Esinin ailesiyle gorusmeyenler buraya

Benim merak ettiğim de eşiyle Gorusmeyen bayanların eşi acaba o bayanların ailesi ile gorusuyor mu?

Herkeste aynı dert. Kendi seviyenizde olmayan insanlarla sıkıntı yaşamak çok normal. Anasının eteğinde çıkamayan babasından onay almadan hareket edemeyen erkekler yüzünden bu durumdasiniz. Kv kp neden bu kadar sıkıntı çıkarıyor işte bu yüzden. Ailesine saplı gelismemis kişilikler yüzünden. Aile olmanın manasını kavrayamamis bu canlılar yüzünden hayatımız zehir oluyor.
Yok ana hakkı yok baba hakkı bik bik bik öterler peki ya kul hakki ne olacak?
Vicdanı olan adam gibi adam karısının yanında olur.
Bir söz var eskilerden ''gelin değil gevur'' derler. Ülke insanın çoğunluğu bu şekilde görüyor ogullarinin eşini. Satın alınmış bir mal! bedava hizmetçi...
Size herseyi yapma hakkını üstlerinde görüyorlar. Erkek egemen hayat ne yazıkki böyle. Erkek üstün kadın aşağı. Soyadımiz degisiyor kaya kovugundan çıkmışiz gibi. Hadi bunu boşverelim. Kokenimiz nereye ait olduğumuz değişiyor
Bakınız nüfus cüzdanı arkası. Ait olmadığımız bir yer bize memleket olarak dayatiliyor. Oraya ait misiniz? Orali mısınız? Hayır!
Kaciniz kendi çocuğuna istedigi ismi koyabildi. sebelebettin canlar ,sakız ana su lar . Çocuğa kp ismini.koymuslar. kundaktaki çocuk sanırsın kahvede 2 el oyun oynamış elinde tesbih belirip sakalı çıkacak...
Kendini geliştirmiş, eğitimli, kariyer sahibi bir kadın olsaniz da olmasaniz da bunu yasıyorsunuz.
Kadınların gözünün yaşına bakilmadigi ev içi şiddete maruz kaldığı, cığır cığır kesildiği, yakildigi kursunlandigi sokakta başına ne geleceği belli olmayan bir ülke burasi.
Ne zaman bir gelin görsem üzülürüm, düğün konvoyu duysam kimbilir neler yaşayacak diyerek içim sizlar.
Allah vicdansizlara merhamet versin...

Çok güzel yazmışsınız elinize emeğinize sağlık.
Benim eşim evimizle ilgli kararlarda ailesini umursamaz allahtan. Bize karıştırmaz. Bizim fikrimiz bizim kararımız kimse karışamaz. Ama böyle olmayan birçok ev var. Örnek kuzenim. Oğlu olduğunda Emir ismini koyucaktı kp hep itiraz ediyordu. Bebek doğduğunda kız daha hastaneden bile çıkmamışken doğum belgelerini alıp gitmiş kendi istediği ismi yazdırmış nufusa. Ama kimse kullanmıyor o ismi gerçekten çok kötü duygular ya offf

Bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum ...
Komik bir durum bizimkisi aslında çünkü eşim beni ailesine karşı dikkatli olmam konusunda uyarmıstır fakat ben vicdan yapıp onu kulak arkası ettim vee boyumun ölçüsünü aldım...
Herkes ANNE BABA olamıyormuş maalesef onu öğredim..
Eşim annesi ile görüşmüyor babasıylada çok nadir..
Ama ben görüşmesinden yanayım yinede...
Benim annem hep yanımdadır eşimle anlaşamazlar ama işte torun baldan tatlı diyor...

acembuselik gorusmeme sebebiniz nedir esiniz ailesi ile gorusur mu

ben tam görüşmüyo sayılmam canım ama 6 aydır seslerini duymuyorum yüzlerini görmüyorum şark görevine geldik çünkü..

sebepten çok ne var bende:) nişanımdan beri binbir sıkıntı çıkardılar resmen evlenmeyelim diye, nikah tarihi aldığımız gün kp babamı arayıp "çocuklar nikah tarihi almış napcaz hiç bişi söylemiyolar" diye sitem etti babamın ağzı açık kaldı düğüne 1 hafta kala :)
dedesi ameliyat oldu eşimin ameliyat öncesinden eve çıkana kadar yanlarındaydım kv eşime acembuselik bi geçmiş olsun bile diye sitem edince eşimde şartel attı kavga ettiler, sonra benim oğlum karıcı demeye başladı sağdan soldan bu karıcı lafları geldi eşimin kulağına soğudu haliyle bu kadar seviyesiz insanlara insanlık yapmaya çalıştım
son bomba çok uzak bir akrabaları benim için ima ederek sürtük dedi ima ettiğini de açıkça belli etti, ben koptum ne aradığında açıyorum ne arıyorum memlekete gidince de sadece merhaba, zaten 6 aydır 2 kere aradı onda da açmadım
ilk şarka geldiğimizde olaylardan eşim sürekli başka illere gitti falan kv arayıp resmen dalga geçti oğlunun canını düşüneceğine bana ne o görüşemiyo musunuz diye kahkaha attı bende eşimin canı sağolsun çalışsın varsın yüzünü görmeyim dedim yüzüme kapattı bundan dolayı açmıyorum artık telefonlarını
kadın bi tuhaf karnım ağrıdı desem bana bizim bi akraba vardı onunda karnı ağrıyodu beyni su topluyomuş sende mi öylesin acaba diye saçma sapan hastalıklar kondurmalar falan
eşime gelirsek de o da buraya geldiğimizden beri kendisini akrabalarında 2 aile dışında arayan olmadı, annesi haftada 1 arar babası evimize icra geldiği için 2 aydır babası eşimle konuşmuyo bu olaylardan dolayı eşimde çok soğuk onlar aramadan aramaz

Bu yazıyı çerçeveleyip evimin duvarına asmak istedim inan...

Valla ben kaynanam cok yalanci ve ayrimcilik yapio kizinin cocuklarina ve bizim cocuklarimiza görumcemlerde õyle kaynanam bi kazak kizima yapti iki kazak kizinin ogluna sevmeye calisiyorlar ama farkindayim benim kizimi sorduklari bile yok ama cok beklerler bende kizimi onlari sevmesini istemicem ki zaten cocuk her seyden anlar sevgiden daha cok sevmez zaten

Belki oyle birsey yoktur ama. Bizim gelinde kendini kesti cocugumu benimsemediler diye komik komik isler. Oysaki herkes ne cok sever onun bebesini her simarikligini ceker koca koca kadinlar ama yok yinede anlayamadi. Belki sizinde goremediginiz birsey vardir. Ama belkide olaylar cidden cok farklidir ve sizin hissettiginizde dogrudur. Bilemedim simdi :) ama dediginiz gibi sevmiyorlarsa gorusmesenizde cok onemsemezler sanirim. Sizde gormus olursunuz gercek yuzlerini

Ben görüşmüyorum çünkü her fırsatta laf sokmaya çalışıyordu, hiç yeri ve zamanı değilken konu sadece benle ilgili olduğunda bile kızını ortaya atması (beni ezip onu yüceltme cabalari), torunları ciddi hastayken, bakacak kimse yokken gezmem var demesi, eşimin uyarısına rağmen gidecem de gidecem demesi, bunun yanında kızının çocuğunun azıcık ateşi varken bakkala bile gitmemesi,ortalığı çocuğun ateşi var , ateşi var diye velveleye vermesi. Maddi ve manevi olarak kızı ve oğlu arasında yaptığı ayrımcılıklarin artık bini geçmesi.

Ben 2 yıllık evliyim daha 2 aylık evliyken resti çektim. Ne bana şefkat gösteriyorlar, ne manevi yardımları var ne maddi yani hayatımda etkisiz eleman senin annen baban dedim. Sonuçta beni doğurmadı büyütmedi, herşeye uzaklar ama iş millete gösteriş olunca oraya gel buraya git.. Ya sen gider görüşürsün kendin, yok sende mecbursun diyosan eşyalarını topla git madem anlaşmalı boşanalım dedim.

Eşimde hak verdi. 6 ay eşimle de görüşmediler, sonra onlar barıştı hatta evime gelip özür dilediler ama ben onlara zaten çok fazla şans vermiştim. Eşimde hak verdi, çocukta yapmıyorum zaten biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum. Bu erkeklerin no b.k yiyeceği belli olmaz çünkü

Esimin ailesiyle neden gorusmuyorum?
Huzurumu bozduklari icin 5yildir hic bir sekilde gorusmuyorum.

Esim bisi diyomu? rest cektim bisi deme hakki kalmadı.
Kendi bilir.

Ne ölülerine ne ölüme
Benden uzak cehenneme direk olsunlar net!

Kendi kızının çocuğunu daha çok seviyo daha çok şey alıyo diye görüşmemezlik olmaz bence, en fazla sen de o değeri verirsin olur biter, başkası sevdin ve hediye alsın diye çocuk yapmıyoruz neticede

Manevi nedenler neyse de maddi şeyler yüzünden görüşmemek...kv A dan Z ye herseyi alıyo olsa çok mu sevilecek

Maddi yardım yapılmadan gelinler tarafından sevilmek mümkün değil heralde
Degil bence. Anneler yapi itibariyle, kiz cocuklarinin cocuklarina daha duskun olur. Haliyle ilgi de oraya kayar. Gelinler de bunu kiskanabiliyor, benimki cocuk degil mi diye.
Diger taraftan, artik bircok aile, evlenirken hic yardim etmiyor ogluna. Ama sonra herseyi istiyorlar gelinden. Bence haklari yok. Ne verdinki ne istiyorsun yani. Ilk intiba cok onemlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…