- 21 Aralık 2016
- 252
- 159
- 53
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Arabayı kendi vermiş ablası kullan diye.Alıyorsanız vereceksiniz çok basit
Aldığı bi para yokki ortada. Araba kullanmayı sevmediği için nişanlım atabayı kullandı ve satılmasını ablası da istiyor.Aldığı parayı vermeli ama ben de kimseye kredi çekmesini istemem eşimin.
İstiyor ama paraya nişanlın çökerse ablası kendinde her şeyi alma hakkı görür. O yüzden onun arabasını ona versin.Aldığı bi para yokki ortada. Araba kullanmayı sevmediği için nişanlım atabayı kullandı ve satılmasını ablası da istiyor.
Yanlış anladınız. Araba parası almadı ki. Sadece arabasını kullan diye verdi 1 yıl içinArabanın parasını alırken iyiydi de verirken mi kötü oldu?
Yuh o neymiş o zaman, 1 yıl için verdiği arabaya 30 binlik kira mı istiyor?Yanlış anladınız. Araba parası almadı ki. Sadece arabasını kullan diye verdi 1 yıl için
30 milyar almadı. Ablasının bir arabası var. Değeri 30 milyar arabanın. Ama ablası kullanmak istemedi nişanlıma sen kullan dedi. O da şimdi değiştirmek istiyor ablası da sat dedi. Ama katşılık olarak ev kredisi çekersin demişYeni arabasına ablası 30 bin ekleyecekmiş. Önceden de onun arabasını kullanıyormuş. Aldığını vermesi şık bir hareket. Ben olsam borç bitmeden evlenmezdim. Sıkışmaya lüzum yok. Arabayı yenilemese olmuyor mu?
30 milyar almadı. Ablasının bir arabası var. Değeri 30 milyar arabanın. Ama ablası kullanmak istemedi nişanlıma sen kullan dedi. O da şimdi değiştirmek istiyor ablası da sat dedi. Ama katşılık olarak ev kredisi çekersin demiş
30 milyarını geri vermeyi nişanlım istedi ama ablası ev kredimi ödersin demiş. Ev kredisinin ne zaman biteceği belli değil 5 yıldan önce bitmez diye düşünüyorumE tamam işte eklenecek diyorsunuz. Aynı şey. Nişanlınız kendi almamış sonuçta arabayı ablasının, karşılığını da istiyor. Yapacak bir şey yok bu durumda. Ya araba almayacak ya evliyken borcunu ödeyecek ya da düğün ertelenecek.
Arabanın parasını kim alacak?Nişanlım alacaksa o kadar vermek zorunda zaten.Ama o parayı ablasi alacaksa kredi cekmesinin lüzumu yok.Mesala ben ablama kredi çektim işyeri açtilar ama boyle bir zor zamanda cekmem gerektigi icin cektim.Baska bir durumda olsa cekmezdim30 milyar almadı. Ablasının bir arabası var. Değeri 30 milyar arabanın. Ama ablası kullanmak istemedi nişanlıma sen kullan dedi. O da şimdi değiştirmek istiyor ablası da sat dedi. Ama katşılık olarak ev kredisi çekersin demiş
Karışık oldu biraz.Ay bi adamakıllı anlatamadınız şu olayı.
Satıp onun parasıyla model yükselteceksiniz zamanı gelince de ödeyecek durumunuz yoksa biraz daha kendinize uyguna binersinzArabayı kendi vermiş ablası kullan diye.
Amaç ne ablasının ozaman?Anlamadim30 milyarını geri vermeyi nişanlım istedi ama ablası ev kredimi ödersin demiş. Ev kredisinin ne zaman biteceği belli değil 5 yıldan önce bitmez diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?