Eşiniz ailesine para gönderiyor mu?

Herkes bizim gibi degil iste
Yok diye diye yok olsun iyice
Sukursuzler

Bana kalırsa bu tarz harcamaları sorun ediyorsanız ayırmalısınız. Yani beraber oluyorsa eğer bu tip anlaşmazlıklar olacaktır, iki tarafta tolerans göstermeli nasıl bir tavsiiye bekliyorsunuz anlamadım

Bana kalırsa bu tarz harcamaları sorun ediyorsanız ayırmalısınız. Yani beraber oluyorsa eğer bu tip anlaşmazlıklar olacaktır, iki tarafta tolerans göstermeli nasıl bir tavsiiye bekliyorsunuz anlamadım
Ben kazanılan paranın ortak olduğu inancındayım evlendikten 2 ay sonra işten çıktım o süre zarfında kartımı eşime verdim butun hesapları sen yap benm kafam kaldırmaz diye şuanda çalışmıyorum benim paranın bittiğini ben farketmem bile o farketttiginde cuzdanima koyar direk bana söylemez bile koymadiysa da bilirim ki nakit parası onda da kalmamıştır sesimi cikartmam yada söyler bu ara sıkıştıkları birşey almayın dikkat et diye

Ben de ayrı olmasını savunmuyorum ama bir taraf sorun çıkarıyorsa örneğin ailesine para göndermesini vs istemiyorsa ayrılmalı bence. Yoksa elbette iki taraf anlayışlı bir şekilde kullanacaksa ortak olmalı.Tercih meselesi

Başlığa cevap: onlara gerektiğinde biz eşimin ailesine yollarız bize gerektiğinde de onlar bize yollar. Genellikle herkes kendi yağında kavrulur. Bu dediğim sağlık vs gibi acil durumlarla ilgili.

Canım noldu doğalgaz ısı eşinin haberi oldu mu
Henüz kp in söylediklerini anlatmadım canım haberim yok gibi davranıyorum
Eşim de öyle bi konuyla gelmedi
Eşime söylemediler sanırım bana çıtlattılar eşime diyeyim diye :/
Ben şuan susmayı düşünüyorum eşim inşallah öyle bi konuyla gelmez karşıma

Canım çok geçmiş olsun üzüldüm valla ya ne yüzsüz ne utanmaz insanlarmış nedir bu ya saglık yani o an insan çıkarır cebinde ne varsa verir!
Nefret ediyorum paragöz para hesabı yapan utanmaz insanlardan ya!
Keşke kp öyle olmasa kv iyi ama o da oğluna acımıyor hiç düşünen yok bunlar geçinebiliyo mu filan
Ohh ne rahat benim de oğlum olsun ilerde ozaman ben de sürekli para isteyeyim şunu yaptırcam bunu yaptırcam kurban kescem şuraya gitcem

Tabiki ortak olmalı canım
Bi arkadasım anlatmıstı evli bi çift varmış adamın kazancı kendine kadının kazancı kendine kalıyormuş anlaşma yapmıslar kimse birbirinin parasına dokunmuyormuş faturaları kirayı ortak ödeyip herkes kendi kazandıgını harcıyomuş!
Böyle evlilik mi olur dedim

Yok canım öyle şey mı olur ya çok saçma geliyor bana

Sakin canım sen açma konuyu dediğim gibi oraya vermek yerine bir şekilde kendi evine birşey al

Bizim kp eşimden yine para istemiss 1000tl kadar Hay Allahım ya biz de para basıyoruz ya burda sanki borcumuz harcımız yok mal mülk içinde yüzüyoruzzz

ya tam bu konuda konu acıcaktım bende ne yazsam diye düşnüyodum
gecen kv bnm önümde eşimden gün parası istedi sinirden kıpkırmızı oldum ama bişey demedim. eve geldim eşime sordum veriyo musun para diye yoo dedi
ne denir ne konusulurda ikna edilir bilmiyorum ama vermesini asla istemiyorum

Benim esim kendi ailesine kurus koklatmaz,yuzlerine dahi bakmiyor. Ama istiyorsa versin aha ailesi orada. Bence esleri kisitlamayinca daha normal davraniyorlar. Siz uzerine dusup dusup de verme dedikce veresi geliyor herhalde nasil bir psikolojiyse artik bilemiyorum

Allahımm ya gün parası nedir
Bitmez bunların ıvır zıvırı bitmezzz seninki yine yoo demiş vermez belki..benimki verir elinde yoksa da borç bulur verir verme desem kavga eder

Veriyor mu eşiniz? 10 lira da isteseler vermezseniz bir süre sonra istememeye alışırlar diye düşünüyorum.
Valla veriyo verme diyemiyorum, borcumuz var nerden verceksin diyorum borç bulurum diyo..aksini söylesem kavga eder nerdeeee keşke benimki de yok diyebilse hayır bizi zengin zannediyorlar borç ödediğimizi de biliyolar ama para basıyomusuz gibi para istiyolar ne yüzsüzlük bu nasıl anne baba

Valla canım keşke benim eşim de öyle olsa yok diyemiyo..ben de verme paramız yok diyemiyorum..nerden gönderceksin borcumuz var bu ay sıkıştık dedim birinden bulurum dedi yani kafaya koymuss bişey diyemedim kavga eder benle

Allahımm ya gün parası nedir
Bitmez bunların ıvır zıvırı bitmezzz seninki yine yoo demiş vermez belki..benimki verir elinde yoksa da borç bulur verir verme desem kavga eder
sende kendi ailene ver o zaman çalışıyosan eger. annenle konus anne sana aylık para göndericm bnm için sakla de biriktirmişte olursun hem hemde anlasın eve girmesi gereken para dısarı akınca nasıl hissediliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…