Eşinin anne ve kardeşine aşırı düşkünlüğünden boşanan var mı?

Neyle korunuyodunuz? Ger çekilme mi?
Hayır doğum kontrol hapı ile korunuyordum hemde gayet düzenli şiddet kasık aprısı ile acile başvurdum önce hamile olduğumu öğrendim ondan sonrada 3 aylık olduğunu öğrendim. Düzenli regl olmak için de ayrı ilaç kullanıyordum ve 28 mlm de kistim vardı bu cocugun olacağı varmış diyip kendimi teselli ediyorum

İçi ölmüş zaten dışı da ölsün , ay ne kibar olacaksın ya böyle bencil insanlara mı acıcaz. Geline hiç acıyan da yok. valla kul hakkına girenler bağıra bağıra gebersin inşallah

Kendi ahlak anlayışımız doğrultusunda münasebet olmamıştır diyoruz ki bu bizim safligimiz . Bunu düşünüp dile getiren insanlar o raddeye varmış olabilir. Çünkü sesli dile getirdiklerinde gayet laf oraya kadar gidiyor.

Eşimin annesi de küçük oğluna düğün hazırlığı yaptıkları dönemde , cocugumu uyuturken fırsat bilip, oğluna bı babalık yap diyerek agladigina şahit oldum. Çok irite olmuştum. Kardeşinin babası olmak ne demek...

Burda bu utanmaz arlanmazlar kari - koca iliskisini aleni ilan ederken daha masum nasıl düşünebiliriz ki . İnsanoglu çiğ süt emmiş . Artık herkesten herşeyi beklerim. Valla tam koyu feminist oldum. Henüz boşanmam gerçekleşmedi ama erkek cinsi evlilik falan artık çok saçma geliyor.

İçi ölmüş zaten dışı da ölsün , ay ne kibar olacaksın ya böyle bencil insanlara mı acıcaz. Geline hiç acıyan da yok. valla kul hakkına girenler bağıra bağıra gebersin inşallah
İyide adam bu annesi birinci sırada üstelik aşırı derecede konu sahibi evlenmeden buna dikkat edecekti sakladilarsa bilemem saklamadilarsa suç değil konu sahibi tercih etmeye bilirdi böyle bir evliliği olan olmuş değişmez bu konuda ne anne nede eş konu sahibi değişecek sabır ve susacak yaptığı yere kadar

Anne herşeyi söyler değişik tip sorun kocasida anneye katılıyor her fikrine yani bu büyük sorun yoksa herkesin kocası öyle yada böyle annesine bağlı ama buradaki bağımlı bu çok tuhaf

Ay bu ne hastalıklı bir ilişki bu nee
Ne demek ben annemin kocası da olucam,ne demek kocam varken de oğlum benim kocamdı? Midem bulandı gerçekten normal değil.

Madem anasının kuzu oğluşu bu kadar düşkünmüş anasına neden evlenmiş? Otursaymış anasının dizinin dibinde. Bir ömür geçirselermiş birlikte.

Bu kadar anneci bir adam en başından beri böyledir bence. Saklayamaz yani. Bir anda böyle olmuşta olamaz. Siz hiç mi fark etmediniz bu adamı?

Yok bende ayrılmayı düşünüyorum zaten ama önce işe başlamam gerek yeni atandım paramın olması lazım
İnşallah inşallah tüm kalbimle yeni bir hayat kurup aklı melekelerinizi korumanızı dilerim. Çünkü toplumda şizofren bile adledilebilirsiniz. Emin olun değişmedi degismeyecek erkek milleti. Bu kadar dile getirilip cirkinlesildiyse , siz lütfen delil toplamaya başlayıp en kısa sürede yol alın. Hukuki anlamda destek alın.

Evet oğlun böyle diyor dedim dopru diyor ama kocam varkende oğlum bana kocalık yaptı,kocam anasıgilden gelmezdi dedi aynı kendi kocası gibi bir adam büyütmüş banada oğlan doğur iniallah diye tavsiye verdi.
Midem bulandı kaçarak uzaklaşmanız lazım bu sapıkların içinde nasıl çocuk büyütmeyi düşünüyorsunuz?

Gerçekten ama gerçekten hiç abartmıyorum okurken midem kalktı
Bana bu cumleyi kuran insanı midem almazdı her gördüğümde de aklıma gelir kusardim galiba

Diğer taraftan sizde misal babanızla bol bol zaman geçirip esinize de .....ay işte yazmak bile iğrenç geldi devam edemeyeceğim

Merhaba siz yazınca araştırdım ne zaman biter bu kompleks
Normalde 5 yaşında biter ancak sizinkilerin bitmemiş o yüzden bastırılmış ensest duygularla devam ediyor gibi görünüyor. Ben böyle olan insanların düzeldiğine hiç şahit olmadım, üzgünüm.

İnanmıyorum şok oldum. Eşimin babası vefat ettikten sonra kız kardeşinin babası oldugunu iddia ediyor.hatta onu okuttum diyor hatta tüm çeyizini yaptım evlendirdim diyor. Kayınvalidemde dünürleri ara ihmal etme sen kardeşinin babasısın dünür sensin diye baskı yapıyor hatta ve hatta kız katdeşinin bebeği oldu herşeyini aldırttılar bebeğin. Ben kendim hamile kaldığımda, baba olucaksın dediğimde ben zaten babayım dedi, babam öldükten sonra bu evin babasıda erkeğide been oldum zaten diyip hevesimi kursağımda bıraktı.

Resmen sapıklar ya siz kocam derken nasıl bozmazsınız çevrenizde hiç aklı selim insanda mı yok ne diyosun lafını bil diye. Boşanmazsanız böyle iki karı bi koca mutlu mesut yaşarsınız yaşlanıp yanınızada gelir mis gibi. Yani bazı şeyler vardır sınırı nettir taviz verilmez nasıl yiyip yutuyosunuz anlamıyorum. Bizim bi komşumuz oğluna nişan yaptı tak hastalandı kadın kendini deli deli yapmalar bi oğlan düşkünlüğü kız tarafı nişan atacaktı konu komşu dedi sen deli misin git tedavi ol hepimiz kız oğlan evlendirdik normal değilsin vs diye diye kadın yola geldi bariz dışladı herkes yani oda kocasından ilgi görmeyen biriydi

Benim eski eşim annesi ile aynı koltukta sarılıp uyuyakalıyorlardı.

Kayınvalidem bana sürekli " sen yokken ben vardım bunu kafandan çıkarma. Ana bir eş çok " diyordu.

Evlerimiz aynı mahallede karşılıklı caddede olduğu halde eşimin iç çamaşırlarını vermedi. Bize gelip kirli kutusunu karıştırdı ve eşimin kirli boxerlarını koklayarak iniltili sesler çıkardı ağladı ve hepsini aldı gitti.

Oğlumu elimden alamayacaksın diye bağırdı tüm apartmana rezil olduk.

Eski eşimle tango yapardı. Eski eşimle annesi yolda el ele parmaklarını geçirerek yürürlerdi.
Ben arkalarından giderdim.

Bana salona ayrı yatak yapardı kayınvalidem
" Bir akşam oğlumu bırak da rahat rahat uyusun " diyerek eşimi bekarlıktan kalma odasına yatırırdı

Hiç şaşıramıyorum artık...

BOŞAN !!

Beyefendi evlenmeseymiş o zaman.Ya da evlenmeden düşüncesini anlatsaymış size.Ama hiç sanmıyorum.Evliliğinizin böyle olacağından bahsetmemiştir.Yani seni kandırmış işte.Buna katlanabilirim diyorsan devam et.Çok az kadın buna katlanır.Katlanabilen de hastalık sahibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…