Eşinin anne ve kardeşine aşırı düşkünlüğünden boşanan var mı?

Şuan ne durumdalar bilginiz var mı inşallah başka bir kadının da başını yakmazlar sapık ensest mahluklar

Şuan ne durumdalar bilginiz var mı inşallah başka bir kadının da başını yakmazlar sapık ensest mahluklar

Evet ortak tanıdıklarımız var.
Eski kayınvalidem beni kötülemeye devam ediyor. Oğlunu ondan uzaklaştırdığımı iddia ediyor. Onu evden kovduğumu söylemiş.

Eski eşim evlenemiyor. Çünkü etrafa yaydım gerçekleri.

Evlense ne olur ? Aynı şeyleri yaşayacaklar

Göreceğiniz şekilde yaşamazlar zaten ayy yazarken bile iğrendim. Sapık kadın çocuklarına bunun normal bişey olduğuna inandırmış kendi iğrenç hayatını yaşıyor psikolojik vakaalar resmen . Eşinizin cinsel hayatı nasıldı peki sizinle

Oglum benim kocam/ben annemin kocasiyim cumlesi zaten herseyi acikliyor baya bildiğiniz duygusal ensest durumu mevcut.
Elbette annesinin ihtiyaclarini alsin yardimci olsun annesine ama sizinle gezmek yerine annesini hos etme cabasi evlendiginin farkina varmamasi ya da evlilik gerekliliklerini yapmamasi basli basina sorun.

Küçük kardeşin düğününü abiye yaptırmak istemek hiç şaşırmadım benzerini yaşadım kp niz yok muydu

Kaç sene evli kaldınız bekarken fark ettiniz mi birşeyler? Eski eşinizle annesi ensestmiş sizinde bilmediğiniz şeyler vardır bu kadar emin olmayın bence.

Babası zamanında annesinin saçını okşamamış,hep dövmüş ,gezdirmemiş gün yüzü göstermemiş bu yüzden benim bu hayattaki önceliğim annem diyor. Kendimden bile önde gelir diyor.
Okurken bir ah çektim. Ah yani. Eşlerinden görmedikleri ilgiyi oğullarından almaya çalışan annelere o kadar sinir oluyorum ki. Çocuklarının onlarsız mutlu olması istemiyorlar. Çok çok rahatsız edici.

Durumu bu şekilde nereye kadar sürdürebilirsiniz, düşünün. Boşanmak hiçbir şekilde kolay değil. Ancak eşiniz büyük bir aydınlanma yaşamazsa sürekli sıkıntılar yaşamanız muhtemel görülüyor.

Tv karşısında uyuyakalırdı. Erken boşalma sorunu vardı. Biz karı koca hayatı yaşayamadık. Beni kocamla hiç yalnız bırakmadı.

Ondan habersiz nezih bir restorana gittiğimizde gözyaşlarına boğulup ağlardı
" Niçin beni götürmediniz ? Niçin oğlumu benden uzaklaştırıyorsun ? Benim onda ne kadar emeğim var bilmiyorsun. Oğlum defalarca evlenir boşanır ama anne bulunmaz tektir. Hava kararmadan eve geleceksiniz " diye bağırırdı.

Kayınvalidem benim dedemi, amcamı, babamı, halamı arayarak beni şikayet ederdi ağlardı telefonda tansiyonları hep çıkardı hep hastaydı.

Eski eşim annesi ile evliydi. Ben kumaydım. Hakim böyle söyledi.

İlk defa bişeyi okurken gerçekten ağzım açık kaldı ve uzun süre kendime gelemedim ohaaaa ya acaba aralarında cinsellik var mıydı iğrenççç öidem bulandı
Bence bunlarda garanti vardı. Adamın boxerini kokluyo. Abo. Ben kocamınkileri koklamadım.

Ayy keşke kobra şeklinde bir cinsel oyuncak alıp hediye etseydiniz anne senin canın kobra çekiyor heralde oğlununkini rahat bırak diye tövbe tövbe.
Aklıma şey geldi ne zamandan beri bu durumdalar acaba küçükken eşinizi taciz istismar ediyor muydu annesi

Beter olsunlar ya kimsenin başını da yakamasınlar inşallah.

Anam ne manyaklarla birlikte yaşıyoruz son okuduğum yorumlara inanamıyorum türünün tek örnekleri de değil demek ki bu manyaklar ne kadar çoklarmış

Kaç sene evli kaldınız bekarken fark ettiniz mi birşeyler? Eski eşinizle annesi ensestmiş sizinde bilmediğiniz şeyler vardır bu kadar emin olmayın bence.

Eve kamera yerleştirmeye çalıştım. Temizlikçi kadın yalaka bulmuş.

Emin değilim sadece midem almıyor.

Çocuk olmadan bitirdim ben.

Evlenmeden önce farkettim bazı şeyleri ama tipik kayınvalide yaşlı zaten tatil sahil kıyısına yerleşeceği için kurtulurum ondan dedim

Anam ne manyaklarla birlikte yaşıyoruz son okuduğum yorumlara inanamıyorum türünün tek örnekleri de değil demek ki bu manyaklar ne kadar çoklarmış

Bu yüzden erkek çocuk istemiyorum. Artık erkek çocuklarını sevemiyorum bile. Elimde değil. Ben antidepresanlarla yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…