eşinin hatrı için kv-kp idare edenler

Ben de sırf eşimin hatrına görüşenlerdenim :)
Sırf yalnız göndermemek için ağızlarına laf vermemek için.
Ben açıkçası eşim olmadan asla yan yana gelmiyorum. Eşimle birlikte ara sıra gidiyorum,gittiğimde de çok fazla annesiyle muhattap olmuyorum. Genelde soru cevap şeklinde geçiyor. Çünkü tahammül edilebilecek bir kadın değil hatta kendi çocukları bile anlaşıp zaman geçirmekten keyif almıyor. Ben fazla muhattap olmuyorum,sadece gittiğimiz zaman gerekirse muhattap oluyorum onun dışında ne arar ne sorarım.
 
Onlar seni idare edebiliyorsa sen de onlari idare et.ama tek senden bekliyorlarsa adim atmanin anlami yok.bu esim icin esim icin diyen insanlari da anlamiyorum esiniz de sizi ins dusunuyodur sizin düşündüğünüz kadar.
 
Yemeğe çağırın ailesini. Bu zaten barış demektir.
Orada da net konuşun istekleriniz hakkında.
 
Onlar seni idare edebiliyorsa sen de onlari idare et.ama tek senden bekliyorlarsa adim atmanin anlami yok.bu esim icin esim icin diyen insanlari da anlamiyorum esiniz de sizi ins dusunuyodur sizin düşündüğünüz kadar.
Bende aynı düşünceye sahibim sadece bu kadar sert değilim.
Bana neden kizdiniz ki
 
Bn 24 saat kaynanamlayim 24 saat ve ayni ev dusun sn artik kaynanayla duran oldumuki?
 
Tebrikler.olayın özeti ve nokta
 
Eşim için degil kendim için mesafeli saygılı davranırım.
eskiden herşeye konuşur büyütür olay yaparlardı kendi aralarında
ama bir tanesine cevap bile vermedim vazgeçtiler bu huylarından kavga edecekleri kişi bulamadılar karşılarında
şimdi ise ohoo her yerde gelinim degil kızım diye tanıtıyorlar
 
+1
2 saat oturup kalkacaksin işte. Hepimiz oyle yapiyoruz.
 
Ben hep diyorum kaynanatör bunlar diye. Ahhh ahhh allah kurtarsın tez vakitte
 
Altın kural susmak.susan kurtulur.o konuşunca siz başka seyler düşünmeye çalışn cevap vermeyn ve muhabbete grmeyin.yüzünzde hafif bir yalancı gülümseme olsn ama asla labali olmayn.
 
Aynı ben
 
Yalnız başına eşini niye gönderiyorsun. Resmen alın tepe tepe doldurun oğlunuzu bana karşı diyorsun. Ben de sevmiyorum kv kp günahımı bile vermem hiçbirine ama eşimi yalnız başına bi gönderdim adam ayrılma düşüncesiyle geldi geri yanıma. Kv ne iftiralar yalanlar attı ağlamış bir sürü bana şunu da dedi bunu da dedi hepsi yalan şeyler. Bir daha eşimi tek göndermem giderim fazla muhatap olmam işi de tutarım insanlığımi da yaparım eli boşta gitmem hatta utansınlar diye.
 
Valla eski eşiminin ailesi ile benzer durumları yasadım
Hep eşim için evliliğim için kendimden verdim
Ama karsındaki insan olmayınca anlamıyor
Şuanda cok pişmanım onları alttan aldıgım için
Eşim anlasa yeterdi bana ama o da anlamadi
Senin eşin eğer ki senin bu adamini görecek ve takdir edecekse at adım
Ama eger görmeyecekse kasmana gerek yok bence
 

aslına bakarsanız ciddi bir durum yok, kv nin herşeyi abartarak bana küsmesi, eşimin de kendi deyimiyle ailesine bağımlı olması sebebiyle gitmeyelim görüşmeyelim gibi bir seçenek sunmaması asıl neden. ama cidden hakaret küfür vs asla yok. kv bana saygısız mı evet ama benim de hatalarım yok değil. ama hepsi safça yapılan hatalar kv ye koz verdim.

kendimde de hatalar bulduğum için çok uyanık davranıp dikkat ederek kv ye laf vermeden güler yüzlü ama çok içli dışlı olmadan görüşmek istiyorum eşimin hatrına. çünkü eşim için ön önemli konulardan biri bu hayatında, eşini ailesini hep beraber görmek isityor.

aslan burcu eşim belki eşi aslan olanlar daha iyi anlar beni...
 
Küslük sebebinize bağlı.
Namusunuza,şerefinize,gururunuza dokunan bir durum varsa tabii ki görüşmeyin.

hayır ortada çok afaki bir durum yok. kv nin her şeyi büyütüp bana çemkirmesi var tabi ama benimde ona cevap vermişliğim var ben de sütten çıkma ak kaşık değilim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…