- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi sosyalbilimci
Kurban kesmek vacip olan bir ibadettir.kurban herkese farz değil. başkasının parası ile kurban mı kesilir. bunu bilmiyolar mı? söylemediniz mi eşinize?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurban kesmek vacip olan bir ibadettir.kurban herkese farz değil. başkasının parası ile kurban mı kesilir. bunu bilmiyolar mı? söylemediniz mi eşinize?
Yalnız bu her sene olmak zorunda değilKurban olmaz diyenler siz nerden biliyorsunuz da Allahin hukmune ortak oluyorsunuz ki kabul olmuyacagina kesin yorum yapiyorsunuz.
Benim dusundugum.. Bir kere evlat babaya kurban yardimi olarak para gonderiyor borc degil.
Kurban olmaz diyenler siz nerden biliyorsunuz da Allahin hukmune ortak oluyorsunuz ki kabul olmuyacagina kesin yorum yapiyorsunuz.
Benim dusundugum.. Bir kere evlat babaya kurban yardimi olarak para gonderiyor borc degil.
Yalnız bu her sene olmak zorunda değil
Babasının emeklisi var kendi kesebilir ama yok illa büyükbaş kesecek..ya da her sene kesmek zorunda değil ki et yemek için kurban kesilmez
+1Kabul olma kısmını, hükmünü bilmiyorum.
Miktar sizi çok sarsmıyorsa ve senede 1-2 kereyse yerinizde olsam problem etmezdim..
Nişanlıyız henüz ama şart koyucam ailesine ne yolladıysa aileme yollicam.