- 28 Şubat 2017
- 442
- 731
- 53
- 60
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Evlendikten sonra göndermem dememiş miydi...Oğlu babasına kesmiş oluyo işte kendileri kesmiş sayılmıyor ki..neyse bu sene de göndersin ama ben eşime dedim ilerde çoluğun çocugun rızkını borç öderken sıkışıkken göndertmem dedim
Her sene göndermem zaten demişti geçen sene yeni evliyken :/Evlendikten sonra göndermem dememiş miydi...
Yanlış mı hatırlıyorum
Birden şoka girince bişey diyemedim hemen konuyu değiştirdim hayırlısı dedim kapattımParan yoksa yaptirma deseydiniz
Canım geri ödemezler kiÇok sıkışıksalar geri vermek şartıyla gönderebilir evet. Bizde böyle yani.
Canım geri ödemezler ki
Evlerinin tadilatı bitmiyor, biz evlenmeden önce başlamışlar yaptırmaya eşim ozamanlar yardım etmiş bu doğal da..biz nişanlandık evin tadilatı bitmedi evlendik hala daha devam..
Dışı bitti merdiveniydi yalıtımıydı bahçesiydi şimdi de sıra içinde..
Hayır durumun yoksa yaptırma bukadar basit yani kurban parası yolladık diye durmadan para mı göndercez para mı basıyoruz!! İnşallah eşim göndermez göndercem derse karşı gelemem fazla
Allah sana sabır versin,Canım geri ödemezler ki
Evlerinin tadilatı bitmiyor, biz evlenmeden önce başlamışlar yaptırmaya eşim ozamanlar yardım etmiş bu doğal da..biz nişanlandık evin tadilatı bitmedi evlendik hala daha devam..
Dışı bitti merdiveniydi yalıtımıydı bahçesiydi şimdi de sıra içinde..
Hayır durumun yoksa yaptırma bukadar basit yani kurban parası yolladık diye durmadan para mı göndercez para mı basıyoruz!! İnşallah eşim göndermez göndercem derse karşı gelemem fazla
Benim ihtiyaçlarımı alıyo çok şükür o konuda hakkını yiyemem ama ailesi neden sürekli maddiyatı konusuyo özellikle kp durduk yerde para konusu açıyo ben şok oldum ya hal hatır sormaya aradım adam resmen para istedi üstü kapalıSenin ihtiyaçlarını karşılasın önce esin sen de git evine birşey al bn nebilim kurutma makinesi yoksa ondan al hamur yogurucu al birseye yatırın artık paranızı sacmaldılar iyice
Amin canımAllah sana sabır versin,
Çünkü sen sağlam durmuyorsun ve bu meselede bitmiyor...
Yarın öbür gün çocuğun olacak,
Yeni evliyken önüne gecemedigin meseleyi,
Hamileyken, doğumda, lohusayken de yaşayacaksınız...
Kaldiramayacaksin...
İyi niyetli birisin
Kullandırma kendini...
Çalışıyorum canım ,ücretli öğretmenimSen çalışmıyor musun?
Ben seni çalışıyor diye hatırlıyorum...
EeeÇalışıyorum canım ,ücretli öğretmenim
Benim kazandıgımla borç harclık vs harcama yapıyoruz canımEee
İstediğimi alıyor diyorsun da
Sen zaten çalışıyorsun...
Ya sorma bide namazında niyaZında dinden bahseden insanlar ama anlamıyorlar işte..ben de çok sinirliyimElin şeyiyle gerdeğe girilmez diye bir laf varya bu tamda eşinin ailesi için söylenmiş. Senın borcun harcın varsa zaten sana farz degıl. Oğlunun parasıyla sevap mı kazanacagını sanıyor. Bana böyle bi istekle gelse kendi kurbanımın boynuzlarını yollardım onlara. Çok sınırlendım çok
Sen bu adamı ciddi borca sokmadan bunlar rahat etmeyeceklerini senin adam da vermeye devam edecek bir arsa alın Sakarya'da var cevizlik alın kiralayin en azından oraya vereceğin 10 milyarı kendine yatırım yap nebilim arabaya girin ama sen kocanibir yere bağla en rahatı biliyor musun eşim 3 kredi ödüyor annesi geçen Lara istedi param yok dedi kendisi diyor o zamanBenim ihtiyaçlarımı alıyo çok şükür o konuda hakkını yiyemem ama ailesi neden sürekli maddiyatı konusuyo özellikle kp durduk yerde para konusu açıyo ben şok oldum ya hal hatır sormaya aradım adam resmen para istedi üstü kapalı
Canım zaten eve girdik ev borcu ödeyecegizSen bu adamı ciddi borca sokmadan bunlar rahat etmeyeceklerini senin adam da vermeye devam edecek bir arsa alın Sakarya'da var cevizlik alın kiralayin en azından oraya vereceğin 10 milyarı kendine yatırım yap nebilim arabaya girin ama sen kocanibir yere bağla en rahatı biliyor musun eşim 3 kredi ödüyor annesi geçen Lara istedi param yok dedi kendisi diyor o zaman
Canım zaten eve girdik ev borcu ödeyecegiz
Eşim bunları anlatmıs defalarca sordum
Biliyorlar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?