Eşiniz ailesine para gönderiyor mu?

Dün kp aradım öyle hal hatır sormak için ama sinirim zıpladı kızlar

Öyle havadan sudan konuştuk filan sonra birden bire laf arasında konusu bile geçmezken kış geliyo biz eve doğalgaz bağlatcaz da o da 3-4 bin nasıl yaptırcaz bilmiyorum filan dedi
Ben hemen konuyu değiştirip teli kapattım yemin ediyorum gerildim ya kendi oğluna söyleyemiyo bana açıyo konuyu eşime söyliyim diye heralde

bu adam her defasında para isteyecek düşüncesi sardı beni ya daha kurbanda yeni para gönderdi ya eşim kurban için !
Nasıl anne baba bunlar ya bize soran eden yok nasıl durumunuz diye ev borcuna girdğimizi de biliyorlar!

Çok sıkışıksalar geri vermek şartıyla gönderebilir evet. Bizde böyle yani.
Canım geri ödemezler ki
Evlerinin tadilatı bitmiyor, biz evlenmeden önce başlamışlar yaptırmaya eşim ozamanlar yardım etmiş bu doğal da..biz nişanlandık evin tadilatı bitmedi evlendik hala daha devam..
Dışı bitti merdiveniydi yalıtımıydı bahçesiydi şimdi de sıra içinde..
Hayır durumun yoksa yaptırma bukadar basit yani kurban parası yolladık diye durmadan para mı göndercez para mı basıyoruz!! İnşallah eşim göndermez göndercem derse karşı gelemem fazla

Senin ihtiyaçlarını karşılasın önce esin sen de git evine birşey al bn nebilim kurutma makinesi yoksa ondan al hamur yogurucu al birseye yatırın artık paranızı sacmaldılar iyice

Allah sana sabır versin,
Çünkü sen sağlam durmuyorsun ve bu meselede bitmiyor...
Yarın öbür gün çocuğun olacak,
Yeni evliyken önüne gecemedigin meseleyi,
Hamileyken, doğumda, lohusayken de yaşayacaksınız...
Kaldiramayacaksin...
İyi niyetli birisin
Kullandırma kendini...

Senin ihtiyaçlarını karşılasın önce esin sen de git evine birşey al bn nebilim kurutma makinesi yoksa ondan al hamur yogurucu al birseye yatırın artık paranızı sacmaldılar iyice
Benim ihtiyaçlarımı alıyo çok şükür o konuda hakkını yiyemem ama ailesi neden sürekli maddiyatı konusuyo özellikle kp durduk yerde para konusu açıyo ben şok oldum ya hal hatır sormaya aradım adam resmen para istedi üstü kapalı

Amin canım
İnşallah eşim karşıma aileme para göndercem diye gelmezz çünkü yok diyemem kavga çıkıyo
Ama ailesine yanyanayken bunların lafını yapcam ben aklıma yazıyorum bunları,.
Özellikle önce kurbanı söylicem durumu olmayan kesmemeli dimi dicem
Bide dagıttınız mı dicem malum kurban bayramı paylasmak yardımdır ama duyduguma göre dagıtmamıssınız dicem

Elin şeyiyle gerdeğe girilmez diye bir laf varya bu tamda eşinin ailesi için söylenmiş. Senın borcun harcın varsa zaten sana farz degıl. Oğlunun parasıyla sevap mı kazanacagını sanıyor. Bana böyle bi istekle gelse kendi kurbanımın boynuzlarını yollardım onlara. Çok sınırlendım çok

Ya sorma bide namazında niyaZında dinden bahseden insanlar ama anlamıyorlar işte..ben de çok sinirliyim
Yüzyüze gelince nasıl durucam bilmiyorum
İnsanlar oğullarının halini düşünmeden kendi agızlarıyla para istiyorlar utanmadan..
Bekar olsa neyse ki bekarken babasının kredisini ödemiş adam yine evini yaptırmıs
Ama şuan evli bir oğlu var borçlar var bu nedir yani

Sen bu adamı ciddi borca sokmadan bunlar rahat etmeyeceklerini senin adam da vermeye devam edecek bir arsa alın Sakarya'da var cevizlik alın kiralayin en azından oraya vereceğin 10 milyarı kendine yatırım yap nebilim arabaya girin ama sen kocanibir yere bağla en rahatı biliyor musun eşim 3 kredi ödüyor annesi geçen Lara istedi param yok dedi kendisi diyor o zaman

Canım zaten eve girdik ev borcu ödeyecegiz
Eşim bunları anlatmıs defalarca sordum
Biliyorlar yani

Canım zaten eve girdik ev borcu ödeyecegiz
Eşim bunları anlatmıs defalarca sordum
Biliyorlar yani

O zamn yuzsuzluk nediyim bizimkiler bize söylemiyorlar arada olursa bende karışmıyorum bir kere karıştım baktım ters tepti gondermeyecegini bile bile tepki gösterdim ki göndermedi bana atar yaptı ama sonra o senin annen gönder gönder diye azcik konuşuyorum bilmiyor musun param olmadığını yeri geliyor senin ihtiyacını karsilayamiyorum diyor bende sen bilirsin diyorum aradan zeytinyağ gbi ayrılıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…