Ben burada ayrı bir konu açtım. Bana çok kötü şeyler yazdı erkek anneleri hakaret ettiler. Benimle dalga geçti sitenin koğuş ağası gibi davranan erkek anneleri. Konuyu kapatmasını rica ettim site yöneticisinden.
Tekrar buraya yazdım çünkü konu sahibine belki inanmazsınız abartıyor dememeniz için .
Bir de konu sahibi yalnız değil benim iş hayatımda da çalışma arkadaşlarımın arasında oğullarına saplantılı düşkün kadınlar var.
Eski eşim ve tüm sülalesi telefonumda engelli. Ancak eski eşim farklı telefon numaralarından pişmanlık dolu mesajlar atıyor. Hattımı değiştireceğim.
Baba-kız arasında böyle bir bağımlılık yok. Ana-oğul arasında var ve bu bizim coğrafyamıza özgü.
Rus, Alman, isveçli, Bulgar annelerle konuştum. Hepsi bu durumu mide bulandırıcı ensestlik olarak adlandırdı. Zaten Türk erkekleri ciddi anlamda sıkıntılı diyorlar.
Türk kayınvalidesi yüzünden boşanan Litvanyalı ve İsviçreli iki kadın tanıyorum. Çalıştığım firma dolayısıyla. İkisi de benimkine benzer şeyler yaşamışlar.
Türk kadınlarının kocaları kendileri ile ilgilenmediği için oğullarını kocalarının yerine koyuyorlar.
İngiltere'de eğitim görmüş psikiyatrist doktorum da aynı şeyi söyledi. Türk kadını oğluyla evli ve eğitim, sosyal statü, çevre bunu asla değiştirmiyor.
Bana inanmayan kişilere dava dilekçelerimi v.s ekran görüntüsü gönderebilirim ama buradan herkese açık şekilde değil.