- Konu Sahibi melikex
-
selam,eşi istese de istemese de kadınların çalışmasından yanayım "erkektir evin maddi geçimini sağlamak zorunda "bu sözünüze katılamayacağım,kadın da pekala evi geçindirebilir,nerde kaldı bizim "erkeklerle eşitiz" lafımız ?...
Çalışan bayanlar ayda kaç kez sinemaya gidebiliyor? Ya da ev iş arasında mekik dokurken ,ne tür sosyal aktiviteleri oluyor ? Olabiliyor mu ?
kadın dediğin çalışmalı kardeşim
kendi ayakları üzerinde durmalı
yarın öbür gün (allah korusun) aldatıldığında dayak yediğinde de vah efendim ben çalışmıyorum ekonomik özgürlüğüm yok çocuğuma nasıl bakarım boşanamam diye düşünmemeli
pılını pırtını toplayıp çekip gidebilmeli
bu kocam bana bakmak zorunda zihniyetinide hiç anlamam
anan baban bu yaştan sonra sana bakmak zorunda değilken kocan nie bakmak zorundaymış
bence kadından kadına değişiyor...
ben çalışan bir bayanım ve çevremdekiler imrenir bana,
nasıl vakit buluyorsun diye...
pratik ve programlı olduğunuz sürece herşeye vakit bulabilirsiniz...
mesela ben tiyatro aşığı biriyim,ve sık sık giderim,
hemde ne zaman,akşam iş çıkışı eve gider ,yemeğimiz yer ve çıkarız...
sinemeya da kızım istedikçe giderim...
resim sergilerine,kızımla alış verişe ya bir sürü şey sayabilirim...
hatta eşimle balığa bile çıkarım...
kısaca önemli olan istemektir...
çoğu ev hanımı tanıyorum,sadece ev işi ve
çocuklarla uğraşarak o güzel gününü geçiriyor...
hayatı yaşamayla,hayat görüşüyle alakalı...
ben çalışan bir bayan olduğum için,
kendimle gurur duyuyorum...
hem işimi,hem eşimi,hem kızımı,
hem evimi,hem de bütün sevdiklerimi ihmal etmediğim ve
yaşamaktan ve çalışmaktan zevk aldığım için...
sevgiler...
bu çok yanlış bi düşünce bence benim nişanlımda aynı düşüncede şuana ne kadar çalışsamda ben evlenince asla çalışmak istemem doğrusu bunu ondan çok benim istemem gerekli zorla hiç birşey olmas aslında ihtiyacımız varsa mutlaka çalışırım ama ben evlenince sadece onunla ve evimlee ilgilenmek istiyorum
erkek çalışmalı ve evine bakmalı...
bu düşünceye katılanlar çok mu burada,merak ettim doğrusu???
Annem çalışan bir bayandı...
Bakıcı tuttular.anaokuluna verdiler,anneanneme verdiler...
Bakıcılar ilginç şeyler yaptılar ( eve erkek arkadaş almak,o erkek arkadaşla cinsel münasebete girmek,beni odaya kilitlemek vs vs...)
Bulunduğumuz yerdeki anaokuluna gitmek bazan sorun oluyordu...
Anneannem ve babaannem yeterince ilgilenemiyorlar,başka şeyleri bahane ediyorlar,birbirlerine postalıyorlardı......
Annemden genelde hep uzakta büyüdüm sayılır...Ablamlar zaten okuldaydılar hep...
İsterdim ki annem çalışıyor olsa bile haftanın belli günlerinde benimle olsun...Beni bakıcılarla büyütmek zorunda kalmasın,anneanneme babaanneme bırakmak zorunda kalmasın...
Çünkü ben annemle vakit geçirmeyi, isterdim.......
Kimse kendini kandırmasın, kadın dan çalışmasını isteyen erkek bunu kadın için değil tabiki kendi rahatı için istiyor değilmi biz buna bozuluyoruz? Kadın çalışınca çocuk ve ev işlerinde erkek te eşit katkı sağlayacakmı peki??? madem eşitiz çocuğada bakalım bulaşık çamaşırda yıkayalım halıda silelim değilmi? Hangi çalışan kadının kocası yapıyor bunları soruyorum size varmı içinizde????
erkek çalışmalı ve evine bakmalı...
bu düşünceye katılanlar çok mu burada,merak ettim doğrusu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?