- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi kardelenlerinsesi01
-
Memeden kesmiş koca bile yapmış kendine baksana.Bu kocalık mertebesi nasıl bir şeymiş acaba?
İnsan çocuğuna kocam der mi çüş.
Pipi meraklısı kadınların iğrenç hastalıklı fantezileri.
Pipi doğurunca göğsü kabaran, kocasının yerini alsın diye memeden kesmeyen hasta mahluklar.
Katipcim bunlar zaten drama queen ya. Herkesin başına geliyor ölüm , ayrılık. Dilerim rabbim bunlara evlat acısı yaşatsın acıma yok ya. Ben bu insanların evlat acısıyla sınanmasını istiyorum. Çünkü baksana kadına hamile halinde acımıyorlar. Sanki evlat değil mehdi doğurmuşlar. SapıklarNe iğrenç insanlar bunlar, ne demek oğlum benim kocam oldu, bu rezillerin böyle olduğunu göre göre nesil vermişsiniz bi de. Benim teyzem 24 yaşında dul kaldı, 24! Koca nedir anlamadı bile, 3 yılın 1.5 yılı adam askerlik yaptıydı zaten. Bi tek bu g.tümün kenarları kocayı toprağa verdi zaten, bi tek bunlar tek başına çocuk büyüttü, bi tek bunların canı var. Bak yine sinirlendim. Hadi bunlar böyle sizin canınızın hiç mi kıymeti yok zor bela çocuk yapmaya çalışıyonuz bu anasının kocasından?
Kız memeden çok geç kesilen çocuklar anaya bağımlı olur ya ona atıf yaptımMemeden kesmiş koca bile yapmış kendine baksana.
Kocasını emzirseymiş daha karlı çıkardı pis sapık kadınKız memeden çok geç kesilen çocuklar anaya bağımlı olur ya ona atıf yaptım
Ne kadar geç o kadar kâr demiş kadın.
.Babası öldüğü için annesininde kocası olduğunu o evin ve annesinin büyün ihtiyaçlarını onun karşılaması gerektiğini bağırarak anlattı.
İğrenç tabirler gerçekten.Bu konuyu kayınvalide ile konuştum. Kocam varkende oğlum benim kocamdı.
Babasının kendi annesine yapmadığı şeyleri öne sürerek annesini memnun etmeye çalışıyor ama babasının kendi annesine davrandığının aynısını şuan eşine yaşatıyor.Babası zamanında annesinin saçını okşamamış,hep dövmüş ,gezdirmemiş gün yüzü göstermemiş bu yüzden benim bu hayattaki önceliğim annem diyor. Kendimden bile önde gelir diyor. Memlekete gidince eşim beni anneme bıraktıktan sonra hiç aramıyor gitme vaktine kadar. Ama bakıyorum annesini yemeğe çıkarıyor, hediyeler alıyor evinin alışverişini yapıyor beraber mutlu storyler atıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?