Yakın arkadaşlarımsa, '' neden hayatım neden şimdi öyle dedin?'' der, tartışma çıkmasına izin vermeden olayı bir iki cümle ile orda kapatır,daha sonra eşimin icabına bakardım..
Yakın arkadaşlarım değilse, duymamazlıktan gelir gibi gibi birşeyler yapar, daha sonra eşimin icabına bakardım..
Unutma ki,ben ağaç kovuğundan çıkmadım,o gıcık olduğunu söylediklerin benim ailem ve aileme gıcık olan beni de kabullenmemiş demektir.Ailemin hatası dahi olsa beni toplum önünde rencide etme hakkını sana vermiyorum.Dikkat et bundan sonra senin ailenin en ufak hatasını kollayacağım ve ben de gıcık olup sana arkadaşlarının içinde söyleyeceğim,belki ne hissettiğimi anlayabilirsin.Tabi o kadar incelik varsa sende...DERİM VE BENDEN ÖZÜR DİLEYİNCEYE KADAR TAVITR YAPARIM.AİLESİNE DE MESAFELİ DAVRANIRIM NELER HİSSETTİĞİMİ ANLASIN DİYE...GEREKTİĞİNDE 2.HAMMURABİ OLURUM:KISASA KISAS...AMA AİLEMİ EZDİRMEM,HATALARI VARSA BENİM YÜZÜME SÖYLESİN ÇÖZELİM AMA TOPLUM İÇİNDE BUNA CESARET EDEMEZ EDERSE BU CEVAPLARI ALIR.Fatih Sultan Mehmet der ki''İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEN İSTEMEDİĞİNİ İŞİTİR...''
kesinlikle ben de bu durumda ordan uzaklaşır ailesini arar durumu anlatırdım..
ve tehdit ederdim bir daha ailemi ağzına alırsan söylediklerini tek tek anlatırım babama..
sen düşünmüyorsan ben hiç düşünmem ona göre ayağını denk al derdim
arkadaşım böyle birşeye sessiz kaldıkça daha rahat birşekilde konuşmaya başlar eşin. hepimizin karşı tarafa kırıldığı şeyler olmuştur, eşimin de olmuştur benim de. ama böyle birşey söyleme cesaretini ne ben gösterebilirim ne de o. gerçekten büyük küstahlık kusura bakma ama.klava:
ben tepkimi anında verirdim, madem böyle densizce konuşabiliyor, o an herkesin içinde çıkacak rezilliğe de katlanmak zorunda. eş bulunur da aile bulunmaz canım. sen sen ol lafla sözle bile olsa aileni her zaman saydırmasını bil.
onlarda sana gıcık oluyorlar derdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?