İşte bak o o şakayı belki gerçekten de kızı düşünmeyerek yaptı ama o şakayı kızdan öğrendi, ya ne bileyim ben fazla didik didik ederim. Ben olsam bende takardım neden bunu yapıyor diye.
profile bende bakıyorum sık sık ama tam göremiyorum ki..:)
Peki ben ona aşk beslerken o bana neden beslemiyor? Neden hala aşka inanmıyor? Neden ona inandırtamamışım aşkı?
İşte bak o o şakayı belki gerçekten de kızı düşünmeyerek yaptı ama o şakayı kızdan öğrendi, ya ne bileyim ben fazla didik didik ederim. Ben olsam bende takardım neden bunu yapıyor diye.
profile bende bakıyorum sık sık ama tam göremiyorum ki..:)
Sevgisi olduktan sonra çözülmeyecek aşılmayacak şey yoktur değil mi :) eminim onların aklına bile gelmiyor ama siz ve ben takıyoruz. size yardım etmek için bakmıştım konuya ama siz bana yardım ettiniz sağolun :)Tüm bunları yaşarken zaten sevgiliydim :) Ayrılmadım çünkü çok sevdim. Ama kendimde bir hata görüyorum açıkçası.
Kafamı iyice netleştirmeden nişanlandım ve evlendim halbuki daha açık konuşmalıydım. bunu yapmamamın sebebi de kaybetme korkusuydu. Oysa şimdi sevgisinden emin olduğum için daha açık ve istediğimi dile getiriyorum. Bununda hala devam etmesi eşimi çok üzüyor.
kendinize psikopat demeyin ben herşeyini göreceğim şekilde ayarlamıştım onun ruhu duymuyordu baktığımdan sizden kötüler var yani :) bunun bana zarar verdiğini görünce bıraktım girmiyorum.
Sevgisi olduktan sonra çözülmeyecek aşılmayacak şey yoktur değil mi :) eminim onların aklına bile gelmiyor ama siz ve ben takıyoruz. size yardım etmek için bakmıştım konuya ama siz bana yardım ettiniz sağolun :)
senin yasadiklarini birebir yasadim malesef seni en iyi ben anlarim herhalde.Bu oyle normal bi kisaknclik yada özguven eksikligi degil tam tersi ben kendime cok guvenen bi insanimdir am bu konuda bi takinti bi saplanti manyak bisey olusuyo insanin kafasinda yanlis oldugunu bile bile dusunuyosun, esine hatirlatiyosun, kavga cikariyosun....ve en buyuk zarari evliligine ve kendine veriyosun.sorun o kadinmi guzel benmi yada esinin aldatma potansiyeli olmasi falanda degil gecmisini sindiremiyosun bi sekilde ona dokunmus olmasi senden daha cok birini sevdigini bilmek,onu optumu ,yattimi kalktimi bu sarki acaba onumu hatirlatti...sorular sorular.benim esiminde benden once bi cok iliskisi olmus ama evlendikten sonra sagolsun seninki gibi bi k.valideye sahip oldugum icin ciddi bi terepi uyguladi diyebilirim bana ama kötü yonde.Ne Zaman yanliz kalsak esimin ilk sevgilisini anlatti hep oyle sevdi ,Boyle agladi,suraya gezmeye gitti ayrilinca kendini toparlayamadi resmen psikolojimi mahfetti onu dinledip gidip ustune bide esimle kavga ettim k.validemin bi gun bilmem nereye gezmeye gittiler diye bahsettigi yer benim icin normal bi sehir olmaktan cikip o kiz olmustu nerdeyse.Herhangi bisey icin oraya gitmemiz gerekse kavga kiyamet oyle bi duruma geldim ki deliricegimi dusundum gercekten gece uykularim kaciyo olur olmadik deli gibi agliyodum ve esimin belki aklinin ucuna gelmeyken ben onu zorla hatirlatiyodum ona simdi bu anlattiklarimin yuzde birini bile dusunmuyorum nasil basardim aslinda pek bilmiyorum ama gerceklerle yuzlestim diyebilirim esinle kavga etmeden seni rahatsiz eden seyleri acik acik konusabilirsin .Mesela esimin eski kiz arkadaslarindan biri bizim yasadigimiz ulkede sarkicilik yapiyo dugunlerde falan hatta Album bile cikardi ve ben o albumu alip esimle dinledim ona parami vericen diye sordu bana:44:ama ben ona para verdim ve dinledim izledim.aslinda sorun esinin o kizi dusunmesi seni aldatmasi falan degil beynin o kizi farki bi sekilde algiliyo esin icin degil senin icin ozel o .beyninde onu normallestirmelisin.surekli ayni seyleri dusunmeyi birak farkli yollar dene .
Ya o şaka çok normal bişey hani biri canım sıkıldı der ya diğeride sıkı can iyidir kolay çıkmaz der yada saçmalanmaz taranır bunlar gibi bişey o şakada yani kullanır bişey..
Ben görüyorum tam olarak yani yolda görsem tanırım o derece
Sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki..
Kim ne derse desin aklınızdan çıkmayacak.
Sürekli onu düşüneceksiniz.
Ne iş yaparsanız yapın sürekli zihninizi meşgul edecek.
Bunların hepsini yaşadım..
Benim eşim değil tabi, sevgilim.
Bende kendimi yiyip bitiriyordum.
Çoğu zaman ayrılmayı düşünüyordum kıskançlığımdan.
Hiç bir şeyden mutlu olmuyordum.
Hem benim aklımı karıştıran kız sevgilime kendini arada sırada hatırlatan cinstendi.
Ama sonra bir gün düşündüm , dedim ki kendi kendime.
Bu kızı düşünmek sadece ve sadece bana zarar veriyor.
Değer mi onun için kendimi tüketmeye?
Sonra hep dua ettim.
O da mutlu olsun diye.
Sonra zamanla zamanla gitti.
Arada sırada google'dan aratırım.
Bakarım, kapatırım.
Eskisi gibi hiç etkisi yok.
............
O kadar iyi anlattın ki evet aynen bunları düşünüyorum. Benim de k.valide faktörü vardı gerçi eşim baya sert konuşmuş kendisiyle çıtı çıkmıyor artık:)
Umarım bende bir gün senin gibi düşünebilirim.
oy oy oy :) tam benim konum olmuş bu :) bende çok takıyordum başta hemde benden önce var olan ikisini... aslında ikincisinden haberim yoktuda onuda gördüm.. söylememişti bana.. ilkini çok sevmiş zaten 8 ay kadar çıkmışlar.. kızın ona nasıl ve nerde ayrılalım deyişini anlatırken içimden parça koptu sanki.. hem eşimi bu kadar üzdüğü için çok fena canını yakmak istedim kızın, hemde eşimin eskiden onu bu kadar çok sevdiği için deli gibi kıskandım... çok karmakarışık duygular yaşadım.. eşim için o kadar üzüldüm ki.. geceler boyu yatamadığını uyku haplarını aldıgını anlatmıştı... nasıl içim parçalandı..
ikinci sevgiliside ilk sevgilisini unutmak için netten tanışarak başlamışlardı.. birbirleri adına sırf daha rahat görüşebilmek için askımx yok efendim bebeğimy diye msn adresi açtıklarını gördüm.. kızın eşime yazdıgı küçük notları buldum.. benim aşkım hiç benle daha rahat konuşabilmek için özel bir msn adresi açmadı biliyormusun? ne üzüldüğümü anlatamam...ki bu kızla benle birlikteyken arkadaşça hala msnden görüşmüşler ve daha benim kızdan bile haberim yoktu düşün..
hala profillerine girip bakıyorum.. ikiside evlenmiş.. hatta biri hamile.. ve ikiside birbirlerine o kadar çok benziyorki... sarışın hafif balıketli,renkli gözlü tipler..bense tam tersi uzun kumral kara kaşlı kara gözlüyüm.. hala acaba beni begeniyormu diye sorarım.. gecer ama zamanla bunu da biliyorum...
bi cok Faktor var canim ne kadrlik evlisiniz,nerde yasiyosun,esinin sana yaklasimi gecmisi hakkindaki bildiklerin senin gecmisin hepsi birer etken ben evlendim oyle sehir falan degil ulke degistirdim Burda ailemden kimse yok k.validemle o boslugu doldurayim derken o bana bunlari anlatti esimde seninki gibi kizinca o bana eski sevgilisini anlatti demisbenimse olayi kapatmak icin dedigim benimde sevgililerim oldu ama suan biz ikimiz evliyiz bunlari konusmanin anlami yok bende yanlizdim bi bosluga dusmustum ve bu sacma sapan dusuncelerle doldurdum beynimi .Ama sana tavsiyem otur bi dusun o kizin hicbiseyden haberi yok belki sevgilisi yada kocasi var gununu gun ediyo ama sen ondan dolayi mutsuzsun ve esinide belki yapmadigi yada dusunmedigi seylerden dolayi sucluyosun ve en buyuk zarari kendine veriyosun.Esin bu kavgalar harici sana karsi nasil?Seni sevdigine eminsin beraber yapmaktan zevk aldiginiz seyleri daha sik yapin ve aklina o kizi hiic getirmeden yada esine hic ummadigi bi zamanda face den eski sevgilini buldum pekte cirkinmis diyebilirsin verdigi tepkiler senin icini biraz sogutucaktir mutlaka
Bence senin kocan için aşk tanımı sadece kaybedilen şeye besleniyor.
sen şimdi onu bıraksan ya da bırakma noktasına gelsen aklını oynatır.Kocan aslında sana çok fena aşık.Ama farkında değil.Çünkü hep yanındaymışsın.Sen olmasan nefes bile alamaz.Sadece farkında değil.
Daha evliliginiz cok taze ve dediginiz gibi zamanla olucak bi is bu inan ki Zaman herseyin ilaci bi gun butuun bu duygularindan kurtukucaksin.Esinle severek isteyerek evlendiniz sanirim bunu dusun bana karsi sevecen demissin sana yaptigi iyilikleri yani ikinizle alakali olan pozitif yanlari dusun .Ben bu konudan dolayi bi sure bi psikologla bile görüstüm ona dusuncelerimi anlatinca bana inanin esiniz bu boyutta hissediyo ve onu sizin sandiginiz gibi unutmamis olsaydi sizle evlenmis olsa bile bunu devam ettiremezdi iliskinize bakarsaniz arizayi cikaran sizsiniz ve esiniz tum bunlara tahammul ediyo yada varsayalim ki esiniz onu unutmadi aklina Zaman Zaman geliyo kendinizi yipratmaktan baska ne yapabilirsiniz kimsenin beynini kontrol edemezsiniz,istedigini dusunur istedigini hatirlar once bunlari Kabul edin.Ve dedigim gibi odak noktaya o kizi degil kendinizi koyun esinizle daha fazla ve iyi Zaman gecirmeye calisin sizi en cok rahatlaticak sey sanirim sizin o kizdan daha degerli oldugunuzu ve sevildiginizi hissetmek olucaktir bunuda esinize bi nebze zorla yaptirabilirsiniz mesela ona sik sik sizi ne Kadar sevdigini sorunBiz 1 yıllık evliyiz. Eşim bana karşı çok sevecendir, bana korkunç bağlıdır hepsini biliyorum.
Ama ben eşime bir gün eski sevgilini face de buldum dersem bana inanmaz ki, bu konuya olan hassasiyetimi biliyor, kızın tam adını verdikten sonra iciğini ciciğini bulduğumu tahmin edebiliyor.
Bu bence zamanla azalacak başka bir yol göremiyorum.
Bende tanırım, zaten bakınıyorum ama bulamadım. :)
İstanbul 22-23 yaşlarında türkiyenin herhangi bir köyünden gelip de burada yaşamaya başlayan biri. herşeye yeni istanbula yabancı burada biriyle tanışıyor ve aşık oluyor. Uzunca bir zaman beraber oluyorlar. daha önce bir ilişki yaşamamış. Kız bunu terkediyor ne şekilde tam bilmiyorum.
Seneler sonra benle tanışıyor. Daha 1. dk. bana benim eski bir arkadaşımın da adı seninkindendi demesi. Ben ona çok bağlıydım, herşeyi beraber yapıyorduk bana herşeyi o öğretti demesi. Sanırım tutkuydu demesi. ben onla evlenmek istiyordum o beni sırtımdan vurdu demesi. Sürekli eski sevgili slow şarkılar dinlemesi. beni ortak bir arkadaşları ile tanıştırmak istemesi. İsimlerimizi değiştirelim demesi. (şaka yapmış) İlk adımı ben atmıştım, 3. bir arkadaşımıza benim bitmeyen bir hikayem var demesi. nihayet beraber olduğumuzda ilişkimize ara vermesi.
bir gün dizi izlerken tv de ki dizi de adam eskinin pişmanlığını dile getirirken kucağıma gömülüp ağlaması.
Tüm bunlarda ben haksız mıyım? Lütfen söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?