji alintilamissin.Bence kırılacak bir laf. Belkide bu kv nin başka böyle lafları da olunca bu bayan bu tepkiyi koymuştur. Benim annemde yeri gelir bana iğneleyici konuşur. Başlarda eşime de yapmaya kalktı. Ve hep Uyarırım o senin çocuğun değil damadın. Birbirinizi sevmeniz her istediğinizi soyleyebileceğiniz anlamına gelmez. Ben 5 dk sonra unuturum ama o unutmaz derim. Eşim hep der ben annenle çok iyi geciniyorum. Bana hiç ters konuşmuyor. Tabi hazırladığım alt yapıdan habersiz. Ben ki annem gibi dominant bir karakteri bu şekilde eşime karşı davranışlarında ikaz ettim ve annem dikkate aldı. Bu kv ler gelinlere böyle davranıyor ise tek sorumlu kocalar diye düşünüyorum. Ki annem artık öyle bir hal aldiki eskiden gelinden damat tan anneme dert yakınanlar yanına uğramaz. Çünkü annemin lafı. Büyütüp evlendirdiniz rahat bırakın gençleri. 2 gun kavga eder 3. Gün barışır onlar. Ama sizden doğarsa kavga bitmek bilmez der. Yani tek çözüm iyi koca iyi koca.
aman Allahım.. bende olsam konuşmam o ne yaa. ben de eşimin telefonuna bakmıştım bana dediki başkasının telefonu karıştırılmazbende de kocam o dedim. bu yaptığını unutma eda tamam mı diye tehdit etti
Bak işte bu değil yapılması gereken. Şahsım adına konuşayım. Beni de arasın mesela oğlunu 5 kere arayan kv yada görümce 1 kere de beni arasın. Yada aradığı zaman cikom nasıl diye bir istesin telefona. KP im öyledir mesela. Eşimi arar ise bir kere de beni de arar. Yada eşim i aramıştır çikomu ver bakalım der. Hal hatır sorar. Eşim 1 dk konuşur iyiyim şu bu. Be konu açarım dertleşirim kapatırız.İnşallah benim de iyi olur,bolca altın takarım kardeşimi sadece işteyken ararım yiğenim olursa az severim şimdilik bunlar var aklımda
yok kv demedi bunu kpDesenize o zaman kadın kendi oğlunu emzirirken de sütü mikropluymuş !
Hangi kafayı yaşıyorlar acaba ?
Aynen canim sana katiliyorum. Ama yanlis mesaji alintilamissin.
yok kv demedi bunu kp
benim kv ile sorunum olmadı sessiz sakim bi kadındır ama o kocası fena
Ben görümce değilim ama görümcemi çok severim ve içinde hep art niyet olmadığını düşünürüm. Hiç bir şeye karışmaz arkadaş gibidir benim için, zaten aynı yaştayız. Yeri gelir ihtiyacım olduğu zaman yardım da eder. Yeri gelir onun birşeye ihtiyacı olur ben elimden geleni yapmaya çalışırım.Aranızda hiç görümce ya da annesi kv olan yok mu?
Ben görümce adayıyım korktum açıkçası
ama o laftan sonra her hafta oğlumu gören kız. 2,5 ay ı geçti hala adım atmadı.bu yaptığını unutma eda tmm mı yı niye tehdit olarak algılıyorsun ki aşırıya kaçmamaya çalışın bence kötü anlamda demiyorum lütfen yanlış anlamayın
laf olsun diye diyorlar bazen hee diyip geçin ben iki üç yıl hee diyip geçerek yaşadım bazen iyi oluyo
Bence gitmelisin eğer sana hakaret veya saygısızlık yapmadıysa git, bak neden diyorum biliyor musun? insandır hata yapar ileride bizde belki kaynana olacağız ve ağzımızdan belki de sonradan hata olarak düşündüğümüz ufak tefek şeyler çıkacak. Ama sen kaynananın içinde fesatlık olmadığına eminsen o da bir anne yani gelinini de oğlunu da bekler. İlla ki çok samimi olmak zorunda değilsin en azından bayramda gönlünü al yeter. Tabi yine de senin kararın.Ya kızlar aslında benim kv ile pek sıkıntım yok ama o biraz arada kaynadı. Hani içinde fenalık olan bir kadın değil ama istemeden sıkıntı çıkmasına neden oldu. Ama ben yinede gitmek istemiyorum. sizce doğrumu yapıyorum. bayramda gitmedim kv m gelmemi istiyor hatta bi kere çift olarak gelenleri görünce üzülüyorum oğlum tek geliyor gibi bir şey söylemişti. bak bir vicdan yaptım şimdi.
Bence gitmelisin eğer sana hakaret veya saygısızlık yapmadıysa git, bak neden diyorum biliyor musun? insandır hata yapar ileride bizde belki kaynana olacağız ve ağzımızdan belki de sonradan hata olarak düşündüğümüz ufak tefek şeyler çıkacak. Ama sen kaynananın içinde fesatlık olmadığına eminsen o da bir anne yani gelinini de oğlunu da bekler. İlla ki çok samimi olmak zorunda değilsin en azından bayramda gönlünü al yeter. Tabi yine de senin kararın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?