- 26 Ağustos 2017
- 3.848
- 11.579
- 208
- Konu Sahibi kardelenlerinsesi01
-
Yazın evde boxer giydiğinde " ah aşkımın kobrası yine şişmiş " derdi eşim de gülerdi.
Kayınvalidem külodunu bir gün eşime gösterdi. Bu leke nedir diye. Şok oldum
Şuan ne durumdalar bilginiz var mı inşallah başka bir kadının da başını yakmazlar sapık ensest mahluklarOnlar zaten evlenmek istemiyorlar.
Yaşı geldi millete hava atmak için paravan evlilik
Belki eski kayınvalidem ile eski eşim cinsel temasta bulunmuyordu ama ona çok yakındı. O sınır var ya inanılmaz yakındı ensestliğe
Pazar sabahları kayınvalideme kahvaltıya gitmezsek kıyameti koparırdı. Evlerimiz karşılıklı olduğu halde eşimi görüntülü arardı.
Eşim yazın evde boxer giydiğinde " ah aşkımın kobrası yine şişmiş " derdi eşim de gülerdi.
Kayınvalidem külodunu bir gün eşime gösterdi. Bu leke nedir diye. Şok oldum.
Başlarda annem bile bana inanmadı !
Ay kızlar neler anlatıyorsunuz empatiden yastık yumruklucam şimdi öyle sinirlendimClaire Fraser DEMRE Namutenahii
Şuan ne durumdalar bilginiz var mı inşallah başka bir kadının da başını yakmazlar sapık ensest mahluklar
Göreceğiniz şekilde yaşamazlar zaten ayy yazarken bile iğrendim. Sapık kadın çocuklarına bunun normal bişey olduğuna inandırmış kendi iğrenç hayatını yaşıyor psikolojik vakaalar resmen . Eşinizin cinsel hayatı nasıldı peki sizinleBen görmedim. Şahit olmadım. Ama o sınıra ramak kalmıştı.
Eski eşimin kucağına kek kırıntısı döküldü pantolonuna. Kayınvalidem eşimin cinsel organının olduğu yere bile dokundu kırıntıları aldı " hihihi kobraya çay dökülmedi ya " dedi görümcem de vardı
Anaoğul arasına girme böyle şeyler olur normaldir dedi görümcem
Küçük kardeşin düğününü abiye yaptırmak istemek hiç şaşırmadım benzerini yaşadımKendi ahlak anlayışımız doğrultusunda münasebet olmamıştır diyoruz ki bu bizim safligimiz . Bunu düşünüp dile getiren insanlar o raddeye varmış olabilir. Çünkü sesli dile getirdiklerinde gayet laf oraya kadar gidiyor.
Eşimin annesi de küçük oğluna düğün hazırlığı yaptıkları dönemde , cocugumu uyuturken fırsat bilip, oğluna bı babalık yap diyerek agladigina şahit oldum. Çok irite olmuştum. Kardeşinin babası olmak ne demek...
Burda bu utanmaz arlanmazlar kari - koca iliskisini aleni ilan ederken daha masum nasıl düşünebiliriz ki . İnsanoglu çiğ süt emmiş . Artık herkesten herşeyi beklerim. Valla tam koyu feminist oldum. Henüz boşanmam gerçekleşmedi ama erkek cinsi evlilik falan artık çok saçma geliyor.
Kaç sene evli kaldınız bekarken fark ettiniz mi birşeyler? Eski eşinizle annesi ensestmiş sizinde bilmediğiniz şeyler vardır bu kadar emin olmayın bence.Ben görmedim. Şahit olmadım. Ama o sınıra ramak kalmıştı.
Eski eşimin kucağına kek kırıntısı döküldü pantolonuna. Kayınvalidem eşimin cinsel organının olduğu yere bile dokundu kırıntıları aldı " hihihi kobraya çay dökülmedi ya " dedi görümcem de vardı
Anaoğul arasına girme böyle şeyler olur normaldir dedi görümcem
Okurken bir ah çektim. Ah yani. Eşlerinden görmedikleri ilgiyi oğullarından almaya çalışan annelere o kadar sinir oluyorum ki. Çocuklarının onlarsız mutlu olması istemiyorlar. Çok çok rahatsız edici.Babası zamanında annesinin saçını okşamamış,hep dövmüş ,gezdirmemiş gün yüzü göstermemiş bu yüzden benim bu hayattaki önceliğim annem diyor. Kendimden bile önde gelir diyor.
Göreceğiniz şekilde yaşamazlar zaten ayy yazarken bile iğrendim. Sapık kadın çocuklarına bunun normal bişey olduğuna inandırmış kendi iğrenç hayatını yaşıyor psikolojik vakaalar resmen . Eşinizin cinsel hayatı nasıldı peki sizinle
Bence bunlarda garanti vardı. Adamın boxerini kokluyo. Abo. Ben kocamınkileri koklamadım.İlk defa bişeyi okurken gerçekten ağzım açık kaldı ve uzun süre kendime gelemedim ohaaaa ya acaba aralarında cinsellik var mıydı iğrenççç öidem bulandı
Ayy keşke kobra şeklinde bir cinsel oyuncak alıp hediye etseydiniz anne senin canın kobra çekiyor heralde oğlununkini rahat bırak diye tövbe tövbe.Eski eşimin kucağına kek kırıntısı döküldü pantolonuna. Kayınvalidem eşimin cinsel organının olduğu yere bile dokundu kırıntıları aldı " hihihi kobraya çay dökülmedi ya " dedi görümcem de vardı
Evet ortak tanıdıklarımız var.
Eski kayınvalidem beni kötülemeye devam ediyor. Oğlunu ondan uzaklaştırdığımı iddia ediyor. Onu evden kovduğumu söylemiş.
Eski eşim evlenemiyor. Çünkü etrafa yaydım gerçekleri.
Evlense ne olur ? Aynı şeyleri yaşayacaklar
Anam ne manyaklarla birlikte yaşıyoruz son okuduğum yorumlara inanamıyorum türünün tek örnekleri de değil demek ki bu manyaklar ne kadar çoklarmışBenim eski eşim annesi ile aynı koltukta sarılıp uyuyakalıyorlardı.
Kayınvalidem bana sürekli " sen yokken ben vardım bunu kafandan çıkarma. Ana bir eş çok " diyordu.
Evlerimiz aynı mahallede karşılıklı caddede olduğu halde eşimin iç çamaşırlarını vermedi. Bize gelip kirli kutusunu karıştırdı ve eşimin kirli boxerlarını koklayarak iniltili sesler çıkardı ağladı ve hepsini aldı gitti.
Oğlumu elimden alamayacaksın diye bağırdı tüm apartmana rezil olduk.
Eski eşimle tango yapardı. Eski eşimle annesi yolda el ele parmaklarını geçirerek yürürlerdi.
Ben arkalarından giderdim.
Bana salona ayrı yatak yapardı kayınvalidem
" Bir akşam oğlumu bırak da rahat rahat uyusun " diyerek eşimi bekarlıktan kalma odasına yatırırdı
Kaç sene evli kaldınız bekarken fark ettiniz mi birşeyler? Eski eşinizle annesi ensestmiş sizinde bilmediğiniz şeyler vardır bu kadar emin olmayın bence.
Anam ne manyaklarla birlikte yaşıyoruz son okuduğum yorumlara inanamıyorum türünün tek örnekleri de değil demek ki bu manyaklar ne kadar çoklarmış
Bunu duydu mu eşiniz ve annesi keşke mahkemeden sonra direkt hastaneye kapatılsalarmış.Eski eşim annesi ile evliydi. Ben kumaydım. Hakim böyle söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?